Linkin Park

Αυτό ακριβώς.

1 Like

Γνώμη μπορεί να έχει. Και πρέπει. Και δικαιούται. Έτσι και αλλιώς δεν έβαλε φρένο (από όσο ξέρω) με απαγόρευση λόγω δικαιωμάτων των κομματιών κλπ.

Ναι σε όλα, και πάνω σε αυτό που έγραψε o JTN, είχε γίνει ψιλοντόρος στην αρχή ότι και καλά η Έμιλυ υποστήριξε τον Μαστερσον, κάτι που τελικά διέψευσε η ίδια. Νομίζω ότι έγραψε κάτι του τύπου ότι κλήθηκε στη δίκη του και την παρακολούθησε ως ακροάτρια, αλλά από τότε που έμαθε για τους βιασμούς δεν ξαναμίλησαν και γενικά ότι καταδικάζει τη βία κατά των γυναικών και τέτοια. Με μπέρδεψε, αλλά παρ’ ολα αυτά άκουσα τα καινούρια τους τραγούδια, γιατί δεν ήταν εύκολο να αποστασιοποιηθώ εντελώς, αλλά η ξενέρα ήταν όντως μεγάλη. Ξενέρα όχι επειδή αποφάσισαν να προσλάβουν νέο τραγουδιστή - αλίμονο, επειδή πέθανε ο Τσέστερ δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουν οι υπόλοιποι - αλλά επειδή έγινε όλος αυτός ο ντόρος που ήταν αχρείαστος από σεβασμό στην μπάντα, στο κοινό τους και στην μνήμη του Τσέστερ, που βασανίστηκε από παιδί.

2 Likes

Οσο γουσταρα με τα δυο πρωτα δειγματα τοσο ξενερωσα με το τριτο. Που ειναι οι κιθαρες Mike μου;

Αν πω οτι το καινούριο τους μου αρέσει περισσότερο απο ο,τι εχουν βγάλει μετά το Minutes to Midnight ποσες πιθανότητες εχω να φάω κράξιμο;

4 Likes

Αν και μου αρεσε πολυ και το hunting party, συμφωνω και εγω. Απολαυστικο LP

1 Like

To έβαλα και εγω να το ακουσω καθως πηγα για τρεξιμο και στο casualty κοίταξα το κινητο μου να δω αν ειναι καποια συνεργασία, δεν κατάλαβα οτι ηταν ο Σινοντα…

+1

1 Like

Καμία.

1 Like

Πολυ καλη κριτικη για τον δισκο

7 Likes

Εχω ακουσει μονο τα 4 σινγκλς. Τα 3/4 μου αρεσουν υπερβολικα οποτε ειναι πολυ πιθανο να βρω κι εγω το αλμπουμ ως οτι καλυτερο εχουν βγαλει απο το MtM και επειτα! Αν και θεωρω το THP τρομερα υποτιμημενο και αδικημενο!

Είναι λίγο επιθετική η γραφή όμως , όπως και στο παρελθόν έχω παρατηρήσει, πάντα προς την κατεύθυνση όσων εκφράζουν αρνητική κριτική

Και επειδή το άκουσα μια φορά και είμαι στην δεύτερη , δηλώνω ότι δεν είμαι παρελθοντολαγνος και δεν ανήκω στην μη ψύχραιμη γωνία

Κάποιοι ήχοι είναι όντως γνώριμοι και κλείνουν το ματάκι

Not my cup of tea. Καθόλου όμως . Αδιάφορο generic ροκ ραδιοφώνου που το ακούς και σε κανένα προμοσιον κλιπακι , σε κανένα γυμναστήριο ή πολυκατάστημα . Φάση remember the name εννοώ ( ύμνος btw )

Δεν θα πάρει άλλη ακρόαση , αγάπη μόνο στη μπάντα για όσα ζήσαμε και συνεχίζουμε τις ζωές μας όπως τη συνεχίσαμε και από το 2010 μεχρι σήμερα

2 Likes