Μα γιατι αδερφε. Πες μας ειλικρινα τι πρεπει να ακουμε.
[SIZE=“5”]ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ [B][SIZE=“7”]ΑΡΕΟΛΑ [/SIZE][/B]ΝΤΑΞΕΙ?[/SIZE]
Εχει τα φοντα να εξελιχθει σε τρομερο θρεντ! Κριμα για τους Limp Bizkit και τον δισκο τους!
this thread is under monitoring
Μπα η συζητηση θα επιστρεψει στο δισκο των Bizkit μετα απο κανα δυο σελιδες οποτε no harm done. Ετσι γινεται παντα.
Επιτελους νεο Bizkit με Wes btw, του οποιου ξερετε πως ειμαι τιτανοτεραστιος fan. Θα τ ακουσω αποψε και θα εκφερω αποψη εντος των ημερων. Το προηγουμενο ειχε κομματαρες μεσα που περασαν στο πολυ αδικο, κομματια σαν το Truth δε γραφονται καθε μερα.
Δε συμφωνω, ακουσα το δισκο και ενω ειναι οντως πολυ καλος και μαλλον ο δευτερος καλυτερος του συγκροτηματος για μενα και τα γουστα μου, το Chocolate Starfish το βρισκω αρκετα καλυτερο ακομα, και με ισαξιες ριφφαρες ολη την ωρα. Το καινουριο ομως ειναι πραγματικα αξιοπροσεκτο, εγω περιμενα οτι αυτοι ειχαν πεθανει σα μπαντα.
καλύτερη κυκλοφορία του συγκροτήματος δε θα το έλεγα, πρώτο πάει όντως το Chocolate Starfish, και μετά αυτό. όμως το ότι επέστρεψαν κι επιτέλους βγάλαν γαμάτο δίσκο που να το ακούς χωρίς να βαριέσαι, είναι μεγάλο σύν, κι ελπίζω να συνεχίσουν με το ίδιο αρχικό line up. λοιπές συγκρίσεις με Maiden ή οποιοδήποτε άλλο συγκρότημα (και τους Korn ακόμα), με κάνουν και γελάω ενώ χασμουριέμαι ταυτόχρονα από τα τραγικά επίπεδα κλειστομυαλιάς γενικότερα…
Ακούγοντας ξανά το Chocolate Starfish διαπίστωσα ότι το Gold Cobra μου ακούγεται πιο δυναμικό λόγο του γεγονότος ότι στηρίζεται πιο πολύ στα riffs του Wes παρά στα skills του Lethal. Όμως κομμάτια όπως Rollin, Take a Look Around, My Way δε ξεπερνιόυνται. Σχετικά με τις συγκρίσεις Maiden με Limp Bizkit θυμίζουν περισσότερο ποδοσφαιρικές, κλασσικό παράδειγμα νεοελληνικής ακυρότητας. Όσο αφορά τον γενικότερο χώρο του nu metal στις μέρες μας, άνετα συγκρίνω το Gold Cobra με την τελευταία κυκλοφορία των Korn η οποία ήταν τραγική.“Remember Who you Are” ο κώλος μου. Αυτές είναι οι ρίζες τους ορέ; Ο λόγος που οι Bizkit βγάλαν ένα τόσο αξιόλογο δίσκο στις μέρες μας, είναι ότι σε μια δεκαετία που πέρασε δε βγήκε ούτε ένα συγκρότημα που να ακούγεται σαν αυτούς.Τώρα άμα είναι καλό ή κακό αυτό το αφήνω σε σας\:D/
εντάξει καλός δίσκος,μέχρι εκέι,ο ““ψωλαράς”” ο φρέντ το παρακάνει κατά τη γνώμη μου εδώ,αν και υπάρχουν κομμάτια που σου μένουν (gold cobra,douchebag),Wes κλασσικά δίνει ρέστα,απλά δεν μου φάνηκε τόσο δυνάτο όσο τα 3 πρώτα τους,τα οποία για μένα είναι απο τα καλύτερα στη νιού μέταλ σκηνή (μαζί με τα πρώτα των Κορν)