Linkin Park

They didn’t come to me with this announcement, they didn’t ask me how I felt, they didn’t offer me a ticket

Καταπέλτης

3 Likes

Πάνω κάτω αυτά μου μετέφεραν κ εμένα. Κ ναι, ξενέρωσα κ απογοητεύτηκα. Παρόλο που άκουσα τα νέα τραγούδια κ μου άρεσαν. Κ η φωνή της κοπέλας μου άρεσε. Και ναι, μπορώ να κρίνω αντικειμενικά τη μουσική αλλά δεν μπορώ να απολαύσω κάτι που γνωρίζω ότι προέρχεται απο μια κατάσταση που δεν μου αρέσει.

unpopular opinion

γιατι να εχει γνωμη ο γιος του τσεστερ, για το τι θα κανει ο σινοντα με τα τραγουδια του(ς) ; Δεδομενου οτι δεν εχουμε μια κατασταση Pink Floyd, να περιοδευουν δυο μπαντες και να μαλωνουν για το ποιοι ειναι οι σωστοι LP, γιατι να μην το κανει ; Ο γιος μια χαρα δικαιωματα θα παιρνει, οταν οι αλλοι θα ιδροκωπανε στον δρομο

Upopular opinion
Και καλα θα κανει, ειναι εργο του μπαμπα του, ο οποιος αν ζουσε θα τα επαιρνε ο ιδιος. Γι’ αυτο λεγονται “δικαιωματα”. Αν οι αλλοι δεν θελουν να ιδροκωπούν, μπορουν να το κανουν. Αλλα τα εσοδα απο τα δικαιωματα τους, θα τα παιρνουν (αργοτερα) τα παιδια τους.

Για ολα τα αλλα, εχεις δικιο βεβαια. Αποσυρομαι στις σκιες, διαβαζοντας τα περι σαϊεντολογων κλπ. Δεν ξερω πολλα για το θεμα (μπαντα, cult, προσωπα κλπ), οποτε δεν μπορω να συμμετεχω.

1 Like

μια χαρα καλα θα κάνει, δεν ειπα κατι αντιθετο.

Η φαση με τη σαϊντεολογια ειναι απο γελοια, μεχρι επικινδυνη, αναλογα ποσο χωμενος ειναι καποιος. Απλα, απο το λιγο που εχω διαβασει, και οπως συμβαινει και στα δικα μας κομματα/θρησκειες, δεν ειναι το ιδιο να εισαι απλος χειροκροτητης με το να εισαι ο Τομ Κρουζ. Σεβομαι αν καποιος δεν θελει να τους ακουσει λογω αυτου, αλλα θεωρω παραλληλα οτι αναλωνομαστε σε ενα μη-θεμα, οταν τελικα μια μπαντα που αγαπαμε γυρισε για τα πολυ καλα.

Oles oi thriskeies einai cults, i moni diafora einai to poso diadedomenes einai.

7 Likes

Αυτό ακριβώς.

1 Like

Γνώμη μπορεί να έχει. Και πρέπει. Και δικαιούται. Έτσι και αλλιώς δεν έβαλε φρένο (από όσο ξέρω) με απαγόρευση λόγω δικαιωμάτων των κομματιών κλπ.

Ναι σε όλα, και πάνω σε αυτό που έγραψε o JTN, είχε γίνει ψιλοντόρος στην αρχή ότι και καλά η Έμιλυ υποστήριξε τον Μαστερσον, κάτι που τελικά διέψευσε η ίδια. Νομίζω ότι έγραψε κάτι του τύπου ότι κλήθηκε στη δίκη του και την παρακολούθησε ως ακροάτρια, αλλά από τότε που έμαθε για τους βιασμούς δεν ξαναμίλησαν και γενικά ότι καταδικάζει τη βία κατά των γυναικών και τέτοια. Με μπέρδεψε, αλλά παρ’ ολα αυτά άκουσα τα καινούρια τους τραγούδια, γιατί δεν ήταν εύκολο να αποστασιοποιηθώ εντελώς, αλλά η ξενέρα ήταν όντως μεγάλη. Ξενέρα όχι επειδή αποφάσισαν να προσλάβουν νέο τραγουδιστή - αλίμονο, επειδή πέθανε ο Τσέστερ δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουν οι υπόλοιποι - αλλά επειδή έγινε όλος αυτός ο ντόρος που ήταν αχρείαστος από σεβασμό στην μπάντα, στο κοινό τους και στην μνήμη του Τσέστερ, που βασανίστηκε από παιδί.

