:oops: :oops: :oops: :oops: κανω το καθηκον μου σαν hardcore linkin park fan! #-o
θα συμφωνησω mrwhatsisname.για μενα ηταν εξυπνη η κινηση να “αλλαξουν” το στυλ τους και να δοκιμασουν κατι αλλο.
λες να το παιξουν??τωρα τελευταια το παιζουν αρκετα…με νεο ιντρο μαλιστα!!!
φιλε αμα το παιξουν στλ μηνυμα να μου πεις που θα σαι να ρθω να σου ριξω καμια ψιλη!χεχε!
καλα εσυ τρελλο παιδακι μην νομιζεις οτι θα παιξουν το by myself…εχει αντικατασταθει απο το given up!!
δεν μας χαλασε!!!
α ρε κωλοπαιδα με εχετε πορωσει τοσο που μπαινω παρανομα απο τη δουλεια για να απαντησω!αμα με πιασουν κερναω μπλουζιτσα απο την αποζιμηωση!!
εσυ φανταζομαι εισαι και μικρο και τρελλο… (και ναι συνεχιζω να το γραφω με 2 “λ”)
αληθεια θα φερεις?εχω και γω ενα κρεμασμενο στον τοιχο αλλα δεν ξερω η ελλαδα ειναι πισω σε πανο και τετοια…:-k
και γω αυτο πιστευω.ειδικα αμα το παιξουν τελευταιο.ετσι οπως τοχουν διαμορφωσει ειδικα…
ποιο λετε να παιχτει τελευταιο?εγω ειμαι αναμεσα σε faint,bleed it out…χμ…δεν ξερω…
Princess_of_the_dawn μπορει να χω χυσει ιδρωτα ομως θα αποδειξω οτι γραφεται και με 2 “λ”!!!
εχω ενα γαματο τεραστιο με τη εξαδα να καθεται !ειναι κλασικη ποζα!θα την στλ οταν παω σπιτι!!
mrwhatsisname εισαι βλλακας φιλε μου!!:lol:
οχι ρε φιλε…θα φερω μια φωτο και θα την κρεμασω σε ενα κονταρι!!μουαχαχαχα!
Θέλω να πάω αλλά δεν το κάνω γιατί δεν έχω λεφτά για τέτοιο σκοπό. Με το ζόρι με βλέπω να ζηταω λεφτά απ’ τον πατέρα μου και για rockwave, μετά από maiden και rock em all, αλλά και kiss που σύνολο μου δώσει 165 ευρω, συν έξοδα στις συναυλίες κλπ :-s
καλα το what ive done ηταν και κομματι απο τα λιγα,δεν μπορουσε να μην εχει καλο κλιπ.
ναι σκηνοθεσια του κορεατη ειναι(οχι γιαπωνεζου!!) οπως ολα τους…
εμενα μαρεσει επειδη ειναι σαν να βλεπεις τρειλερ ταινιας,και τα εφε ειναι πολυ καλα.
εε κοντα επεσα… αυτον γενικα δεν τον παω γτ σε καποιο βιντεο που ειχα δει ηταν σε φαση " δεν μαρεσουν τα lives, θελω το σπιτι μου κλπ" εε και καπως μου κατσε
ε?οχι δεν ειναι τιμπαλαντ αυτη η παραγωγη.απλα ακουγεται οτι στον επομενο δισκο του τιμπαλαντ θα υπαρχει και ενα τραγουδι με τους λινκιν.
δεν ξερω γτ αλλα αυτο το τραγουδι εχει κατι το ιδιαιτερο που μαρεσει!
nodi αν μπορεις στλ ενα λινκ γτ πουθενα δεν λεει τιμπαλαντ.οτι ο mike εχει κανει co-production με καποιον αλλον σαυτο το κομματι ισχυει.οτι ο αλλος ειναι ο τιμπαλαντ δεν νομιζω να ισχυει…στλ ενα λινκ γτ ισως ειμαι λαθος.
mrwhatsisname στο λαιβ ιν τεχας δεν παιζει με την καμια.ειχε πορωθει πολυ ασχημα!κοπανιοταν λεμε!