Καλά πήγαινε και που ξέρεις. Βέβαια εκεί δεν έχει ντου και μαλακίες όπως εδώ. Πάντως πήγαινε μόνο και μόνο για να δεις την Ο2 (αν δεν το έχεις ήδη κάνει), δεν υπάρχει το μέρος λέμε!
Ακριβως οπως το ειπες! Για αυτον και μονο το λογο σκεφτομαι να παω καθοτι το κτηριο το εχω δει πολλες φορες απο μακρια και ειδα και κατι εικονες απο ιντερνετ και θελω να το 'δω οπωσδηπωτε!
Κυκλοφόρησε και έχει το εξώφυλλο του καλύτερου zeppelin album.
Και έχει και Rush interview μέσα.
now playing: How Many More Times
Το έχω ήδη
Έχει συσκευασία όπως περίπου το “ΙΙΙ” και είναι συλλεκτικό.
Tι ακριβως ειναι αυτο και που μπορω να το βρω ???
Έτσι είναι!
Για μένα οι Zeppelin είναι έτσι και αλλιώς το πληρέστερο συγκρότημα όλων των εποχών!
Αλλά και το “αγαπημένο μου γκρουπ” από τα σύγχρονα δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για τους Zeppelin, ούτε αρνήθηκε την επιρροή.
Στην συγκεκριμένη πρόσφατη συναυλία, στο 2ο σετ της έπαιξαν ολόκληρο το Houses of the Holy!
:bow2: :bow2: :bow2:
Θα 'θελα πολυ να το δω αυτο ( οχι οτι με χαλαει να το ακουσω ).
Μάλλον θα το ακούσεις σύντομα γιατί το έχω στείλει στον φίλο σου τον Jimmy Page 8)
Θα πρέπει να το παραλάβει μέσα στις επόμενες μέρες.
ΤΕΛΕΙΑ ! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Σε ευχαριστω και γω με την σειρα μου.
βλεπω συναξη μια απο τις επομενες μερες!
ελπιζω Mule να σου αρεσει κ η δικια μας εκπληξη!8) :lol:
βαλτε κ μενα!
Και γω ετσι το κοβω …
:lol: :lol:
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
AARGH:!:
Πρεπει να το βρω, καπου, καπως, με καποιον τροπο, οποιονδηποτε.
Tσεκαρε το περιπτερο κοντα στο Μετροπολις και το πρακτορειο ξενου τυπου κοντα στην εκκλησια της Αγ.Σοφιας.
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ειμαι συνδρομητης!
Σημερα μπηκα σε μια κληρωση εφημεριδας για δυο εισητηρια. Και αν σου κατσει??? :papas:
σου αλλαζει την ζωη…!!! :lol:
Δινεις το ενα σε μενα.
λαθος. σε μενα το δινει… 8)
Χα, εσυ δεν εχεις να του πας μπουτλεγκ καλυτερο απο το operation livecrime που τοσο λατρευει.
'H το πουλαω στο e-bay για 1.000 λιριτσες! Ρε ας το κερδιζα και το αλλο χαρισμα σου!
Εντιτ:Lol,ακομα το θυμασε???
Παρεπτοντος κλεισανε Αγγλικο τουρ με πληρες stage show, ηθοποιους κτλ για να παιξουν ολοκληρα τα εγκληματα μυαλου αλλα θα ειναι τελη Ιουνη που κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι Ελλαδα! Ελεος και αυτοι και οι Bon Jovi![-X