Η πιο μισητή μπάντα του πλανήτη κυκλοφορεί στις 28/6 την 5η δισκογραφική δουλειά της. Το album το κατέβασα μιας και Fred Durst το leakαρε για μια φάση στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος. Αφού το άκουσα καμιά 10ριά φορές έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:
Μακράν η καλύτερη κυκλοφορία του συγκροτήματος. Πιο υπεργαμιστερένια, πορωτικά riff δεν έχω χανακούσει σε άλλη κυκλοφορία τους (ακόμα και solo!), πραγματικά έσπειρε ο Wes, φοβερό παλικάρι. Ο Fred ίδιος όπως πάντα λέει ότι τα βάζει με καρχαρίες, ότι όλοι έχουν καραμπίνες στη γειτονιά του, ότι θα μαμήσει κόσμο κτλ, κτλ…Πάντως τα rap skills του έχουν βελτιωθεί πολύ άσχετα από τους στοίχους του (άκου gold cobra). Τέσπα, όπως είπα είναι το καλύτερο album που έχουν βγάλει και μπράβο στη μπάντα γιατί θέλει τεράστιες μπάλες για να βγάλει κανείς έναν 100% nu metal δίσκο εν έτη 2011. Διαβάζω απόψεις…
Λιγάκι μέτριο η γνώμη μου… αλλά προς το καλό… Ίσως πρέπει να δώσω και άλλο χρόνο… Οι κιθάρες του Wes όντως πολύ καλές όπως και η παραγωγή αλλά ο Fred τα κουράζει πολύ τα τραγούδια… Έχει πάντως και κάποιες πολύ καλές στιγμές που και στις συναυλίες τους θα δίνουν ώθηση!
Θετικότατο τουλάχιστον το ότι γύρισαν.
Επιφυλασσομαι για την αποψη μου, αλλα δε μπορω να πιστεψω πως θα ειναι καλυτερο απο το Chocolate Starfish το οποιο εχει μεσα ΜΟΝΟ τραγουδαρες ακομα και αν δε σαρεσει καθολου το nu-metal (οπως εγω). Θα το ακουσω μια δυο φορες ομως για τη φαση
Από τεχνικής άποψης το Gold Cobra είναι πολύ ανώτερο, απλώς το Chocolate Starfish ήταν μέσα στο vibe εκείνης της εποχής. Το Gold Cobra είναι ένας εκρηκτικός συνδιασμός των 3 πρώτων album των Bizkit που θυμίζει πολύ εκείνη την εποχή. Δε πρόκειται να ακούσεις πειραματισμούς τύπου Unquestionable Truth.
Εγω το album δεν το ακουσα ακομα, το κατεβαζω τωρα…Αλλα ηδη εχω ξεχωρισει Douchebag απο τα teaser, τα 2 (προς το παρον) single δεν με τρελαναν, αλλα πρεπει να τα ριξω μια καλυτερη ματια! Το κατεβαζω, το ακουω και ποσταρω εντυπωσεις!
Εγω το album δεν το ακουσα ακομα, το κατεβαζω τωρα…Αλλα ηδη εχω ξεχωρισει Douchebag απο τα teaser, τα 2 (προς το παρον) single δεν με τρελαναν, αλλα πρεπει να τα ριξω μια καλυτερη ματια! Το κατεβαζω, το ακουω και ποσταρω εντυπωσεις! "
ενταξει ρε φιλλε θα ακουσω MAIDEN, πολλυ καλλιτεροι απο τους limb bizkit χαχαχχα… που πηραν το ονομα τουσ απο παιχνιδι αυνανισμου που καναν τα αμερικανακια παλλια…
__[I]“και μη ξεχνάτε: όσο πιο πολύ ειρωνικοί και εριστικοί είστε όταν μπαίνετε να κράξετε έναν δίσκο που ούτε καν έχετε ακούσει, στο τόπικ του δίσκου (ούτε καν της μπάντας, υπάρχει ή όχι), και όσο πιο πολύ καταφέρεστε προσωπικά έναντι των οπαδών τους ή όποιου δε συμφωνεί με σας, τόσο πιο γαμάτοι είστε!”[/I]
[-X
__Πιο ον-τοπικ τώρα, δεν τον έχω ακούσει τον δίσκο… βαριέμαι λίγο γιατί δεν είναι και το καλύτερο μου ο τραγουδιάρης τους (μακάρι να βελτιώθηκε), αλλά το attitude σε κάτι “Product” και “My Way” αλλά και όλο το αποτέλεσμα τα γούσταρα, οφείλω να το ομολογήσω. Ολο δύσκολα να τον ακούσω, θα τσεκάρω τα single /video-clip αν πέσουν στο δρόμο μου ευχαρίστως, άντε ίσως και 1-2 στο youtube αν οι περισσότεροι εδώ συμφωνείτε ότι “κομματάρες, αυτές έπρεπε να βγάλουν για single” και αν μου πουν κάτι βλεπουμε.
