Linkin Park

συγγνωμη…

Και εγω ειμαι οπαδός των Linkin και θα πάω στο live,αλλα μην υπερβαλλουμε και γενικώς…:wink:

ναι βρε δεν ειπα τπτ…πλακα σου κανω…
νταξει δεν ειπαμε ν ασκοτωθουμε και στις μπουνιες στο λαιβ…θα παμε να περασουμε ωραια ε και καμια σπροξια καλοδεχουμενη ειναι…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mιλησες τωρα στoν ανθρωπο του pit…:stuck_out_tongue: Αντε πες όμως σε κανα 13χρονο (που θα ναι με την μαμά στανταρρρ…:lol:) για pit…

χαχαχα!νταξει δεν νομιζω να περιτρυγυριζομαστε μονο απο 13χρονα…χεχε!του φουστη θα υπαρχουν και πανω απο 2ο χρονων ατομα!!:lol: :lol: :lol:

ναι ρε,χαλαρωστε,καμια ψιλη και καμια σπρωξια λογικο ειναι να πεσει,δεν θα ανοιξουμε και τα κεφαλια μας ομως!

“Aν δεν ήμουν στους Linkin Park θα ήθελα να τραγουδάω στους Velvet Revolver” εξομολογείται ο Chester Bennington.

Αν δεν ήμουν στους Linkin Park θα δεχόμουν αμέσως να μπω στους Velvet Revolver. Ποιος δεν θα το έκανε άλλωστε; Τα τραγούδια τους είναι φανταστικά και θα ήταν μοναδική ευκαιρία" παραδέχτηκε ο Bennington.

:-s :-s

Slash, τρέχα να τον κλείσεις!
Δεν χάνεται τέτοιο κελεπούρι! :lol: :lol: :lol:

Ενω ο Weiland που ηταν πριν…φωναρα:lol:

(μιλαω για τα live που εχω ακουσει απο Velvet Revolver, οχι για studio εκτελεσεις και τις καλες εποχες στους STP)

οχι ρε ασε τον κακομοιρη τον τσεστερ και παρε τον κρισπ!!:lol: :lol: #-o

το διεψευσε οτι θα παει στους VR. καλυτερα γτ ειναι λιγο λουζερς…ολο τσαμπουκαδες ειναι αυτος ο σλας ρε φιλε.δεν σαφηνει να αγιασεις!:stuck_out_tongue:
γιαννη θα συμφωνησω δεν ηταν τιποτα αυτος…παρτε το χαμπαρι ο slash κραταει τους vr.να δουμε τωρα με τον σολο δισκο του αν θα υφυστανται βιαρ!

σωστος…ο weiland ηταν πολυ …μυξιαρικο,μου την εσπαγε

Mην διαστρεβλωνεις τα λογια μου…δεν ειπα πως ηταν ενα τπτ ο Weiland. Απλα οι καλες του μερες ηταν με τους Stone Temple Pilots γιατι με τους Velvet Revolver δεν ακουγοταν.

Χαχαχα!
Αστειάκι!

Τι χαριτωμένο… :razz: :razz: :razz:

Ακουγα παρα πολυ καποτε (ναιναι σε φαση “οταν εγω ακουγα εσεις κρεμοσασταν απ’ τα δεντρα”:stuck_out_tongue: ), εχω ολα τα cd τους αυθεντικα (…) αλλα αρχισα να τους βαριεμαι και στο τελος συνειδητοποιησα την αληθεια :Ρ
Ψευτοκαταθλιψουρες (στιχος), ποζεροκατασταση κτλ. Μουσικα δε λενε πολλα (συνθετικα εννοω).

μα και γω δεν εννοουσα οτι ηταν ΕΝΑ τιποτα (μ μπολικο καθολου #-o ) εννοουσα οτι δεν ηταν τπτ για τους VR

\:D/ \:D/ \:D/

εψαξες πολυ να βρεις την αληθεια?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ρε συ το καθε συγκροτημα πουλαει ενα στυλ.

Αν οι LP πουλάνε ενα στυλ, με γεια τους με χαρά τους.
Τα υπόλοιπα συγκροτήματα άσε να ξέρουμε τι κάνουν, εμείς που τα ακούμε και τα παρακολουθούμε.

γτ θες να μου το κανεις αυτο πανω που θελω να διαβασω…?ε?ε?
δηλαδη η wretch που τους ακουει και καταλαβε το στυλ τους δεν ξερει και ξερεις εσυ ε?
ας πουμε οι slipknot δεν πουλανε ενα στυλ?για πες μου εσυ μια μπαντα που δεν παιζει κατι συγκεκριμενο και δεν πλασαρεται ωραια ωραια προς τα εξω…

βρηκα εγω ενα!οι manowar!xaxax!

Never mind.
Πήγαινε να διαβάσεις.

τι???τοση ωρα περιμενα μια απαντηση σου και δεν διαβαζα και τωρα μου πετας ενα πηγαινε να διαβασεις?δεν θα τσακωθουμε καθολου??χεχεχε!:stuck_out_tongue:

Την συνειδητοποιησα, δεν την βρηκα… Οχι δεν πουλανε ολοι. Καποιοι απλα το εχουν και βγαινει (αναμενομενο ειναι), καποιοι ναι, πουλανε αρα δεν ειναι παντα αυθεντικοι ξερω γω. Ετσι βλεπω και τους LP.