Ναι ισχύει, είμαι από αυτούς, δεν μου βγαίνει να ασχοληθώ και δεν μου είπε και κάτι το κομμάτι από πάνω
Δεν επέστρεψε και ο Ρομπ ο ντράμερ βλέπω
Τεσπα , δυσκολεύτηκα πολύ να τους αποδεχτώ μετά το minutes to midnight ούτως ή άλλως οπότε αυτά τα μουσικά μονοπάτια δεν με αφορούν και τόσο . Με τα χρόνια βέβαια θεώρησα πολύ καλή τη μουσική τους για αυτό που είναι κι ας μην με ξετρελαίνει
Μαρεσει η επιλογή. Αν τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου είναι σαν αυτο, θα ακαλουθήσω πιστά. Μου βγάζει κατι παλιακό , early 00s που λατρεύω.
Αν βγάλουν μπαρούφες σαν τα τελευταία, δύσκολα με κόβω.
Δεν ήμουν γενικα ο πιό μεγάλος φαν του Τσέστερ , οπότε οποιαδήποτε αλλαγη καλοδεχούμενη.
Εμένα, που δεν είμαι κανενας τρελος φαν, τους παρατησα μετα το minutes to midnight, μου φανηκε ωραιο το κομμάτι και η κοπελα εχει μια χαρά φωνη και σιγουρα μπορει να γκαρίζει στο στυλ του Chester
Κομματάρα και φωνάρα, προσωπικά ελπίζω να ηχούν έτσι και όχι να προσπαθήσουν να μιμηθούν hybrid theory και meteora, επειδή όσο και να λατρεύω αυτά τα αλμπουμς νομίζω πως ο ήχος τους πλέον θα ακούγεται ξεπερασμένος και παράταιρος, όπως ακούγεται και το nu-metal εν ετει 2024 δηλαδή. Τις τελευταίες 3 μέρες το έχω ακούσει δεκάδες φορές και μάλλον θα συνεχίσω για καιρό ακόμη.
Γενικά πέρα από κάποιες χαρακτηριστικές σήμα κατατεθέν μελωδίες του Shinoda, ακούγεται ωραίο, φρέσκο και δυναμικό εναλλακτικό ροκ χωρίς να θυμίζει ιδιαίτερα LP, και για μένα αυτό είναι θετικό. Επιβάλλεται αλλαγή ύφους και ελπίζω να μην υποκύψουν σε πιέσεις που σίγουρα υπάρχουν και θα υπάρξουν, ωραίες οι λαιβ εκτελέσεις των παλιών κομματιών αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι αντίστοιχο πλέον, και δε μου κολλάει και καθόλου.
Το καινουργιο τραγουδι μου αρεσει παρα μα παρα πολυ και ειδικα το ρεφρεν ειναι τερμα εθιστικο! Η παραγωγη και ο ηχος μου βγαζουν αρκετα vibes απο minutes to midnight και the hunting party τα οποια και τα δυο τα θεωρω πολυ υποτιμημενα! Μακαρι ολος ο δισκος να κινηθει σε παρομοια μονοπατια ηχητικα.
Απο εκει και περα…το να βλεπω 3/6 οριτζιναλ μελη, πιο πολυ LP version 2.0 μου θυμιζει παρα με ενθουσιαζει. Δεν ειναι μονο η απωλεια του Chester αλλα και η απουσια του Bourdon και η ντεμι παρουσια του Delson που με χαλανε αρκετα.
Γενικα, ειμαι πολυ μπερδεμενος. Δε ξερω αν ειμαι χαρουμενος η λυπημενος καθως απο τη μια χαιρομαι που θα εχω την ευκαιρια να ξανακουσω ζωντανα τραγουδια μιας απο τις αγαπημενες μου εφηβικες μπαντες αλλα απο την αλλη κατι με χαλαει.
Εμένα θα με χάλαγε περισσότερο αν δεν είχε υπάρξει εστω αυτή η version Lp 2.0 .Και φυσικά ελπίζω σε live. Βέβαια μιλάω έχοντας προλάβει να δω την version 1.0
Παντως, τουλαχιστον σε οτι εχει να κανει με το νεο τους υλικο, με εχουν κερδισει 100%! 2/2 κομματαρες που πατανε σε παλιες φορμες αλλα παραλληλα ακουγονται τοσο φρεσκιες! Τρεφω ελπιδες για δισκο τουμπανο και οσο ειναι δυνατο, πιο μακρια ηχητικα απο δισκους πατατες οπως το τελευταιο και το A Thousand Suns!
ρε παιδια, ελατε λιγο στη θεση του σινοντα. Εφτιαχνε ενα συγκροτημα τοοοσα χρονια, εγραψε μουσικαρες, εφτιαξε την καριερα του, και μετα πρεπει απλα να αποχωρησει ;
καλα κανει ο ανθρωπος. και αν αυτο αρεσει στον κοσμο, ακομα καλυτερα
Κάπως καλύτερο από το πρώτο single αλλά still not good enough , αρκετά generic ροκακι
τουλάχιστον είχε μια γνώριμη LP δομή, θυμήθηκαν ότι έχουν κιθαρίστα
Θα το ακούσω από περιέργεια αλλά φαίνεται πως κατά 99% I’ll pass , θα μείνω πρωτοδισκάκιας αναπολώντας την εφηβεία μου με Hybrid Theory , Meteora & MtM
( και όχι, δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά τα 3 albums κανένα από τα δυο κομμάτια επειδή είχε ένα generic κόψιμο 15 δευτερολέπτων στο 01:50 και λίγο scream όπως έκαναν παλιά )
Αν δεν έγραφε Linkin Park δεν ξέρω πόση πέραση θα είχε , αν πχ θα έκανε ντόρο μια μπάντα με αυτό το δείγμα ( μπορεί και να έκανε, σε εμένα σίγουρα όχι ) . Εφόσον γράφει Linkin Park θα κριθεί ως Linkin Park . Οπότε …it’s ok but not good enough
Καλα, Hybrid Theory και Meteora δε θυμιζουν σιγουρα! Και καλυτερα κιολας γτ μιλαμε για δυο δισκους - σταθμους, μοναδικους ηχητικα και οτιδηποτε γραφοταν απο εδω και περα βασισμενο σε αυτους, μονο ως φθηνη κοπια θα μπορουσα να το χαρακτηρισω.
Προσωπικα θελω να κινηθουν σε μονοπατια MtM και THP και κατ’εμε εκει φαινεται να πηγαινει το πραγμα!
Generic το βρισκω κι εγω το Heavy is the crown (και επιτηδευμενο θα ελεγα) αλλα δε με πολυχαλαει. Στα αυτια μου ηχει ευχαριστα!
Διαφωνω για το 1ο τραγουδι παντως. Το βρισκω αρκετα ιδιαιτερο.