Linkin Park - A Thousand Suns

σταματα βρε γατακι που εχεις και αποψη.το δισκο δεν τον ακουσα ακομα.τα ριβιους τα ποσταρα με αφορμη το ριβιου που εκανε το ροκινγκ.και για να δεις οτι οσο και αν δεν σαρεσει εσενα και σε 100-500 44121242 αλλους δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αρεσει σε κανεναν…και δεν 3ερω γτ λες οτι ειναι στημενες.ειναι ριβιου ατομων.εννοειται οτι ο κα8ενας εχει την αποψη του.και αυτο πια με το ποσο γαματος ειναι αυτος που ακουει πολλα ηδη…
δεν εκλαμβανω ουτε αποψεις ατομων που ακουνε αυτα που λες ουτε ατομων που ακουνε χατζηγιαννη.εχω την δικια μου προσωπικη τεκμιριωμενη αποψη και ολα τα αλλα ειναι για να διαμορφωνουν εντυπωσεις…αυτα.

wise αν σου αρεσε το thousand suns ακουσε το immersion(αλμπουμ) απο pendulum μακραν καλυτερο…:):):slight_smile:

ill check it out boy!
(δεν το ακουσα ακομα το σιντι)

ειδικα το the fountain (feat) Steven Wilson ειναι μοναδικο:)

το ακουσα,λοιπον,και γω…δεν θα πω πολλα λογια…μονο οτι ο δισκος ειναι ενα απεραντο ταξιδι…

…προς τον καδο των απορριματων.

Ρε μαγκες ειστε LP fans (καποιοι σ’αυτο το θρεντ τουλαχιστον…). Εκτος απο 4 τραγουδια (The Catalyst, The Messenger, Burning in the skies, Wretches and kings) και 2 fillers (The Requiem, Wisdom Justice and Love) TI AΛΛΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ??? ΤΟ ROBOT BOY??? Ρε παιδια σαν συνολο το αλμπουμ δεν ειναι καλο… Μπραβο τους απ τη μια γιατι με αυτο που εκαναν δειχνουν πως ειναι πραγματικοι μουσικοι, αλλα ρε παιδια ο συγκεκριμενος πειραματισμος δεν ηταν καλος… Και ειναι και το αλμπουμ με τα λιγοτερα τραγουδια… Πως θα βγουν λαιβ με τετοιο αλμπουμ??? Θα το κανουν οπως οι Μεταλλικα??? World Magnetic Tour και απο το αλμπουμ μονο 3 τραγουδια στο λαιβ απο τα 21??? Και επισης το αλμπουμ εχει χασει την ταυτοτητα που λεγεται Linkin Park. Kαι κατι ακομα (το γραφω γιατι το εχω νιωσει). Δεν ειναι κακο να πουμε “το αγαπημενο μας συγκροτημα εβγαλε κατι το οποιο ειναι μουφια…” Δεν μας κανει λιγοτερο LP fans. Δεν πρεπει να μας αρεσει επειδη μονο και μονο ειναι LP. Πρεπει να μας αρεσει γιατι μας αρεσει. Οτι κυκλοφορησε πριν το A Thousand Suns μου αρεσε. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ειναι το μονο αλμπουμ που δεν μπορω να ακουσω απ την αρχη ως το τελος. To Minutes ηταν διαφορετικο μεν, αλλα ωραιο διαφορετικο. Ειχε στοιχεια LP. Eιχε και τα χωσιματα του, ειχε και την μπαλαντα του, ειχε και το ραπ του που και που, ειχε και το απιστευτο κλεισιμο του δισκου (Little Things). Αλλα στο A Thousand Suns tα μισα τραγουδια (και παραπανω) ειναι fail. Σαν πωρωμενος LP fan το εχω κανει προπαραγγελια απ τον Ιουλιο και εχω ΤΡΟΜΕΡΗ περιεργια να δω το DVD. Σταματαω εδω γιατι θα πεσω σε παραλληρημα παλι και θα γραφω κατεβατα… Παντως ειμαι σιγουρος πως το επομενο θα ειναι γαματο και λιγο returning to the roots oπως ειπε ενα παιδι σε προηγουμενο ποστ. Αν ειναι οπως το A Thousand Suns θα εχουμε προβλημα…

γιατι πρεπει να απολογουμαστε που μας αρεσει?νταξει ρε μαγκες (λπ φανς και μη) δεν μου αρεσει.ικανοποιημενοι τωρα?

