Line 6 Spider IV 15 watts OR Roland Cube 15X

Θα ηθελα γνωμες. Σε 2 βδομαδες αγοραζω ενισχυτη απο το thomann. Γουσταρω τρελα τον Line 6 αλλα διαβαζω διαφορα, πως δεν ειναι τοσο καλος κτλ… Εμενα παντως μια χαρα μου ακουγεται για πρωτο ενισχυτη. Kαι σε εμφανιση φοβερος! Διαβασα επισης πως ο Roland Cube 15X ειναι απ τους καλυτερους σε αυτη την τιμη αλλα δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα… Τι εχετε να μου πειτε?

http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iv_15.htm

http://www.thomann.de/gr/roland_cube15x.htm

O ενισχυτης θα χρησιμοποιηθει η με Ibanez GRG170dx η με Ibanez GRGR121EX.

Εdit: Θελω να παιζω Linkin Park, Metallica, SOAD, Papa Roach, Edguy και αλλα… Metal sound λοιπον.

Αντε ρε παιδια καποιος, απο τα πολλα reviews δεν ξερω τι να αγορασω τελικα… :stuck_out_tongue:

Εγω θα σου ελεγα να παρεις τον line 6 γιατι απλα τον εχω δοκιμασει (αυτον εχει ο αδελφος μου) κ πραγματικα οι 4 παραμορφωσεις που εχε ειναι απιστευτες! Επισης εχεις ενα πλεονεκτημα που νομιζω στο Ρολαντ δεν το εχεις. Ο Line6 εχει 6 εφε οπως echo,delay,μιας μορφης wha-wha κλπ σε 2 μπουτονς που μπορεις να τα συνδιασεις κ να κανεις πολυ γαματη δουλεια! Επισης στο Spider 4 που κοιτας εσυ (o bro εχει Spider 3 15αρι κ δεν εχει αυτο το πλεονεκτημα) εχεις την δυνατοτητα να συνδεσεις πεταλακι για τις παραμορφωσεις που δεν το προσφερει ο Roland! Εγω δινω +1 στο Line 6! :smiley:

Thanks man για την απαντηση! Και γω ρε συ τον Line 6 IV θελω αλλα διαβασα σε κατι ιστοσελιδες αποδοκιμασιες και ειπα να ποσταρω εδω… Ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου!

Τιποτα ρε συ… :razz: