Δισκογραφικά έχουν από το 2011 να βγάλουν καλά τραγούδια. Το Still Sucks του 2021 ήταν ξεκάθαρα μέτριο άλμπουμ και το single που κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο (Making Love to Morgan Wallen) απογοητεύει.
As παίξουν break stuff, nookie, boiler, rearranged , rollin και mission impossible από δύο φορές το κάθε ένα και είμαστε εντάξει ![]()
Και Gold Cobra και Shark Attack από τη δισκάρα του 2011 ![]()
Και Livin’ It Up, Hot Dog, My Generation ![]()
Έχω ακούσει την παροιμιώδη έκφραση όταν αποδίδεται, πολύ βολικά, “στη γάτα” κάποια ζημιά, ξέρω για το βάδισμα της γάτας, όμως αυτό με τα… αέρια του συμπαθούς αιλουροειδούς πρώτη φορά το ακούω!
Τι να πω, ο θαυμαστός κόσμος του φόρουμ, πάντα κάτι μαθαίνουμε!
αγαπητέ φίλε. Επειδή έχω γνωστούς στο χώρο. 9 μύρια δεν το είπα σωστά. τζιρο. Επίσης Δεν έχουν όλα τα φεστ ΟΛΑ τα γκρουπ που ανέφερες. Και ούτε δουλεύουν όλα όπως νομίζεις πχ στους μετάλλικα, ΑΠΛΑ το κάνουν αυτοί και η τικετμαστερ και θέλουν να κόψουν σ εσένα τους φόρους. ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ και παίρνεις φόρους + μισο μύριο τσεπώνεις + τα γαλόνια. Το ίδιο και όποιος άλλος καλλιτέχνης τέτοιου μεγέθους είναι με την συγκεκριμένη εταιρία. Αν τα βάλεις όλα μαζί, τα γκρουπ που λες - σε τπτ φεστιβαλ τέρατα, εκει παίζουν μέχρι και 80.000 λαός, απλά σαν εμπειρία είναι μεχ. βλέπεις το γκρουπ με κιάλι. Αν βάλεις όποιο άλλο headliner που μαζεύει λαο ΕΞΩ - έχεις 30.000 στην Ελλάδα, μέχρι 10. Αλλά λέμε για γκρούπ που παίρνουν 100-200-300 στο τσακιρ κέφι. Twisted Sister, Savatage, κτλ κτλ. Αυτά που φέρνουν εδώ. Οπότε ξανακάνε τους υπολογισμούς, και με τη λογική οτι ΟΛΟΙ μα όλοι, τα μεταβιβάζουν και ΕΞΩ σε χώρες με 5 -10 % φόρο, μάλτες-βουλγαρίες-κύπρους κτλ. και φορολογείσαι ΕΚΕΙ. όχι εδώ. και όλα καλά.
Καλά Soad και LP που να μου χαρίσεις εισιτήριο, ή και ταξίδι να δω δεν πάω. Έχω δεί παλιά με Sabbath τους πρώτους και μια φορά Γερμανία τους δεύτερους, επειδή έπαιζαν και δεν τρελάθηκα. Το δε αυτο που κάνει τρελό μπούγιο αλλά δεν μου λέει ΤΠΤ ενώ απο τα 2 πρώτα έχω 2-3 σινγκλ, είναι KORN (εκτός απο τον θεό ντράμερ) και Slipknot (που μ αρέσει η μπαλάντα και το χέρετικ το βρίσκω - συμπαθητικό.) πολύ βαβούρα για το τπτ.
επίσης - ασχετο σχετικό, ένα παλικάρι έχει βρεί άκρη να περνάς την ουρά, γιατι 90 % σε πολλά, αυτό γίνεται για να κρατιέται η τιμή ψιλά απο μποτ. αλλάζεις μια παράμετρο και απο 303030 σειρά πας στο 1.
Γενικως, αρες μαρες. Ευχαριστω για το insightful feedback, γιναμε ολοι σοφοτεροι. Σου ευχομαι καλα ταξιδια και καλες προσπερασεις. Επιστροφη στο θεμα του νηματος.
ah yes, this undoubtful mastery
Ενώ να λέει ο άλλος λχ, γιατι δεν κάνουν οι φραγκάτοι RUSH τσάμπα εμφανίσεις, δεν είναι ξέρω γω ανεδαφικό ε ? Ναι ξέρω άτομο που κάνει συναυλίες συνέχεια και λίγο πολύ έχουμε μιλήσει για πολλά γιατι συνεργάζεται με πολλούς άλλους. Όποτε ναι, έχω μια ιδέα για το πόσο κάνει να πάρεις τον τάδε χώρο, τον δείνα χώρο κτλ. κι επειδή είχε ρωτήσει και φίλος μπανταίος, ναι ήταν όσο είχε πει ο γνωστός συγκεκριμένο κλαμπ, χωρίς μπακλαιν. αυτα.
Η δεύτερη παράγραφος είναι ξεκάθαρα RANT. Είμαι περίεργος τι λαό θα μαζέψουν οι LIMP εδώ, γιατι σε αντίθεση με τα άλλα που δεν μου κάνουν τζίζ, αυτοί εδώ μου είναι ΤΕΡΜΑ αδιάφοροι και πιο πολυ ραπ, παρά ροκ. καγκουρόκ, ίσως.
Ακούστε τι λέει ο Fred Durst. Δηλαδή εμείς που θα πάμε στο live στην Πλατεία Νερού θα είμαστε οι υπερήλικες. Εκείνοι οι θείοι που κάθονται με τη νεολαία.
Φταίει ο χρόνος που περνάει σαν αστραπή.
Με έχει μαγκώσει η τιμή σε αυτό ρε γαμώτο.Ενώ πιστεύω ότι θα είναι πάρτυ.Έχοντας τίκετς ήδη για Tate-Metallica-Maiden-Helloween, πονάει πολύ το 80άρι.Από την άλλη δε ξέρω αν το αφήσω μέχρι δώρο Χριστουγέννων…θα πάει για sold out…