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν σου αρέσει ή όχι αλλά πιστεύω αυτό που προσπαθούν να σου πουν όλοι είναι ότι αν δεν αρέσει σε 99 ανθρώπους και αρέσει μόνο σε έναν,αυτός θα είναι και ο μόνος που θα το αγοράσει και θα το στηρίξει σαν άλμπουμ.Αυτό δεν το λες και επιτυχία για μια τέτοια μπάντα.

Σε λίγο καιρό θα φανεί αυτό από τις πωλήσεις και την επιτυχία του τουρ.

Υ.Γ.
Το άλμπουμ είναι πρωτότυπο για linkin park αλλά έχει δανειστεί άπειρες ιδέες.(Από pop 90’s,από techno,από pendulum κτλ.

Ένα από τα τραγούδια στο καινούργιο άλμπουμ θυμίζει East 17 και γενικότερα pop 90’s.Αν όντως σ’αρέσει τότε ψάξε και τέτοιες μουσικές:-k

Ο Chester είναι τραγουδιστής και σε άλλη μπάντα τους Dead by Sunrise που παίζουν σε σαφώς πιο ροκ φόρμες.Ίσως έχει διαλέξει εκεί να γουστάρει να παίζει ροκ και στους linkin park να πειραματίζεται.

Εγώ θα προτιμήσω τους dead by sunrise καθώς είναι πιο κοντά στα ακούσματα μου!

@billiejoe Λίγο background information : Oι DBS είναι ο Chester μαζί με τα μέλη των Julien-K. Τα τραγούδια τους τα είχε γράψει στο παρελθόν αλλά πίστευε πως δεν ταιριάζουν στους LP και τα κράτησε. Αργότερα, μαζί με τους άλλους έφτιαξαν τους DBS. To cd λέγεται Out of Ashes και κυκλοφόρησε πέρυσι.

Eυχαριστώ για τις info! Είχα ακούσει από πέρσυ το crawl back in αλλά νόμιζα ότι απλώς συμμετείχε σε ένα τραγούδι και δεν το έψαξα περαιτέρω.

Μετά λοιπόν τον Mike Shinoda και ο Chester σε side project. Αναρωτιέμαι αν τα side projects δείχνουν τάσης φυγής προς την μουσική που εκφράζει περισσότερο τον καθένα.Ίσως να νιώθουν περιορισμένοι στους linkin.Ίσως είναι απλά για τα φράγκα.

Όπως και να έχει οι linkin park δεν είναι αυτοί που ήταν!

σίγουρα δέχονται πίεση στους LP γιατί είναι 6 μέλη στο συγκρότημα, με διαφορετικές απόψεις, οπότε πρέπει να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις. Γι’ αυτό και τα side projects. τώρα όσο για τους LP σίγουρα δεν είναι οι ίδιοι αλλά και το νέο τους style έχει κάποια ωραία τραγούδια (The Catalyst, The Messenger, Iridescent, Waiting for the End). Θα δείξει και το επερχόμενο τουρ πως θα διαμορφώσουν τις setlist με τα νέα τραγούδια. Εγώ πάντως απογοητεύτηκα εν μέρει αλλά βρήκα κάτι ενδιαφέρον στη νέα τους δουλειά και θα συνεχίσω να τους ακολουθώ. BTW τσεκάρετε το “Meeting of A Thousand Suns” στο youtube, είναι το making of που συμπεριλαμβάνεται στο special edition και θα δείτε πως οι εξωτερικοί παράγοντες και οι διορίες τους πίεζαν όσο έφτιαχναν το album.

τα παντα στη ζωη ειναι θεμα γουστου εγω λεω.τι αρεσει,τι δεν αρεσει στον καθενα.και ολοι να το λενε οτι ειναι μαπα ο δισκος,αν εμενα μαρεσει τι σημασια εχει…δεν θα προσπαθησω να πεισω καποιον οτι ειναι ο,τι πιο τελειο εχω ακουσει ποτε.ουτε οτι ειναι ο,τι πιο μαπα εχω ακουσει ποτε.και προς θεου δεν λεω οτι φτανει το ht σε καμια περιπτωση…

Το είδα το “Meeting of a thousand suns” και τώρα κατάλαβα γιατί βγήκε μάπα το καρπούζι!

Aυτά που λέει ο Chester στο τέλος του documentary είναι όλη η ουσία του προβλήματος!Η πλάκα είναι πως αφού τελειώσαν κατάλαβε ότι έγινε μαλακία!

Είπε ότι δεν πρέπει να κατευθύνουμε την μουσική μας όπως μας το ζητάνε κάποιοι (το management προφανώς) γιατί αυτοί δεν έχουν ιδέα από την μουσική μας.Επίσης λέει ότι δεν δέχεται να τον πιέζουν και να του λένε βγάλε άλμπουμ σε 6 μήνες αλλιώς ακυρώνεται το συμβόλαιο γιατί δεν μπορεί ένας μουσικός να γράψει καλή μουσική πιεσμένος και με το ζόρι.(κάτι τέτοιο τέλος πάντων)

Βλέποντας το documentary φαίνεται ξεκάθαρα σαν να τους μαζέψανε και να τους είπανε βγάλτε άλμπουμ είτε έχετε είτε δεν έχετε υλικό.Μάλιστα σε κάποια φάση τους παίρνει τηλέφωνο το management και τους λέει ότι έχουν 1 μήνα λιγότερο διορία γιατί υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει με το marketing!

Είναι προφανές ότι δεν υπήρχε υλικό.Πέρα από το catalyst (που είναι το μοναδικό αξιόλογο) τα άλλα τα έβγαλαν ενώ καθόντουσαν στο στούντιο και πειραματιζόντουσαν με ήχους,κραυγές και άλλα.Μετά πιεσμένοι χρονικά τα μαζέψανε και τα μιξάρανε για να δώσουν κάτι σε αυτούς που το περίμεναν.Γι’αυτό βγήκε και μικρής διάρκειας ο δίσκος με ένα σωρό fillers!Sorry αλλά αυτό δεν είναι μουσική έμπνευση.

Δεν μπορείς να πεις σε ένα ζωγράφο ότι έχεις διορία 2 μήνες να κάνεις έναν πίνακα!

Όταν έχεις γράψει υλικό μόνος σου,σπίτι σου ή κλεισμένος σε ένα στούντιο ξεκομμένος,στην ηρεμία σου ή και μέσα σε συναισθηματική φόρτιση,στον χρόνο σου και φροντίζοντας να εκφράζεσαι αληθινά μέσα απ’αυτό τότε μπορείς να έχεις καλό αποτέλεσμα!

Ας είχαν τα κότσια να αλλάξουν εταιρεία ή management και ας αργούσαν αλλο ένα χρόνο να βγάλουν άλμπουμ!Tι θα πει “μας πίεζαν”;Καινούργιοι είναι στον χώρο;[-X

Πάντως ο Chester φαίνεται τελείως απογοητευμένος με την δουλειά που έγινε και αυτό τα λέει όλα!

OXI OXI!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ!!! Περιμενω το preorder μου για να δω το DVD!! Μονο το bold διαβασα. Σου δινει να καταλαβεις, πως καταλαβε οτι εγινε μαλακια??? Αυτο θα ειναι γαματο. Παντως χωρις να το διαβασω, καταλαβαινω πως δεχτηκαν πιεσεις για τη μουσικη απ’ τη Warner ε??? Αν ειναι ετσι, πιστευω δεν θα ηταν κακο να αλλαζαν εταιρεια…

Φιλε οι DBS εβγαλαν ενα ΓΑΜΑΤΟ cd περυσι! Αυτο που ειπες προηγουμενως, ο Chester ειχε γραψει καποια δικα του τραγουδια, αλλα ηξερε πως δεν κολλανε με τους LP (το εχει πει πολλες φορες σε interviews), και επειδη δεν ηθελε να τα “χαλασει”, εκανε δικο του side project. Και το αποτελεσμα ηταν φοβερο! Τωρα, εχω διαβασει πολλες φορες, πως ο Μike εβαλε τις Fort Minor ιδεες του στο νεο LP δισκο. Δεν ξερω αν αληθευει αλλα απο το ακουσμα ετσι φαινεται…

Έκανα μαλακία,έπρεπε να βάλω spoiler!!Sorry φίλος!!

Το DVD πλάκα πλάκα αξίζει.Εγώ είδα όσο έχει διαρρεύσει στο youtube,δεν ξέρω αν είναι όλο.Δηλαδή κανά 20λεπτο.

Ναι ο Chester λέει ότι έτσι δεν γίνεται να δουλεύουν και να βγαίνουν κομμάτια.Εγώ την απάντηση μου την πήρα πάντως από αυτά που είδα!!

To άκουσα το άλμπουμ από τους Dead by Sunrise και μ’άρεσε πάρα πολύ. :thumbup:

Κάποια τραγούδια του σίγουρα θα ταίριαζαν στους Linkin αλλά μπορεί οι άλλοι να μην ήθελαν ή μπορεί ο Chester να γούσταρε να κάνει κάτι δικό του με το υλικό!

