Ωνασου
σίγουρα σοκαρίστηκα περισσότερο στο Thousand Suns και τσιμπιόμουν παρά στο MtM όταν βγήκε
Και δεν έγραψα κάπου ότι το MtM είναι ίδιο με Hybrid και Meteora σαν ύφος . Έγραψα ότι τα δυο αυτά σινγκλς ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν έχουν το 00’ς vibe που αναφέρουν κάποια παιδιά. Δεν το ακούω ΕΓΩ …Ίσα ίσα εγώ το βρίσκω εντελώς σύμφωνο με την εποχή μας
Ίσως είναι όντως κοντά στο Hunting Party , δεν το έχω ακούσει καν ολόκληρο, . Τώρα που το έβαλα μπορώ να πω μόνο πως φαίνεται να είχε εμφανώς πιο heavy κιθάρες
Άκρως ενδιαφέροντες οι νέοι LP μέχρι τώρα.
Βρίσκω την παραγωγή και τον ήχο αρκετά ψοφια και στα δύο single. Είναι σίγουρα καλύτερα από τις πατάτες που είχαν βγάλει στα τελευταία άλμπουμ, αλλά και πάλι μεχ. Θα ήθελα περισσότερη παραμόρφωση, πιο μπροστά και πιο δυνατά κιθάρες και τύμπανα.
Sold out το Παρισι σε 10 λεπτά και μειναμε στην ουρα χωρις εισιτηριο…
Και το δεύτερο κομμάτι μου άρεσε, κοίτα να δεις πράγματα…
Πιάνοντας συζήτηση με ένα φίλο που μένει Αμερική, για τη νέα φωνή στους LP, μου είπε ότι κ μόνο που είναι οπαδός Σαϊεντολογιας, είναι αρκετό για να μην ακούσει.
Κ λέω, οκ…Ούτε εγώ τρελάθηκα με την πληροφορία…Κακό δικό της όμως. Γιατί να μην κρίνω αντικειμενικά τη φωνή της κ τη μουσική της μπάντας γενικότερα;
Κ μου λέει, γιατί αυτοί της Σαϊεντολογιας, δεν πιστεύουν στις ψυχικές ασθένειες, στην ψυχιατρική γενικότερα…θεωρούν την συγκεκριμένη επιστήμη απάτη εν ολιγης. Κάτι που εγώ αγνοούσα.
Ξενέρωσα τη ζωή μου ρε φίλε. Απ 'όλες τις φωνές εκεί έξω, η μπάντα διάλεξε αυτή την τύπισσα σε μια θέση που ο προηγούμενος έφυγε όπως έφυγε?!
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν δέχονται τις μεθόδους θεραπείες με χαπια κλπ. Εχουν την δική τπυς άποψη σχετικά με το πως θα απαλλαγείς απο τις αιτίες που προκαλουν τις ψυχικες ασθένειες. Ίσως αθτο ακριβώς να δικαιολογεί γιατι την πήραν οι υπόλοιποι την στιγμη που ενας φιλος τους που ακολούθησε τις παραδοσιακες μεθοδους χαθηκε. Πολυ μεγαλη κουβέντα.
Όταν τα πιστευω του αλλου, δεν επηρεαζουν τη δικη σου ζωή, τι σε απασχολουν ; Ας πιστευει και στα δεντρα. Δεν πατε να παντρευτειτε, τραγουδια λεει.
…μπορεί να είναι και οι Linkin Park σαϊεντολόγοι επίσης.
Υπάρχει επίσης το μικρό γεγονός ότι η Talinda Bennington έχει υποστηρίξει δημόσια την επιλογή της μπάντας ¯\(ツ)/¯
Αυτή ήταν κ η δική μου σκέψη όταν άκουσα για σαϊεντολογια κλπ. Δεν ασχολούμαι με θρησκείες, δεν με αφορά κ τι πιστεύει ή τι δεν πιστεύει ο καθένας για την πάρτη του.
Στάθηκα σ αυτή τη λεπτομέρεια μόνο κ μόνο λόγω των συνθηκών.
Έστω ότι έχω εγώ μια μπάντα, κ φεύγει ένα μελος/φίλος λόγω ψυχικής ασθένειας… Ε δεν θα μου καθόταν να το αντικαταστήσω με ένα άλλο άτομο που πιστεύει ότι αυτά είναι μπούρδες… Αν κ εφόσον ισχύει αυτό. That’s all
Μακάρι να ισχύει μονο αυτό το σκέλος. Τι να πω…
Αυτό δεν θεωρώ ότι είναι καλή δικαιολογία. Ότι ο Chester χάθηκε γιατί έκανε ότι έπρεπε κ ότι έλεγε η επιστήμη, αλλα δεν τα κατάφερε, άρα να ή απόδειξη ότι δεν λειτουργεί;
I don’t think so…
Το μόνο σίγουρο
και ο γιος του Chester, Jaime, τους εχει κατακεραυνωσει.
