Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Τρίτο το έχω το ντεμπούτο σε προσωπική κατάταξη μετά και το “Homogenic” που μάλλον το προτιμώ από όλα, αλλά είμαι ολίγον τι φασέος με αυτά, αν και την λατρεύω.

2 Likes

Όλα είναι > μέταλ και ντάνσερ ιν δε νταρκ >>> χελρέηζερς.

2 Likes

Αυτά να τα πεις σε κανέναν άλλο που μπορεί να ακούσει Bjork για παραπάνω από 4μιση λεπτά.

1 Like

Vespertine και τα μυαλά στα κάγκελα.

1 Like

Προσεξε τι θα σου απαντησεις

15 Likes

Μαζί σου κύριε φολκά, αλλά όχι τόσο ψηλά για μένα. Τα λέμε το 2001 αυτά όμως.

To ‘95 έχει και Tricky εν τω μεταξύ, νταξ’.

Μα επίτηδες το είπα σε σένα ;p

2 Likes

Gling-Gló μόνο

πω το 90 βγηκε και δεν το ψηφισα :confounded: :gun:

4 Likes

Πάντως εγώ το μεγαλύτερα πρόβλημα θα το έχω το '94.
Ίσως και μεγαλύτερο από αυτό που είχα το '91.

2 Likes

Συμφωνω…

1 Like

Λογικό.

Κάποιοι τα λέγαμε εβδομάδες τώρα.

Summary

'94 > '98 > '99 > '97 > '93 > '91.

1 Like

1997 καλύτερο απ’ όλα:

Summary

5 Likes

To avatar μου γελάει για το 1995.

5 Likes

Προχτές ξέθαψα τις λίστες που ζήταγα πριν πολλά χρόνια που έλεγε ο αδελφός Αντώνιος, γραμμένες στο χέρι (τοπ 10 80ς και 90ς) από αρκετό κόσμο (καμιά 50άρα, πρέπει να έχω και την δική σου ακόμα Αντώνη αν μου την είχες δώσει γραπτά…)

…δεν έχω απλώς ευθύνη και καθήκον. Πρωτίστως, η μισή μου χαρά με την μουσική ήταν να την κουβεντιάζω αλά High Fidelity για να σπάει ο πάγος και να ξεδιπλώνονται οι αλήθειες στο μπαμ μπαμ! Για τέτοια τόπικ ζω, θα έλεγε κανείς, θα είχα ξεδιπλώσει διπλοσέντονα κλπ, κλπ!

Ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά που με σκέφτεσαι (και -στε), για χίλιους μύριους λόγους απέχω και θα απέχω και απλώς είμαι σαν το φάντασμα και τον Χάρο και τον Χουλκ εκεί ψηλά και διαβάζω επιλεκτικά πράγματα και σας χαίρομαι από απόσταση. Έχω λίγο χρόνο για μουσικόκαβλάντα πια στην διάθεσή μου, έχω μείνει πίσω σε διακόσα πράματα που θέλουν τον χρόνο μου, τώρα έπρεπε να γράφω ένα ριβιού για ένα κεφάλαιο που θα μπει σε επιστημονικό handbook και το θέλουνε αύριο.

Οπότε θενξ, καλή συνέχεια, όλη την αγάπη μου και δεν βάζω στην ζούλα πεντάδα υστερόγραφο γιατί μετά θα το βρείτε κόλπο να με αποσπάσετε από την πραγματική ζωή παλιοκαθάρματα :hearts: - αλλά ΦΥΣΙΚΑ και θα είχε Land of the Free και Imaginations, όπως το 92 θα είχε BG και όχι το ΤΙΤΑΝΙΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ Dirt, γιατί ΕΤΣΙ μας γουστάρει, είμεθα uncool ντεμοντέ και μας κοροϊδεύουνε τα κουλ παιδιά, επικό σπιντ mystical old bard με γρέζι Χάνζι πάνω και από Layne στα τοπ του.

