Lenny Kravitz @AthensRocks 2/8/2024

Ίδια ανταπόκριση και ο Κισατζεκιαν.

2 Likes

Φίλος που είχε πάει και που ακούει και μαύρη μουσική, μου επανέλαβε χτες ότι το 2008 ήταν φοβερά (δεν είχα πάει). Θα προτιμήσω να πιστέψω αυτόν :grin:

1 Like

Βρέθηκα ξαφνικά με εισιτήριο στα χέρια μου… Θα είμαι μόνος μου στο λαιβ οποίος/α θέλει ας στείλει κάνα μήνυμα να βρεθούμε στο γήπεδο…

Απίστευτος ο Lenny Kravitz

Τρομερό σόου με την 10μελη μπάντα του να δίνει ρέστα , τα κομμάτια ένα κι ένα ( που δείχνει και το μέγεθος του καλλιτέχνη ) , ήχος μπόμπα

Πολύ μεγάλο λάιβ , ιδανικό κλείσιμο καλοκαιριού για μένα

Κόσμος μου φάνηκε πολύ λίγος . Ελπίζω να ταρακουνήσει λίγο το θέμα τιμών γιατί ήταν ιδιαίτερα ακριβό. Αν και δεν…

7 Likes

Πραγματικά ήταν πάρα πάρα πολύ καλός και έπαιξε και περισσότερο απ’ όσο περίμενα (σχεδόν 2 ώρες).

Κι εμένα δεν μου φάνηκε οτι είχε πολύ κοσμο. Ευτυχώς ήμουν τυχερός και αγόρασα εισιτήριο από άλλον που δεν μπορούσε να πάει σε αρκετά φθηνότερη τιμή γιατί το να δώσω σχεδόν 90€ ήταν απλά απαγορευτικό και θα την είχα κάψει την συναυλία.

3 Likes

Ηταν οντως πολυ λίγος ο κόσμος…
Πολύ ακριβο εισιτήριο και κακή περίοδος…
Εχει φύγει πολυς κόσμος απο Αθήνα…και αυτοι που δεν έχουν φύγει,εχουν ξεπαραδιαστεί στις προηγούμενες συναυλίες.
Ο Lenny πάντως ηταν οντως καταπληκτικος!

2 Likes

Μηπως ειχε περισσοτερο γυναικες,λεω γω τωρα. :rofl:

2 Likes

Ότι είχε, είχε . Και μάλιστα οβερ 45 . Τι να κάνεις ; Μάζεψε κι αυτός όπως ο Νταμιανο αρκετό φιλόμουσο κοινό γιατί είναι και ο θείος Λενυ ακόμα πολύ ωραίος άντρας :stuck_out_tongue:

1 Like

Οι The Last Internationale τι λέγανε;; Οι Sleaford mods;;

Οι πρώτοι καλοί αλλά η μία ώρα ήταν μάλλον παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε, οι δεύτεροι μια χαρά, ο Jason πρέπει να τραγούδησε όσο τραγουδάνε άλλοι τραγουδιστές σε 4 συναυλίες.

1 Like

Τους κοιλιακούς του να έχουμε στα 60…από εκεί και έπειτα κάποιες σελεμπριτι που πήγαν και ανέβασαν στορις λες και άκουγαν Lenny σαν φαν από μικροί,με ξεπερνάει.:rofl: