Linkin Park-Living things

25 ιουνιου το νεο αλμπουμ τους.Ανοιγω το τοπικ μιας και εβγαλαν ενα κομματι ηδη και μπορειτε να το ακουσετε εδω http://www.youtube.com/watch?v=zgEKLhvCCVA&feature=player_embedded

Η μπαντα ξενερωσε πολυ κοσμο με την ηχορρυπανση του Thousand Suns και δε νομιζω οτι με τετοια κομματια θα γυρισει την κατασταση.Παντως μια βελτιωση απο τα απαραδεκτα κομματια του προηγουμενου την εχει τουτο εδω.Τουλαχιστον φωνητικα.Απο κει και περα τιποτα το ιδιαιτερο ουτε η μουσικη ουτε οι στοιχοι[μας εχουν πει τα ιδια 100 φορες].

Το μεγαλυτερο παραπονο μου απο τη μπαντα δεν ειναι το οτι αλλαξε στυλ αλλα το οτι το κανει ασχημα[υπαρχουν πολλες μπαντες που παιζουν απειρως καλυτερα σε αυτο το στυλακι αλτερνατιβοροκ] και απο το ντεμπουτο και μετα βγαζει συνεχως ολο και χειροτερες κυκλοφοριες λες και ειναι σε ελεθερη πτωση.

To απείρως μη το λες ! Με αυτό που ακούω το βλέπω για hitακι στα ραδιόφωνα το καλοκαίρι και τα γκομενάκια να ουρλιαζουν ! :stuck_out_tongue:

Δηλώνω απογοητευμένος από τις πρόσφατες δουλειές τους. Η και γενικώς ίσως πέρασα τη “φάση” τους, πράγμα που δέχομαι. Διάβασα για αλλαγή μουσικής κατεύθυνσης στο επερχόμενο άλμπουμ, για επιστροφή στις ρίζες. Με το κομματάκι που διέρευσε, δεν άκουσα καμία τέτοια επιστροφή στο παρελθόν… Anyway, τους εκτιμάω γενικά γιατί δεν επαναπάφθηκαν στην επιτυχία και ήχο των 2 πρώτων άλμπουμς, ασχέτως αν κατά τη γνώμη μου το αποτέλεσμα δε τους δικαιώνει…

Here we go again! Θα ανοιγα thread εδω και καιρο, αλλα λαμβανοντας υποψη το κραξιμο που πεφτει το θεωρησα ανωφελο :p! Φαινεται οτι ειναι αναποφευκτο! Προσωπικα το Burn it Down, δεν με ενθουσιασε καθως στιχουργικα και η δομη του τραγουδιου ειναι κατι που εχουμε ξανακουσε, οπως ειπωθηκε πανω! Για 'μενα το A Thousand Suns ειχε πολυ περισσοτερο νοημα στιχουργικα και κακως κακολογηθηκε τοσο! Μπορει να μην ηταν ο γνωστος ηχος που τους καθιερωσε, αλλα το album σαν συνολο με αυτα που εχει να προσφερει ειναι πολυ αξιολογο! Ηταν αναγκαια η αλλαγη του ηχου.

Σε πιο σχετικα θεματα, η tracklist για το Living Things :

  1. LOST IN THE ECHO
  2. IN MY REMAINS
  3. BURN IT DOWN
  4. LIES GREED MISERY
  5. I’LL BE GONE
  6. CASTLE OF GLASS
  7. VICTIMIZED
  8. ROADS UNTRAVELED
  9. SKIN TO BONE
  10. UNTIL IT BREAKS
  11. TINFOIL
  12. POWERLESS

Οσον αφορα τον ηχο του νεου album, ο Shinoda ξεκαθαρισε πως η δημιουργικη διαδικασια που ακολουθησαν σε αυτο θυμιζει τον τροπο δουλειας τους στα πρωτα χρονια, γι’ αυτο και ισως φανει γνωριμη σε καποια σημεια του δισκου!

“That’s actually been misinterpreted. What we’ve actually said is that the record gets back to our roots and it’s captured a feeling that we haven’t gone after in many years. I think that’s gone misconstrued as a return to heavy guitars. There are guitars on the record of course though.”

http://www.youtube.com/watch?v=Cdk1VFyn65g

Γαμει το κομματι. Κατα την γνωμη μου, πολυ καλυτερο απο το Burn It Down…ασε που μου θυμιζει τις παλιες δουλειες τους!

Σου θυμιζει αυτο τις παλιες δουλειες τους?:stuck_out_tongue:

Πιο πολυ μαρεσε το πρωτο.Για γελια και οι στιχοι και τα φωνητικα σε αυτο

Κατ’αρχάς καλησπέρα σε όλους και όλες,

Εγώ τόρα ακούω το cd, το “lost in the echo” πάρα πολύ καλό, όπως και το “in my remains”.Ναι, στο 2ο τραγούδι είμαι… Σε λίγο για τα υπόλοιπα.

Δυστυχώς μια απο τα ίδια. Σαν να κάθεται ο Shinoda τα απογεύματα σπίτι του και να φτιάχνει μελωδίες στο κινητό του. HYbrid και Meterora εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί

Κ εγώ μόλις το άκουσα! Συνεχίζουν σε light μονοπάτια αλλά να πω την αμαρτία μου το νέο έχει αρκετές καλές στιγμές! Πολύ καλύτερη προσπάθεια σε σχέση με το τραγικό a thousand suns! Εν τούτοις hybrid theory κ meteora δν παίζει να ξαναβγούν με την καμία… Μάλλον θα πρέπει να εμπεδώσουμε πλέον το γεγονός πως οι παλιοί LP μας τελείωσαν!

Μετα απο αρκετο λιωσιμο σημερα, ας γραψω και εγω την γνωμη μου!

Hydrib Theory/Meteora δεν ειναι, ειναι ομως πολυ καλυτερο απο το A Thousand Suns. Μου κολλησαν περισσοτερα κομματια σε σχεση με το τελευταιο(που με το ζορι μου εχουν μεινει 2-3 κομματια)! Κομματαρες τα Burn It Down, Lies Greed Misery και απο κοντα Lost In The Echo, In My Remains, Until It Breaks!

+1 :frowning:

Music trailer για το Abraham Lincoln - Vampire Hunter, με το Powerless στο μπακγκραουντ. Γιατί να χρησιμοποιήσουν σε μια action ταινία μπαλαντοειδές κομμάτι στο προμοσιον, πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω. Συμπαθητικό ακούγεται πάντως.

Από τα προηγούμενα, το Lies Greed Misery μου κανε περισσότερη εντύπωση και μου φερε στο μυαλό κάτι από Bleed it Out, μάλλον λόγω διάρκειας και δομής, αφού από άποψη ήχου καμία σχέση. Το Burn it Down χιτάκι, αλλά μέχρι εκεί. Minutes to Midnight και Thousand Suns είχαν πολύ καλύτερα (What I’ve Done, Waiting for the End).

Γενικά πάντως, φαίνεται και από τις δηλώσεις τους ότι “δεν θέλουν” να ξαναγυρίσουν στο στυλ των Hybrid Theory/ Meteora με τις κιθάρες… ελπίζω τουλάχιστον να βρουν έναν ήχο που να τους ταιριάζει εξίσου, γιατί και τα δύο τελευταία αν και δεν είναι άσχημοι σα δίσκοι, μου ακούγονται κάπως μπερδεμένοι

Λίγο σκληρός αλλά κάποιος πρέπει να βάλει φρένο στον μουσικό κατήφορο που έχουν πάρει…