2 Likes

Οσο γουσταρα με τα δυο πρωτα δειγματα τοσο ξενερωσα με το τριτο. Που ειναι οι κιθαρες Mike μου;

Αν πω οτι το καινούριο τους μου αρέσει περισσότερο απο ο,τι εχουν βγάλει μετά το Minutes to Midnight ποσες πιθανότητες εχω να φάω κράξιμο;

4 Likes

Αν και μου αρεσε πολυ και το hunting party, συμφωνω και εγω. Απολαυστικο LP

1 Like

To έβαλα και εγω να το ακουσω καθως πηγα για τρεξιμο και στο casualty κοίταξα το κινητο μου να δω αν ειναι καποια συνεργασία, δεν κατάλαβα οτι ηταν ο Σινοντα…

+1

1 Like

Καμία.

1 Like

Πολυ καλη κριτικη για τον δισκο

8 Likes

Εχω ακουσει μονο τα 4 σινγκλς. Τα 3/4 μου αρεσουν υπερβολικα οποτε ειναι πολυ πιθανο να βρω κι εγω το αλμπουμ ως οτι καλυτερο εχουν βγαλει απο το MtM και επειτα! Αν και θεωρω το THP τρομερα υποτιμημενο και αδικημενο!

Είναι λίγο επιθετική η γραφή όμως , όπως και στο παρελθόν έχω παρατηρήσει, πάντα προς την κατεύθυνση όσων εκφράζουν αρνητική κριτική

Και επειδή το άκουσα μια φορά και είμαι στην δεύτερη , δηλώνω ότι δεν είμαι παρελθοντολαγνος και δεν ανήκω στην μη ψύχραιμη γωνία

Κάποιοι ήχοι είναι όντως γνώριμοι και κλείνουν το ματάκι

Not my cup of tea. Καθόλου όμως . Αδιάφορο generic ροκ ραδιοφώνου που το ακούς και σε κανένα προμοσιον κλιπακι , σε κανένα γυμναστήριο ή πολυκατάστημα . Φάση remember the name εννοώ ( ύμνος btw )

Δεν θα πάρει άλλη ακρόαση , αγάπη μόνο στη μπάντα για όσα ζήσαμε και συνεχίζουμε τις ζωές μας όπως τη συνεχίσαμε και από το 2010 μεχρι σήμερα

2 Likes

Πετάγομαι και μεταφέρω από δω, γιατί ένα βίντεο πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες λέξεις:

Σε σχετικά νέα, 30/09 και 03/10 θα παίξουν προβολές Unshatter σε Αθήνα και Θεσαλλονίκη. :tada: :tada:

4 Likes

E, να ερθω κι εγω απο εδω, για να μην σπαμαρουμε το αλλο νημα. Επισης, μολις θυμηθηκα οτι ειχα ποσταρει μια σειρα κειμενου στο “συναυλιες στο εξωτερικο” με την υποσχεση @Rebel να γραψω λιγα λογια και το ξεχασα. Ευκαιρια λοιπον…

Κοιταξε, δεν ειμαι κανενας τεραστιος φαν της μπαντας, αλλα ακουω ευχαριστα τα τραγουδια τους. Ηταν ενα bucket list της συζυγου που τους αγαπαει πολυ (ενταξει, με Τσεστερ, αλλα δεν ειχα ευκολο τροπο να τον βαλουμε στη σκηνη) και μου εκατσε μια καλη με κατι μερες ρεπο που επρεπε να παρω και μια ωραια αφορμη για επιστροφη στη Φλωρεντια επειτα απο καμποσα χρονακια.

Venue, ιδιο χαλι με τον ιπποδρομο του Μιλανου. Μαλιστα, θα τολμησω να πω “χειροτερο”, ειχε πολυ χωμα ή κατι τετοιο στα πλαγια, σε φαση οσο εχει μια παραλια ξερωγω. Αν ησουν πανω στο χορταρι, ηταν καλυτερα, αλλα ειχε απειρο κοσμο και δεν ειχα διαθεση να στριμωχτω. Η Εμιλι ηταν παρα πολυ καλη. Εχει σκηνικη παρουσια, εχει φωνη για να καλυψει τις αναγκες της μπαντας και κυριως αποφευγονται οι συγκρισεις.

Επαιξαν σχεδον δυο ωρες, αν και μου φανηκε οτι θελησαν να χωρεσουν τα παντα σε ενα σετλιστ. Ειχαν πολλα τραγουδια mash ups, επαιζαν δυο-σε-ενα αν μπορω να το πω ετσι, προφανως για να καλυψουν τη δισκογραφια. Αν το κανουν αυτο ακομη σε πεντε χρονια απο τωρα δεν θα το δικαιολογω, αλλα σημερα θεωρω οτι το εκαναν διοτι εχουν ξαναβγει στο δρομο και θελουν να δωσουν οσο δυνατον περισσοτερα τραγουδια στους die hard και οχι μονο οπαδους.