Oι μπάντες που πουλάνε εκατομμύρια και κάνουν world tour θα έπρεπε να είναι κύριοι του εαυτού τους.Σίγουρα θα υπάρχουν τρελές πιέσεις από πολλές πλευρές αλλά δεν μιλάμε για κανά δευτεροκλασάτο boyband που το καθορίζει μόνο το management!Κρίμα γιατί παραγωγός ήταν ο Rick Rubin!!!

παραγωγος ηταν ο ρουμπιν και στο minutes to midnight…εγω δεν εχω παραπονο απο κανενα δισκο τους ως παραγωγη…
ενυγουευ! δειτε και αυτο…http://www.myspace.com/linkinpark/videos/video/106559184

εντιτ…:τι φωναρα εχει ο πουστης!!!

αααα ρε linkin park…απο τις πρωτες μου αγαπες…καποια περιοδο στο σχολειο ημουν τοσο πορωμενος με δαυτους που η μονη συζητηση με τον τοτε κολλητο μου ηταν ποτε θα τους δουμε λαιβ…τα χρονια περασαν,τα ακουσματα αλλαξαν,οι αφισες ξεκρεμαστηκαν(περιττο να πω οτι δεν τους ειδαμε τελικα ποτε) αλλα η περιεργεια για το τι θα εκαναν εμεινε…ετσι λοιπον ακουσα το νεο τους πονημα(?) και το εστειλα κατευθειαν στον καδο ανακυκλωσης…δεν ξερω αν μεγαλωσα και ωριμασα στα ακουσματα μου.παντως θα ηθελα να ακουσω κανα τραγουδακι αλλα μετεορα να θυμηθω τα μαθητικα μου χρονια και τις ατελειωτες συζητησεις περι λινκιν παρκ στο μαθημα…αλλα δεν…

Λοιπόν…άκουσα και εγώ τον δίσκο με την σειρά μου…Δεν ξέρω πως ακριβώς να εκφράσω τις σκέψεις μου… Το σίγουρο είναι ότι κατα την γνώμη μου δεν αξίζει το θάψιμο που έχει φάει πάντως, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θα περίμενες από τα στάνταρ που έχουν θέσει οι LP.

Αρχικά να πω, ότι όταν πρωτοείχε βγει το MTM του είχα ρίξει τρελό Χ, αλλά πλέον το εκτιμάω αρκετά! Το στυλ στο νέο άλμπουμ δεν μου πολύ αρέσει, αλλά ρε παιδιά κακά τα ψέματα έχει μερικά πολύ ωραία τραγούδια μέσα που με τράβηξαν από το πρώτο άκουσμα, που νιώθω ότι η ταμπέλα Linkin Park είναι ο λόγος που βγάζει την ξινίλα απέναντι τους, γιατί πραγματικά ακούμε κάτι που ποτέ δεν θα περιμέναμε από μια τέτοια μπάντα.

Π.χ το catalyst είναι πολυ ωραίο κομμάτι και το μόνο πράγμα που το χαντακώνει είναι αυτά τα fail trance σκατοπλήκτρα που μπαίνουν από ένα σημείο και μετά

Μετά το waiting for the end προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Αυτό το reaggaton flavor στα vocals του mike και το μελωδικό στον chester είναι και γαμώ. Γενικά το song σπέρνει, ίσως το αγαπημένο μου από τον δίσκο.

Μετά το wretches and kings (αν εξαιρέσεις το ψιλομάπα ρεφραίν) άμα είχε βγει κάτω από την ταμπέλα fort minor θα έπαιρνε ακόμα μεγαλύτερη εκτίμηση, είναι καθαρό shinoda rap και σε όσους αρέσουν οι FM δεν βρίσκω λόγο να μην τους αρέσει αυτό το song…

Μετά το The Messenger είναι μια χαρά μπαλάντα. Τι δεν σας αρέσει δηλαδή? Και το Burning In The Skies ακούγεται αρκετά ευχάριστα.

Δεν λέω οτι είναι του επιπέδου των προηγουμένων άλμπουμ (καλά τα 2 πρώτα δεν τα βλέπει καν εκεί πάνω που βρίσκονται) αλλά δεν είναι και έκτρωμα ρε παιδιά…αράχτε δηλαδή… εγώ βρήκα πολύ ωραίες ιδέες μέσα στο άλμπουμ που απλά ίσως να μην δουλεύτηκαν τόσο καλά και που απλά δεν τους ταιριάζει η ταμπέλα Linkin Park. Είναι κάτι το τελείως διαφορετικό, γι’αυτό μας παραξενεύει, σίγουρα όχι πάρα πολύ καλό, αλλά όχι και μάπα! Αυτά :smiley: