Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Και πως αλλαζει αυτο που ειπα το οτι μου εγραψες 3 χειροτερους δισκους απο το Images and Words?

Είναι και η πρώτη χρονιά από τα 1000 χρόνια όμως

1 Like

Θα σου πω, όταν θα χάσεις τη θέση σου.

@QuintomScenario, τι πετάχτηκες ρε παργαλάτσο σαν παργαλάτσος

2 Likes

1 Like

Στη χώρα μας δεν είναι εμπορικοι. Βόρεια Αμερική είναι τεράστιοι, και Κεντρική Ευρώπη κάνανε μεγάλες περιοδείες

Εχει προγκρεσιβ ξυλο το 1992 οπως ανεφερε και ο @pantelis79 οπως ναι ισως σε 40 seasons…

1 Like

1 Like

Τεχνικα παντως οι ξυλοκοποι ειχαν καλυτερο κιθαριστα και τραγουδιστη… ουπς μου ξέφυγε :rofl::rofl:… πω σκεψου παντερα με ντραμμερ πορτνου… αδιανοητο…

Νομιζω πως θα επρεπε να βαφτισουμε το θρεντ unpopular opinions…

2 Likes

Τι ειναι το Παντερα; Μοιαζει με ονομα πλοιου για Σαμο-Καρλοβασι-Βαθυ.

2 Likes

Random internet sites

Καλα αυτο ελειπε, να μην λατρευει ο Πετρουτσι τις κιθαρες του Dimebag. Αφου ο Darrell ειναι εκπληκτικος κιθαριστας. Απλα o Petrucci ειναι ημιθεος κιθαριστας.

2 Likes

Μόνο Βινης

Για τη μουσική των παντερα τουλάχιστον

3 Likes

Ωραία αυτή η σύγκριση, Anselmo vs LaBrie. Τι προτιμάτε κύριε; Ντεμέκ tough guy ή τον Κακοφωνίξ του προγκμέταλ;

Έλα γειαααααα :upside_down_face:

Φέρε μου τον έλεγχό σου να σε βάλω μια κουλούρα!
Θα σε φτιάξω (εγώ) και μερικοί ακόμα εδώ μέσα σε μερικές βδομάδες. Θα σε βάλω ν’ απλώνεις λαδάκι στο πληκτρολόγιό σου όταν θα είναι για να γράψεις για κάτι δισκάρες.
Thrashύδειλε Τεντιμπόι!

2 Likes

Ανεξαρτητα απο το ποσο γιδι ειναι η πρωτη φορα που ακους τη φωνη τουειναι τουλαχιστον ψαρωτικη. Θα μπορουσε να ειναι τραγουδιστης οποιασδηποτε μπαντας οποιασδηποτε εποχης. Παραμενει τυπακος της πλακας ομως και μοναδικο ελάττωμα στο καραβι σαμος καρλοβασι. Τουναντιον ο λαμπρηε ειναι ο καταλληλος ανθρωπος ετσι ωστε να μην δινεις καμια σημασια στην φωνη αλλα στους παιχτες…

2 Likes

Καλο θα ηταν στο τοπικ που καποιοι αποθεωνουν Cirith Ungol και δεν τους ενοχλει η φωνη του τραγουδιαρη τους, να μην κοροιδευουμε αλλους τραγουδιστες και αλλες μπαντες.

1 Like

Μόνο Sonic Youth και Kyuss το 1992 ρε

3 Likes

Είναι ο λιγότερο redneck της μπάντας :stuck_out_tongue: :joy:

2 Likes

Σορρυ δεν μπορουσα να αντισταθω…

Hetfield-hawaii

@QuintomScenario

Το αηδονι του πυργου?