Ο Σινοντα ειναι αναμφισβητητα η ψυχη της μπαντας. Φανηκε οτι το ευχαριστιοταν πολυ. Και, αν θελεις την αποψη μου και χωρις να ειμαι γνωστης του συγκροτηματος, θεωρω οτι ισως επαιρνε κι εμενα αν ελεγε οχι η Εμιλι προκειμενου να ξαναβγαλει τους LP στον δρομο. Καταληγοντας, λοιπον, θεωρω οτι αυτος ειναι ο λογος που “ειδα” την Εμιλι ως hired gun και οχι ως μονιμο μελος. Υπηρχε ρε παιδι μου μια συστολη, ή τελος παντων ετσι το εξελαβε το ουδετερο νον-φαν ματι μου. Μπορει να κανω λαθος, φυσικα. Αλλα σαν να μην ηταν “μεσα” στη μπαντα, αλλα σαν να ηταν εκει για να συμπληρωθει το παζλ.

Ισως παλι ο Σινοντα με την προσωπικοτητα του να την επισκιαζει, ισως η ιδια να εχει πιο λοου προφαιλ χαρακτηρα, δεν την ξερω, αλλα περιμενα να εχει πιο πρωταγωνιστικο ρολο στη σκηνη. Ο Σινοντα κατεβηκε απο τη σκηνη και εκανε τον γυρο μπροστα στο καγκελο (ειχε μια προεκταση μερικων μετρων μεσα στο κοινο), εκεινος ανεβηκε στο καγκελο για sing along με τον κοσμο. Εκεινη βρεθηκε μονη της κατω απο το spotlight σε αυτον τον διαδρομο της σκηνης μονο μια φορα, αν δεν με απατα η μνημη μου. Σαν να ειχε χαλιναρι δλδ.

Ολ ιν ολ που λενε στο χωριο μου, ηταν μια πολυ ωραια συναυλια. Την ευχαριστηθηκα, παρα τις λιγες ατυχιες που ειχαμε (απειρη ζεστη, πανω απο 38 βαθμους, περπατημα ως το venue επειδη τα μικρα τραμ δεν μπορουσαν να καλυψουν τη ζητηση και περπατημα γυρω απο το venue επειδη “δεν μπορειτε να πατε απο εδω που ειναι πιο συντομα, αντε 3 χλμ γυρω γυρω”). Αυτα εφεραν εξτρα κουραση στη συζυγο επειδη ταξιδευαμε απο το πρωι και δεν ειχαμε φαει καλα, ειχαμε απλως “πιει νερο” και μαλλον αφυδατωθηκαμε, 4 ευρω τα νερα (αγορασαμε 3-4 μπουκαλια, φαντασου οτι οι σεκιουριτι μάς εδιναν μπουκαλια δωρεαν ακομη κι οταν περναγαμε εξω απο τις διαφορες εισοδους), 8 ευρω οι μπυρες (ευχομαι να μην ξαναφτασει μπυρα στη Φλωρεντια, εκτος αν ειμαι εγω εκει για διακοπες οποτε να υπαρχει προσωρινη παυση της ποινης), απειρη σκονη κι ας γκρινιαζουμε για το Μιλανο.

Α ναι, τα παραδοξα. Γνωρισαμε δυο κοριτσια στο αεροδρομιο, ειχαν εισιτηρια στο general admission, εμεις στο golden circle. Βρεθηκαμε στην επιστροφη, ωραιο ηχο εμεις, κακο ηχο εκεινες. Ημασταν στην ιδια πλευρα του venue, με μια αποσταση περιπου 20-30 μετρων, οχι καμια τρομερη διαφορα εννοω. Κι ομως, η εμπειρια ηταν εντελως διαφορετικη. Θα μιλησω για εμας λοιπον, οποτε λεω οτι ο ηχος ηταν πολυ καλος. Ειχε καποια θεματακια, ισως λογω της γωνιας στην οποια ημασταν, αλλα δεν ηταν οτι εχανα κατι ξερω γω. Κοσμος ψοφιος, η πιτσιρικαρια μπροστα ειχε αναλαβει το πανω-κατω, αλλα γενικως δεν ειδα μεγαλο hype.

Φτανουν ή να γραψω κι αλλα;

Summary

Τωρα χρωσταω λιγο παραπανω κειμενο για Πομπηια και Savatage, αλλα νεξτ ταιμ…

11 Likes

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση. Προσπάθησα δις να βρω εισιτήρια αλλά δεν τα κατάφερα…τους είχα.δει με Τσέστερ και χαίρομαι που.συνεχιζουν. εις το επανιδείν

1 Like