η Σαηεντολογία δεν ειναι απλη θρησκεια και παιξε γελασε. Ειναι κανονικο cult. Δειτε λιγο πως καλυπτουν τους δικους τους και τις επιθεσεις σε οποιονδηποτε ασκει κριτικη. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οι βιασμοι του Danny Masterson και ολη η συμμετοχη της σαν οργανωση. Ενα απο τα θυματα ειναι η γυναικα του Cedric Bixler Zavala των Mars Volta και απο τοτε που ξεκινησαν να μιλανε για το θεμα, μεταξυ αλλων σκοτωσαν και δυο σκυλια τους. Η κοπελια των Linkin Park ηταν στην δικη αυτη στο πλευρο του Masterson (χωρις να καταθεσει κατι απο οσο ξερω) και μετα τον ολο ντορο για το θεμα εβγαλε μονο μια γελοια δηλωση σε story (ουτε καν ποστ για να μεινει και να το βλεπει ο κοσμος) χωρις να αναφερει ουτε τον θυτη, ουτε την εκκλησια. Αντιθετως, ακομα και τοτε υπηρχε σε βιντεο να κανει παρεα με ακριβως τα ιδια ατομα που παρενοχλουσαν συνεχως τα θυματα.
Καταλαβαινω οτι οταν εχεις δεθει με καποιο συγκροτημα και μαθαινεις κατι ασχημο γι’ αυτους δεν ειναι παντα ευκολο να αποσταθιοποιηθεις και ετσι λες στον εαυτο σου οτι ξεχωριζεις την τεχνη απο το ατομο αλλά οταν ειναι κατι που το ξερεις απο πριν, πραγματικα ποιος ο λογος να ασχοληθεις;
They didn’t come to me with this announcement, they didn’t ask me how I felt, they didn’t offer me a ticket
Καταπέλτης
Πάνω κάτω αυτά μου μετέφεραν κ εμένα. Κ ναι, ξενέρωσα κ απογοητεύτηκα. Παρόλο που άκουσα τα νέα τραγούδια κ μου άρεσαν. Κ η φωνή της κοπέλας μου άρεσε. Και ναι, μπορώ να κρίνω αντικειμενικά τη μουσική αλλά δεν μπορώ να απολαύσω κάτι που γνωρίζω ότι προέρχεται απο μια κατάσταση που δεν μου αρέσει.
unpopular opinion
γιατι να εχει γνωμη ο γιος του τσεστερ, για το τι θα κανει ο σινοντα με τα τραγουδια του(ς) ; Δεδομενου οτι δεν εχουμε μια κατασταση Pink Floyd, να περιοδευουν δυο μπαντες και να μαλωνουν για το ποιοι ειναι οι σωστοι LP, γιατι να μην το κανει ; Ο γιος μια χαρα δικαιωματα θα παιρνει, οταν οι αλλοι θα ιδροκωπανε στον δρομο
Upopular opinion
Και καλα θα κανει, ειναι εργο του μπαμπα του, ο οποιος αν ζουσε θα τα επαιρνε ο ιδιος. Γι’ αυτο λεγονται “δικαιωματα”. Αν οι αλλοι δεν θελουν να ιδροκωπούν, μπορουν να το κανουν. Αλλα τα εσοδα απο τα δικαιωματα τους, θα τα παιρνουν (αργοτερα) τα παιδια τους.
Για ολα τα αλλα, εχεις δικιο βεβαια. Αποσυρομαι στις σκιες, διαβαζοντας τα περι σαϊεντολογων κλπ. Δεν ξερω πολλα για το θεμα (μπαντα, cult, προσωπα κλπ), οποτε δεν μπορω να συμμετεχω.
μια χαρα καλα θα κάνει, δεν ειπα κατι αντιθετο.
Η φαση με τη σαϊντεολογια ειναι απο γελοια, μεχρι επικινδυνη, αναλογα ποσο χωμενος ειναι καποιος. Απλα, απο το λιγο που εχω διαβασει, και οπως συμβαινει και στα δικα μας κομματα/θρησκειες, δεν ειναι το ιδιο να εισαι απλος χειροκροτητης με το να εισαι ο Τομ Κρουζ. Σεβομαι αν καποιος δεν θελει να τους ακουσει λογω αυτου, αλλα θεωρω παραλληλα οτι αναλωνομαστε σε ενα μη-θεμα, οταν τελικα μια μπαντα που αγαπαμε γυρισε για τα πολυ καλα.
Oles oi thriskeies einai cults, i moni diafora einai to poso diadedomenes einai.