__Οσο για τον Wes… Μεγάλος παίκτης. Και έχει φτιάξει ΠΟΛΥ μεγάλη custom κιθάρα. Ισως τσεκάρω γι’ αυτόν, έχει ηχάρα ο άτιμος.
χαχαχχα δηλαδη τι θελετε ρε παιδια,οτι θα συγγρινουμε τους limb bizkit με τουσ MAIDEN?να το ακουσω κι αυτο να γελασω,ποτε βγαλανε ενα NUMBER OF THE BEAST οι limb bizkit???/ η ενα KILLERS…
τεσπα η γνωμη μου για το σι ντι ειναι
limp bizkit think are black but they re just gay (cit.)
ενταξει εμενα ξερω γω δεν μ αρεσε καθολου δεν ειναι οτι ειχα και μεγαλες προσδοκιες αλλωστε απο δαυτους μονο το πρωτο τους μ αρεσει αλλα ξερω γω θα μεινω με την ωραια φωνη του νταρστ που σε ενα κομματι παιζει να λεει 354425 φορες φακ γιου απ φακ γιου απ
__Για γέλια είσαι εσύ φίλε -κρίμα που δε το βλέπεις:
__Αυτή είναι η συνεισφορά σου και η συμπεριφορά σου στο παρόν topic.
__ΤΑ ΑΛΛΑ στα οποία εσύ θέλεις να στρέψεις την κουβέντα (Maiden κλπ), ήρθαν μετά. Πάρε ένα λεπτό να κάνεις την αυτοκριτική σου και να δεις την αντικειμενική αλήθεια, γιατί το “χαχαχχα” που ήθελες να μου πετάξεις στα μούτρα, έρχεται πίσω σε εσένα, γιατί η περιγραφή που έκανα είναι η συμπεριφορά σου ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC (δε σε ξέρω, ούτε έχω προηγούμενα μαζί σου και μπορεί να είσαι και γαμώ τα παιδιά ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ έχεις δίκαιο ότι Maiden Vs σχεδόν όποια άλλη σύγχρονη μέταλ μπάντα είναι αστεία σύγκριση για 100 λόγους).
