Linkin Park

στο λινκ του nodi , αν πατησεις more details τα λεει ολα…αναφερει και timbaland…

εε τι να πω, μπορει να μην ηταν εκει…θα ρωτησω και θα μαθω…

Γαματο το βιντεο,εμενα μαρεσε,μου θυμιζε Sunshine,space odyssey φαση κ ωραια σκηνοθεσια:D …(το κομματι χαλια-σορυ:p -,αλλα οκ,οπτικα ελεγα…)

εσυ λουπιν μην πεις κατι καλο…πρεπει να το συνοδευσεις με κατι κακο!χεχε!

mrwhatsisname ρωτα να δουμε!:slight_smile: παντως κατι επισημο εγω δεν εχω δει.τα details μπορει να τα γραφε οποιος θελει.

freedom εσυ που θα μας ελεγες σημερα ποια κομματια θα παιξουυν που εισαι?:slight_smile:
οπως και να χει στις 5/6 παιξανε αυτο το πλειλιστ.

1. One Step Closer
  2. Lying From You
  3. Somewhere I Belong
  4. No More Sorrow
  5. Papercut
  6. Points Of Authority
  7. Reading My Eyes
  8. Wake 2.0
  9. Given Up
  10. From The Inside
  11. Leave Out All The Rest
  12. Numb
  13. The Little Things Give You Away
  14. Breaking The Habit
  15. Shadow of The Day
  16. Crawling
  17. In The End
  18. Bleed It Out
  19. Pushing Me Away (Piano Version)
  20. What I’ve Done
  21. Faint

εμενα αυτα να μου παιζανε στις 25 θα ημουν υπερευχαριστημενος!!!πολυ καλο σετλιστ…

οριτζιναλυ τεικεν: http://lplive.net/shows/20080605.php

Στις εξυπνάδες καλός είσαι. Άμα διάβαζες καθόλου το θρεντ της συναυλίας θα το έβλεπες ποσταρισμένο. Όχι απο εμένα, καθώς άλλος χρήστης με πρόλαβε. Το σετλιστ έχει δημοσιοποιηθεί από τις 6/6 το πρωί.

συγγνωμη φριντομ αλλα εχω καιρο να επισκεφτω εκεινο το 8ρεντ για ευνοητους λογους…
δεν το πα για εξυπναδα ρε.για να σε πειραξω το πα!:oops:

ντου γιου φοργκιβ μι?

Πειραχτήρι!!

:oops: :oops: :oops: O:)

Πφ, ίσως σε συγχωρέσω :σνομπ:

θα δειξω καλη διαγωγη…

αλλιως θα ερθω εξω απο την πορτα σου και θα σε παρακαλαω!!:frowning: :frowning: :?

να του παιξεις και το what i’ve done σε κανταδα:wink:

το λες?εγω λεω να του παιξω το valentine’s day!!

Οτιδήποτε κι αν παίξουν (με τη πλειοψηφία των τραγουδιών ν’ ανήκει στα δυο προηγούμενα άλμπουμ) θα είναι ικανοποιητικό.

απλα ικανοποιητικο??
παντως απο,τι ειπαν στη συνεντευξη,θα παι3ουν αρκετα απο το μετεορα λογω μετεωρων αν και δεν νομιζω καθως ακομα προωθουν το ΜΤΜ.καπως σαν αυτη στην δανια θαναι.
που εμενα μαρεσει πολυ…

ωραιο αφιερωμα ρε απο τις 5 και μετα αρχσαν και βαζαν συνεχεια τραγουδια τους!!

θα παρακαλουσα οταν παιζονται κομματια απο το hybrid theory να απομακρυνθειτε γιατι θα βαραω τον wise και μπορει να υπαρξουν απωλιες σε αμαχο πληθυσμο.ευχαριστω.

αλλο ενα σοβαρο κ τρανταχτο επιχειρημα για να ερθω…:-k :-k :-k :stuck_out_tongue:

εσυ μην δεις να με βαρανε εισαι ετοιμος να αρχισεις να τραβας βιντεο!!ωπα παιδια μαλλον βρικαμε ποιος θα τραβηξει τη συναυλια!!!λουπιν ο καμεραμανος!!

λινκιν εσενα θα σε βαλω να κανεις πιτ με το μικρο μου ξαδερφακι!!χχαα!

Σιγά τα αίματα ρε σεις.

πες τα τους ρε leviathan!

Μην λέτε για πιτ οταν δεν εχετε δει πραγματικο πιτ…(Soulfly 2004 και Suicidal Tendencies 2007…πχ…)