Limp Bizkit @ Release Athens 15/06/26

Ετσι οπως παει μεχρι να μπουμε καποιοι θα εχουν εξαντληθει τα 75αρια. Τουλαχιστον θα ανοιξουν κατευθειαν τα της επομενως φασης η θα πεσει ακυρο και θα πρεπει να ξαναπερασουμε την ιδια διαδικασια αλλη στιγμη;

με εβαλε αλλα μολις πηγα να συνδεθω με το mail μου εβγαλε την λευκη σελιδα login…
καλα θα παει αυτο…

ok κομπλε τελικα τα εκλεισα ευκολα. να δουμε τωρα σε ποσο χρόνο θα ερθει το sold out

75 προλαβα εγω, οχι 70. Και ειχα μπει και 12 παρα.

Σε 10 λεπτά μπαίνω

70αρια εννοουσα πιο πανω. Κι εγω 75αρι εκλεισα. Η μερα με τη νυχτα παντως η πλατφορμα της more σε σχεση με τη ticketmaster.

75+2€ λέει ταρίφα υπηρεσίας

Δεν με πειραξε το 5ε, αλλα οταν στην αρχικη ανακοινωση λενε οτι τα επομενα σταδια της προπώλησης θα ανακοινωθουν αργότερα και το πράττει αμεσα, ειναι φαουλ.

Δεν περιμενω καλυτερα απο ελληνες διοργανωτες βέβαια.

Ευτυχως που ο σκατοχωρος παύει απο του χρόνου μπας και δουμε συναυλια >10κ με ανθρώπινες συνθήκες.

1 Like

εβγαλα και εγω στα 77…
πολλα παραα πολυ για πλατεία νερου αλλα τεσπα μας ξεζουμίζουν απο παντου τους μιλενιαλς… :stuck_out_tongue:

Μια χαρά επιτυχία έχουν και με την Gen X :stuck_out_tongue:

Edit: Ήδη είναι στα 80€ το εισιτήριο.

Δυο ερωτησεις:

Με το κασε που (πιθανως) εχει η μπαντα, θεωρειτε οτι 75 ευρω ειναι πολλα; Ειδικα μπροστα στις τιμες των μεμονωμενων συναυλιων του χειμωνα ή ακομη και αλλων φεστιβαλ;

Επισης, διαβασα πιο πανω οτι πηγαν απο 70->75 τα εισιτηρια και αλλαξαν λεει αμεσα. Φανταζεται κανεις οτι στο more ειναι ενας τυπος που κοβει εισιτηρια, τελειωνει το μπλοκακι με τα 70αρια και λεει “στοπ μαγκες, στειλτε μειλ οτι τελειωσαν τα φτηνα, μεχρι να πιασω τα ακριβοτερα μπλοκακια για να συνεχισουμε”;

Τα 75 πάντως κάνουν 80 τώρα

3 Likes

Μπηκα πριν λιγο επειδη εσκασε ενα μειλ και καλα να προλαβω, εχει 75 ΚΑΙ 80. Δεν ξερω τι διαφορα τιμης ειναι αυτη.

Μια χαρα ειναι το κασε και η τιμή του εισιτηριου για την εποχη.

Για το δευτερο σκέλος, επειδη εγω εκανα σχετική αναφορά, δεν θα με πείραζε αν ειχαν προαναγγειλει τις τιμές στην ανακοινωση τους.

Αντ’αυτού:

" Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει το Σάββατο 1 Νοεμβρίου , στις 12:00, προς 70€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία."

σορρυ παιδια, αλλά στα σοβαρά τα φεστιβαλ, 100-130 ε εχει η μέρα και 300 συνήθως ταβανιαζει το 3μερο/4ημερο για 80-100 γκρουπ τα 10 εκ των οποίων θα ναι και τοπ.

