Οι σπανιες εκδοσεις δισκων ειναι κατι που ολοι θελουμε. Βεβαια, ορισμενοι γιουζερς ολο και κατι εχουν. Μη φοβαστε να ποζεριασετε. Προσωπικα δεν εχω στη κατοχη μου τιποτα το φοβερο για να σας την πω.
Αρχιζω με τη κορυφη στο wish list μου:
[CENTER][/CENTER]
…δηλαδη αυτη την εκδοση του How The Gods Kill. Σα ξερολουκουμο τη βλεπω παναθεματηνα.
Καταρχην το Scenes From NY στην Limited Edition με το “προφητικο” εξωφυλλο με τους διδυμους πυργους να καιγονται,το οποιο και απαγορευτηκε στη συνεχεια.Εκτος απ το cd ειχε και δωρο t-shirt.
Στη συνεχεια το πρωτο box set των Pink FLoyd,το Shine On.Eκτος των αλμπουμ που περιεχει,εχει και ενα cd με b’sides και διαφορα αλλα καλουδια…
Το Salival των Tool,το οποιο ψιλοταλαιπωρηθηκα στην αγορα του,μια και το dvd ηταν ελλατωματικο και αναγκαστικα να το γυρισω πισω και να μου στειλουν αλλο…(εντιτ:Ifrit μαν ουτε συνεννοημενοι να ημασταν!!:p)
Το σημερινο μου(χθεσινο πλεον) αποκτημα,το δευτερο box set των Floyd(14 cd albums με την οριτζιναλ βινυλιακη μορφη που κυκλοφορησαν με ο,τι εξτρα ειχαν τοτε σε sleeve cases.Και διαφορα αλλα ομορφα μεσα).(το Lost ειναι guest… )
Και τελος κατι που μεν δεν ειναι μουσικο αλλα ειναι Limited και αγαπημενο…
Περαν του Shine On box-set των Floyd δεν εχω κατι αλλο τρομερο στην κατοχη μου. Αντε ισως και το βελουδινο case του In Requiem και ενα box-set του Syd Barrett…
Eμενα με ψηνει γιατι το Scenes ειναι η αγαπημενη μου δισκαρα απο Θιατερ!!Αλλα δεν ξερω αν αυτο το πακετο εχει και το Dvd μεσα!!Το DVD σκετο ειναι φοβερο ομως και βρισκετε φθηνα!
Ναι για εναν οπαδο ειναι οντως!Δεν εχει dvd παντως μεσα,ειναι το τριπλο live σε jewel case απλα και ενα t-shirt υπογεγραμμενο απ τα μελη με τα τελευταια ως καρικατουρες των Simpsons.To ειχα βρει εντωμεταξυ στο Μοναστηρακι τη μερα μετα το live τους στο Ροδον και εκανα κωλοτουμπες.