Κατά τα άλλα λέτε, λέτε για '95 και κανείς δεν έχει πει Symbolic, οπότε στην τελική τελική, δεν σας κάνω παρέα ρε άνιωθοι.

Τα φιλιά μου!

20 Likes

Στην αρχή της εβδομάδας δεν κρατιόμουν, ήθελα να ποστάρω σ’ ένα ποστ λίστες τριών χρόνων, περιλαμβάνοντας το σωτήριο έτος '95, και δύο από τις μεγαλύτερες δισκάρες που κυκλοφόρησαν ποτέ (draconian times, symbolic), όπως, για παράδειγμα, και άλλους τεράστιους δίσκους (the burning, headstones - άλλο ένα μου λείπει για να συμπληρώσω την πεντάδα του 1995, lol.). Αλλά μεσοβδόμαδα έλαβα πρόγραμμα εξεταστικής, και τώρα είμαι σε φάση που, αν δεν συμπληρώσω 18ωρο ύπνο, νιώθω ότι θα πεθάνω, και, όπου να 'ναι, δεν θα αργήσει και η δικη μου ώρα που θα τρέχω να κλείσω “τρύπες” των 90ς. Όριστε, λυσσάξατε, γρουσούζηδες.

8 Likes

5 Likes

ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ, ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ

2 Likes

Χαμένε μου αδερφέ!

5 Likes

Πρώτα απ’ όλα, καλή επιτυχία.
Τώρα, στο θέμα μας. Έπρεπε. Ήταν το σωστό. Κάναμε τα στραβά μάτια εδώ μέσα, μια - δυο - τρεις. Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη. Πόσο ν’ αντέξουμε κι εμείς; Κάνουμε μια προσπάθεια εδώ μέσα. Να τηρήσουμε μία καθαρή και μη αναρχική τάξη για την επίτευξη των καλύτερων 52 χρόνων σε 52 εβδομάδες.
Και αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά, σκέψου τον καημένο @anhydriis για τον κόπο του και πως υπάρχουν φορές, που πέφτουν κάτι τεντιμπόιδες να τον φάνε. Ποιον; Αυτόν τον υπεράνω πάσης υποψίας φιλαλήθη και ορθοτηρητή των αποτελεσμάτων. Έτυχε μια - δυο φορές να βάλει κάτι βαθμούς παραπάνω σε κάποιους δίσκους. Κατά λάθος. Ε και τι έγινε; Αλλά εσύ, όμως, έρχεσαι και μας πετάς μολότοφ τη λίστας της επομένης πριν καλά καλά ξημερώσει η νέα εβδομάς. Δεν είναι σωστό. Πρέπει να το κα-τα-λά-βεις. Εδώ μέσα, θέλουμε να γίνονται όλα σωστά. Και όλοι φροντίζουμε γι’ αυτό. Για ένα καλύτερο αύριο. Για να πας εσύ στην εξεταστική σου και να ξέρεις ότι εδώ μέσα πάνε όλα ρολόι. Για να βγαίνεις από την αίθουσα και να αισθάνεσαι ήρεμη και ανέμελη, σαν τη @Sh_Wo_f , που ζει σε άλλη διάσταση. Για να σε ρωτάνε οι άλλοι “τι απάντηση έδωσες στο 2β;” και ‘συ ν’ απαντάς “δεν ξέρω τι σκεφτόμουν, κι έβαλα μία λίστα του '97…”, και εμείς όλοι, από εδώ μέσα, νοερά να είμαστε μαζί σου και να σου λέμε ένα “ΌΡΣΕ!” για την απάντησή σου.
Κάνε υπομονή.

9 Likes

4 Likes

Βρε, εγώ του κάνω πιο εύκολη τη δουλειά, όταν συγκεντρώνω 10 λίστες σ’ ένα ποστ, τον βγάζω από τη δύσκολη θέση να ψάχνει.

5 Likes