2 Likes

Εδώ και χρόνια πληρώνουμε για gigs αντί για festivals

Από την άλλη δεν ξέρω αν έχουμε σοβαρό ανοιχτό χώρο για να μαζέψουμε 65k + κόσμο.

3 Likes

Αυτο εννοω μωρε, δλδ τι να ελεγαν; “Αν πουληθουν τα 70αρια, θα σταματησουμε την προπωληση για να κανουμε ανακοινωσεις για τις επομενες φασεις”;

Οι επομενες φασεις προφανως εφτασαν και περασαν μεσα σε μιση ωρα προπωλησης. Ποσα 70αρια να ειχαν δλδ; Καποτε θα τελειωναν.

Το αλλαξα λιγακι.

με 30κ βγαίνεις. μιλαμε για 9 μύρια το 3μερο. με λιγότερα απο 1 μυριο φόρο και κόστη παραγωγής. προφανώς πρέπει να δώσεις άλλα 5 για να έχεις τις μπάντες. αλλά και πάλι 3 που μένουν δεν τα ΕΚΛΑΣΕ η γάτα. και δεν χρειάζεται να πας εκεί με τη μια. απλά εδώ το έχουν κάνει σπορ να σου βάζουν τα ίδια με δυσανάλογα ψηλότερο εισιτήριο.

Βγαινουμε οφ τοπικ αλλα επειδη τα νουμερα ειναι μπακαλιστικα, ας μιλησουμε πιο συγκεκριμενα. Για αρχη, δεν εχω κανει φεστιβαλ και δεν ειμαι λογιστης. Αν εισαι κατι απο τα δυο, ιδανικα και τα δυο, κανε breakdown εξοδων πριν τη διενεργεια μιας συναυλιας και αγνοησε τα παρακατω.

Αν δεν εισαι τπτ απο τα δυο, παιρνω το “1 μυριο φορο και κοστη” για 9 μυρια εσοδα ως αστειο. Μια ΙΚΕ, οπως π.χ. το Release, εχει ετησια φορολογηση 22 % και προκαταβολη φορου 80%. Συνεπως για τα 9 μυρια, δινεις 2 μυρια φορο (22%) + 1,6 (80% προκαταβολη). Αρα, x2,6 πανω απο τις εκτιμησεις σου, καλη αρχη.

Επειτα, 5 μυρια θα παρουν μονο οι 3 headliners, αν φερεις Talica, Maiden, SOAD, Linkin Park κλπ (εφετινη σοδεια, κασε απο 1 εως 2 μυρια). Συνεπως απο τα 5,6 που σου αφησε το κρατος, μενουν 600Κ για εσενα, σαν διοργανωτη. Οκ, 50Κ τσεπη το μηνα ακουγονται καλα αν το προσωπικο δουλευει τσαμπα ολον τον χρονο, ο εξοπλισμος ειναι απο τον κολλητο σου στο στουντιο στα Πετραλωνα, ο χωρος ειναι ενα χωραφι 40 χλμ. απο την Αθηνα, που το καθαριζουν τα προβατα του γειτονα και χωρις οποιοδηποτε ρισκο (ακυρωσεις, φυσικες καταστροφες κλπ).

Ολα τα παραπανω ποσά ειναι λαθος βεβαια, διοτι τα 9 εκατομμυρια δεν ειναι κερδος. Οταν το κερδος ερθει, θα ειναι μικροτερο (μαζι και οι εισφορες). Οχι ομως τα περιφερειακα κοστη και το προσωπικο. Κι αν δεν πεισεις τα σουπερ ονοματα να ερθουν, πρεπει να πεισεις τον κοσμο να παει στο χωραφι. Στο μεταξυ, ακομη δεν εχουμε συνυπολογισει το ρισκο και τα απροβλεπτα.

Ελπιζω να καταστρωνεις ενα γαματο φεστιβαλ στα μερη μας, για να γουσταρουμε. Ευκολο ακουγεται, περιμενω με αγωνια.

7 Likes