Ναι , ηταν λαθος η διατυπωση . Οχι καλυτερη , απλα η αγαπημενυ μου . To fate fo nations kai to Manic Nirvana ειναι οντως καλοι δισκοι . <Παρολαυτα οι αλλοι μεσα στο 80 , περα απο την παραγωγη εχουν και πολυ εντονα το 80’ς στοιχειο και στη μουσικη , το οποιο εμενα δεν μου αρεσει ΄.
Είναι η ενορχηστρώσεις περισσότερο και όχι οι συνθέσεις. Αν έπιανε κομμάτια από το Principle of Moments τώρα με τους Strange Sensation ζωντανά και προσέθετε βρωμιά και έθνικ όπως παίζει αυτή τη στιγμή, πιστεύω πως θα μας ξάφνιαζε ευχάριστα:)
Σιγουρα , οπως εκανε αλλωστε και με τα κομματια των zeppelin (αν και για πολλους δεν ηταν ευχαριστη η εκπληξη αυτη ) . Παρολαυτα αν σε μια τωρινη συναυλια ακουγα big log οπως ειναι στην κανονική εκτελεση , τουλαχιστον θα ξενερωνα . Εχει μεγαλωσει πολυ ως τραγουδοποιος στην solo καριερα του , τοσο σε συνθεσεις οσο και σε ενορχηστρωσεις , γραψιμο στιχων …
Ειδικά το συγκεκριμένο κομμάτι είναι από τα καλύτερα εκείνης της περιόδου (μόνο τα κρουστά προδίδουν την περίοδο που ηχογραφήθηκε:p ) Oι “ξεκούρδιστες” φράσεις του Bland δεν είναι το τυπικό κιθαριστικό παίξιμο εκείνης της εποχής…
+1000000000000000000000000000000000000
τι συνειρμο εκανες ρε σκυλοσοφε?? νταξ’, τα σπασες.
Οι RAINBOW ειναι η αγαπημενη μου μπαντα για αυτο:
Man on the silver mountain
Self portrait
Black ship of the family
Catch the RAINBOW
Snake charmer
Temple of the king
If you don’t like rock ‘n’ roll
Sixteenth century greensleeves
Stil I’m sad
Tarot Woman
Run with the wolf
Starstruck
Do you close your eyes
A light in the black
Long live rock ‘n’ roll
Lady of the lake
L.A. connection
Gates of babylon
Kill the king
The shed (The subtle)
Sensitive to light
RAINBOW eyes
All night long
Eyes of the world
No time to lose
Makin’ love
Since you been gone
Love’s no friend
Danger zone
Lost in hollywood
I surrender
Spotlight kid
No release
Magic
Vielleicht das nachste mal (maybe next time)
Can’t happen here
Freedom fighter
Midtown tunnel vision
Difficult to cure
Death alley driver
Stone cold
Bring on the night
Tite squeeze
Tearin’ out my heart
Power
Miss mistreated
Rock fever
Eyes of fire
Stranded
Can’t let you go
Fool for the night
Fire Dance
Anybody there
Desperate heart
Jealous lover
Bad girl
Weiss heim
Wolf to the moon
Cold hearted woman
Hunting humans
Stand and fight
Ariel
Too late for tears
Black masquerade
Silence
Hall of the mountain king
Still I’m sad
Και φυσικα, πανω απο ολα:
[SIZE=“5”]STARGAZER[/SIZE]
Ελπιζω να φτανουν…
ειδικα οι rainbow εντελως διαφορετικοι με τους zeppelin…δεν συγκρινονται κα τ εμε…οι zeppelin στηριζονταν στα blues…οι rainbow σε πιο κλασσικες φορμες…ανεξαρτητα απο τα γουστα του καθενος και οι δυο σημαντικες και επιδραστικες μπαντες…αλλα τελειως διαφορετικες…
Το reply του stargazer δεν σχολειαζεται . Το οτι ειχαν κομματια στηριγμενα σε blues φορμες ναι , αλλα ειναι εντελως αυθαιρετο να το γενικευσεις .
μονο στον πρωτο κ στον δευτερο δισκο ειχαν τοσο εμφανες τις Blues επιροες!
οι zeppelin ειναι απο τις πιο “συνθετες” ροκ μπαντες!
ποτε δεν ειχαν κατι στανταρ κ παντα πειραματιζοντουσαν! ποτε δεν “εκατσαν” σε αυτο που λεμε κουπλε ρεφρεν σολο κ τελος οπως κανανε τα περισσοτερα συκροτηματα τις εποχης!
πολλοι καλλιτεχνες τις εποχης τους αλλα κ μετεπιτα οφειλουν πολλα στους zeppelin!
ας βαλουμε στις ακρη(βαζω κ μενα μεσα) τα αγαπημενας μας group κ ας προσκυνησουμε τους zeppelin!
τους αξιζει οσο τπτ!
Ποσα σου χρωσταω ειπαμε ??
αμα κερδισουμε για αγγλια θα κερασει fish and chips! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Σε εχει χαλαρα…:lol:
Ενταξει, το ξερα οτι καποιο αρχιδι θα πεταγοταν να το πει αυτο.
Κι εσυ τεκνον μαυρουκε?
Πω … τα αυτια μου…
Την εχει ψωνισει το μικρο.
Τις τελευταίες μέρες ακούω μόνο Zep ε. “Houses Of The Holy”, “Presence” και τέτοια 8)
Εμενα τις τελευταιες μερες με τρωει που θα παιξουν στην πολη που θα ειμαι και εγω δεν θα μπορω να τους δω! Ηδη το σκεφτομαι να παω κατα την αρενα και να στησω αυτι…