__Και αν ο αλλος ειπε κάτι ΑΦΟΥ εσύ το προκάλεσες, πρώτα φταις εσύ. Και πριν κάνεις κριτική και γελάσεις με τον άλλον, κάνε αυτοκριτική και δες μήπως πρώτα πρέπει να γελάσεις με τον εαυτό σου -πιο πολύ απ’ όλους εσύ θα έχεις να κερδίσεις κάτι απ’ αυτό.[/SPOILER]
Εγω ακουσα τον δισκο μολις…Συμπερασματα:Το Douchebag ανεβαινει και αλλο στην εκτιμηση μου, απο κοντα τα single Shotgun και Cold Cobra και επισης ξεχωρισα Shark Attack και Walking Away (που το ηξερα ηδη απ’ οταν ειχε κυκλοφορησει πριν αρκετουσ μηνες)…
Το Douchebag με ενα καλο, ταιριαστο video clip θα εκτοξευθει πιστευω…Θα ειναι και μια απ τις πιο γαματες στιγμες στα επερχομενα live (αν αρεσει και στο κοινο των Bizkit και αποφασισουν και οι ιδιοι να ασχοληθουν μαζι του)
Τωρα για τον Areola, ενταξει…χεχ…Μπηκε σε ενα θρεντ για κυκλοφορια δισκου και λεει βλακειες για ενα συγκροτημα που δεν ακουει, χωρις προφανως να εχει ακουσει εστω και λιγο απο αυτους…(Τωρα θα πει οτι εχει ακουσει…νταξ τα ξερουμε αυτα)…Εφ οσον ειναι τραγικη μπαντα, γιατι φιλε μου μπηκες και τη προσβαλλεις; Μην ασχολεισαι καν…Αυτο αν θες πες το στο τοπικ της…
Και προσωπικα, εγω συκρινω Maiden με πολλες μπαντες oπως και αλλες μπαντες που θεωρουνται απο πολλους θρυλοι…Ασχετα με το αν ξεκινησαν κατα καποιο τροπο τη Μetal ολοι αυτοι, δεν το βρισκω λογο για να μη συγκριθουν με καινουριες μπαντες…Και παλι προσωπικα, τους Maiden τους θεωρω κατωτερους απο τουλαχιστον 30 σημερινες μπαντες!!
ενταξει μαγκες μικροι ειστε ακομα,καποια στιγμη θα καταλαβετε ποια ειναι η μεγαλύτερη μπαντα στο ΠΛΑΝΗΤΗ…αλλα ενταξει ας πουμε γουστα ειναι αυτα δε θα σασ πω εγω τι θα ακουσετε
χαλαρωσε ρε φιλε. συγκρινετε ανομοια πραγματα απο χθες. δεν εχει νοημα ολο αυτο. δεν μπηκες καν να συγκρινεις 2 nu metal μπαντες μεταξυ τους. ε ενταξει και για μενα οι μειντεν ειναι καλυτεροι αλλα ειναι κτηνωδης η διαφορα μεταξυ της μουσικης που παραγει η καθε μπαντα.
Και ο Μπετόβεν κλάνει τους Maiden από χιλιόμετρα αν πιάσουμε με αυτό το σκεπτικό το γενικότερο χώρο της μουσικής αλλά δεν νομίζω να αναφέρθηκε ποτέ μιας και είναι τελείως ανούσιο…
πολυ καλο!!αντε γιατι ειχαν κατι χρονια να βγαλουν νεο υλικο που να αξιζει.ξεχωριζω shotgun και το ομονυμο.δε μπορω να πω οτι το χαλανε τα μερικες φορες υπερβολικα φορτομενα φωνητικα του φρενταρου…αυτο ειναι το στυλ τους ετσι κιαλλιως…ενα κλικ πιο κατω απο το υπερτατο chocolate starfish and the hotdog flavored water .πλακα πλακα δε πρεπει να εχουν κυκλοφορια που η παραγωγη της να μην ειναι ατοφιο 10ρι και τα τραγουδια να δινοντε στο μαξιμουμ των δυνατοτητων τους.παροτι εχω αφησει το ειδος γενικα παντα θα τους τσεκαρω αφου ειναι αδυναμια απο το λυκειο
καλα αυτο το εξωφυλλο δε μπορουσαν να το ψαξουν λιγο καλυτερα??σαν καθυστερημενες εχουν βγει οι τυπισσες
και κατι αλλο εχει γινει κουραστικο ακομα και για φανς[οπως κιεγω αλλωστε] σε ολα τα τοπικς αλλα και σε πολλα αρθρα της κεντρικης να αναφεροντε συνεχεια οι μειντεν.ασε που οδηγει σε γραφικες συγκρισεις και γενικα σε ποσταρισματα που προκαλουν εγκεφαλικα…ποτε εβγαλαν numberofthebeast ο ενας κατωτεροι απο 30 ο αλλος κλπ κλπ.ας ακουει ο καθενας οτι θελει επιτελους [-X