Και μου το είπαν… στο τέλος του μήνα…#-o
Πάω μια βόλτα…τώρα.
Nαι!
Και μου το είπαν… στο τέλος του μήνα…#-o
Πάω μια βόλτα…τώρα.
Nαι!
αν ειναι να μου δωσει το ενα εισιτηριο,
σκοτωνω εσενα, παιρνω το μπουτλεγκ, του το δινω, παιρνω το εισιτηριο, βλεπω τη συναυλια και μετα εκτοιω τη ποινη μου αφου πρωτα εχω λαδωσει το εφετοιο εξασφαλιζοντας τη μικροτερη δυνατη ποινη και με καλη συμπεριφορα μεσα στη φυλακη ειμαι εξω σε πεντε χρονια…!
ή μπαινει μεσα ο αδελφος μου στη στενη, ο οποιος εχει σχεδιασει το κτιριο της φυλακης, το οποιο εχει κανει και τατουαζ στο σωμα του, και με βοηθαει να το σκασουμε!! 8)
Εγώ ήμουν μεταξύ IV και I… Έκανα την καρδιά μου πέτρα και ψήφισα το I. Πάντως σκεφτείτε το, σε όλα τα album έχουν και τουλάχιστον 1 κομματάρα!
I: Dazed & Confused, Good Times Bad Times, Communication Breakdown
II: Whole Lotta Love (τι, θέτε κι άλλα?), Heartbreaker
III: Immigrant Song (κορυφαίο κομμάτι Zeps ever για μένα), Since I’ve Been Loving You
IV: Stairway To Heaven (…), Rock & Roll, Black Dog
Houses Of The Holy: Δεν το 'χω
Physical Graffiti: Kashmir, In My Time Of Dying
Presence: Achilles Last Stand
In Through The Out Door: In The Evening, All Of My Love
Συμφωνω απόλυτα με οσα λες κ ψήφισα το ΙV για τους ιδιους ακριβως λόγους…
VASIKA OLA TA CD TON LED’S MARESUN ALA I MEGALI MOU LATRIA EINAI TO IV GIATI EXEI TO TRAGUDI PU ME EKFRAZEI OSO KANENA ALO TO “STAIRWAY TO HEAVEN”!!!
Ξεχασες το CODA
Νταξ, Zeppelin μια απ’τις παντοτινες μου αγαπες! Με ραγισμενη τη καρδια λεω συνηθως το I οποτε με ρωτανε (:p), αλλα θεωρω ισαξια I, III και IV! Απλα το I ηταν το πρωτο cd που αγορασα μονος μου (δηλαδη να χω παει μονος μου χωρις πατεραδες και τετοια σε δισκοπωλειο) στην τρυφερη ηλικια των 12 και γι αυτο ισως να ειναι το αγαπημενο μου.
Και greeklish και κεφαλαια! χαχαχα. Εισαι ο μεγαλυτερος εχθρος των μοντς…συνεχισε ετσι :twisted:
οκ, πλακα κανω…διαβασε τους κανονες του φορουμ
Αν το Γραφιτι ήταν μονό θα είχε την ψήφο μου. Επειδή όμως δεν είναι, ψηφίζω Χαουζις Οφ Δε Χόλυ
δεν ξερω γιατι αλλα graffiti !
Πήρα και το Χάουζις κι είναι κι αυτό πολύ καλό… Νο Quarter και D’yer Mak’er τα αγαπημένα μου.
The Rain Song
Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να διαλέξω δίσκο από το αγαπημενο μου rock συγκροτημα.Είναι το συγκροτημα που με μυησε σ αυτην την μουσικη.Πιτσιρικάς ακόμα όταν πρωτοάκουσα το Whole Lotta Love…Αυτο ηταν…Το ταξίδι άρχισε χωρίς τελειωμό…Αφθαρτοι από τον χρόνο…(R.I.P μεγάλε John)…
IV με διαφορά στήθους. Το αγαπημένο μου κομμάτι πάντως από Zeps είναι το The Song Remains the Same.
:thumbup::thumbup:
Τι ρωτάτε ρε παιδιά; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Το I… μπα, το II, χμμμ… ή το IV; Και το Graffity. και το Houses, ναιαιαι…τώρα που το λέτε… Δε λέμε τίποτα άλλο, να περάσει η ώρα, δε είμαι σε θέση… και σε ποιο είναι η κομματάρα το Achllles Last Stand; Μη με ζορίζετε ρε… Άντε με το ζόοοορι να πω το ΙΙ…
+1 και απο μενα! Θεικο! Πολυ αγαπημενο μου τραγουδι, και στο dvd the song remains the same ειναι ενα επος! Οσον αφορα το αγαπημενο μου αλμπουμ, πολυ δυσκολο,τα λατρευω ολα, ψηφισα ομως το houses of the holly…
Εννοω το rain song, δεν εκανα multi-quote…
το 2 χαλαρα.πολυ χαλαρα ομως.ρωτηστε και σημερινους 50ρηδες.ελεος με το 4.μεγα ελεος.
Νομίζω ότι το ντεμπούτο τα έχει πραγματικά όλα. Heavy metal, πρώιμο και δυνατό.
ΙΙΙ…πιο εσωτερικό, πιο κλειστό, κατάλληλο για ατελείωτες νύκτες…
ολα αλλα πιστευω το IV κ το III ειναι ισως τα καλυτερα…