Το AthensRocks παρουσιάζει τον Lenny Kravitz την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο Athens Olympic Complex, σε μια φεστιβαλική βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας.
Η γενική προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 12:00.
Η προπώληση για τα μέλη του fan club του Lenny Kravitz θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 12:00.
Το φετινό καλοκαίρι θα έχει υπογραφή Lenny Kravitz και AthensRocks!
Παρομοίως κι εδώ. Είχα χαρεί πάρα πολύ το 2008 που θα ερχόταν στον Λυκαβηττό αλλά τελικά έκλεισε το θέατρο του Λυκαβηττού και το μεταφέρανε στο Terra Vibe και έτσι λόγω χώρου το έκαψα. Έλεγα τώρα να πάρω το αίμα μου πίσω αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω τελικά…
Θα σας απογοητεύσω… Η συναυλία του το 2008 (?) στη Μαλακάσα ήταν μακράν η χειρότερη συναυλιακή εμπειρία της ζωής μου.
Νομίζω ήταν να παίξουν οι Μπλέ (δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό) πριν από τον Κράβιτζ και δεν έπαιξε ποτέ το σαπορτ.
Βγήκε με τεράστια καθυστέρηση, ο τύπος ήταν λιωμίδι, δεν ξέρω τι είχε πιεί αλλά σίγουρα τον είχε χαλάσει.
Περιμένοντας τόσες ώρες, είχαμε πιεί του κόσμου τα ποτά (τα είχαμε βάλει μέσα λαθραία) και είχαμε γίνει και εμείς χάλια.
Τελείωσε η συναυλία και αναρωτιέμαι:
“Μα καλά πόσο χάλια είμαι;;;; Τόσο γρήγορα τελείωσε η συναυλία;;;”
Κοιτάω το ρολόι και δεν είχε παίξει ούτε 40 λεπτά. Ήταν όντως πολύ σύντομη, δεν έφταιγε το μεθύσι.
Μετά από πολλά χρόνια (2018 ίσως) συνεργάστηκα με έναν Γάλλο ο οποίος ήταν από τους tour managers εκείνου του τουρ και έτυχε να αναφέρω το περιστατικό και μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχαν τεχνικά προβλήματα και παίξαν μόνο και μόνο για να μην θεωρηθεί ότι η συναυλία δεν έγινε και χρειαστεί να δώσουν αποζημιώσεις κτλ
Οπότε για μένα: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΛΕΝΙ ΚΡΑΒΙΤΖ.
Edit: βρήκα παλιό άρθρο, τελικά ήταν οι Ονιράμα, όχι οι Μπλέ. Λέει ότι παίξαν αλλά δεν είχαν ανταπόκριση από το κοινό. Εγώ δεν θυμάμαι να παίζουν καθόλου.