Linkin Park

ελατε ρε παιδια ποιο μαντ?που στα 10 χρονια που υπαρχει εχει κανει 2 αφιερωματα?(τα οποια εχω γραψει σε κασετα :slight_smile: )
πριν το ΜΤΜ επαιζαν οι λινκιν παρκ σε ραδιο και τηλεοραση θελετε να πειτε???ουτε καν ομως…
εδω και ενα χρονο γινεται αυτο…
οσον αφορα στο ΜΤV μην τα παραλεμε…το μτβ παιζει τα παντα.
και κατι αλλο κακα τα ψεματα η nu metal ειχε την τιμιτικη της το 2000 οπου βγηκαν οι πιο πολλες δισκαρες.τοτε ηταν στο απογειο τα πιο πολλα συγκροτηματα αυτης της σκηνης.το οτι δεν τους πηρε η κατηφορα τους λπ λεει πολλα.και μη μου πειτε οτι το mtv δεν επαιζε κορν,μπιζκιτ κ.λ.π γτ εγω θυμαμαι εβαζε αβερτα!!που ειναι αυτοι?

Από το Meteora και μετά άρχισε το προμόσιον και στην Ελλάδα.

ναι λογω κυριως του ονοματος.αλλα τοσα χρονια εχω ακουσει στο ραδιο ελαχιστα τραγουδια τους.ενω απο περισυ και μετα παιζουν πολυ δεν λεω.
δηλαδη σορρυ ρε παιδια σε λιγο θα μου πειτε οτι τους διαφημιζουν ξερω γω και τους παιζουν σαν τους gnr…

Ρε Wise τι λέμε τώρα? Διαφημίζονται περισσότερο οι GnR από τους Linkin Park? Που το έχεις δει αυτό?

Εμένα τρεις κλασικές εικόνες των παιδικών μου χρόνων είναι το Faint, το Breaking the Habit και το Numb/Encore να παίζονται για μια χρονική περίοδο και πέντε φορές τη μέρα…

Κι εγώ τότε πανηγύριζα κάθε φορά που το βαζαν γιατί αφού έκλεισε το Napster δεν ξανακατέβασα μέχρι να πάω γυμνάσιο :stuck_out_tongue:

δηλαδη θες να μου πεις φριντομ οτι πιο συχνα ακουγες το in the end απο το dont cry η το november rain στα ραδιοφωνα???

vedder κερδιζαν στο jukebox του μαντ γιαυτο επαιζε πολυ!!:slight_smile:

Όχι. Αλλά άκουγα πιο συχνά τα Somewhere I belong, Faint, Numb(!!!), Breaking the habit, From the Inside, από τα Civil War, You Could be mine, Paradise city, Welcome to the jungle, Ain’t fun.

Κέρδιζαν στα jukebox αλλά λίγο αργότερα τα βάζανε ξανά σε υποψηφιότητα :stuck_out_tongue:

Γενικά είχαν δεχτεί πολύ προώθηση, όπως και δέχτηκαν το καλοκαίρι που πέρασε. -Η τραγουδάρα- What I’ve Done παιζόταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Στη τηλεόραση, στο ραδιόφωνο (θυμάμαι που έπαιζε όταν είμασταν στην εθνική προς μαλακάσα για μεταλλικα :p)

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν χαίρουν προώθησης. Πάντως είναι απ΄τις καλές μπάντες του είδους και ευχάριστη. Δεν ξέρω πόσοι την έχουν προλάβει στην παιδική τους ηλικία, αλλά τότε τα τραγούδια τους τα ακούς πολύ διαφορετικά!

που ακριβως τα ακουγες?στο ραδιο?δεν νομιζω.στο μαντ ισως…και φαντασου μιλαμε για 15 χρονια μετα.ε αμα παιζαν και στον ιδιο ρυθμο θα ταν περιεργο!
δηλαδη εσυ δεν βρισκεις λογικο το οτι επαιζαν οι λπ(εστω και μονο)στον μαντ?το μετεορα εγινε χρυσο στην ελλαδα.αμα δεν το παιζανε ουτε στο μαντ τι να πω?

στο ναμπ γτ εχεις βαλει θαυμαστικα??ε?ε?:slight_smile: :smiley: :stuck_out_tongue:

εντιτ:εγω βεντερ τιν εχω προλαβει απο το 2001 (14 πρεπει να μουν!λολ)
και ξαναλεω προωθηση μονο απο το μαντ.αυτο δεν σας φαινεται περιεργο?γτ στο ραδιο δεν επαιζε?και τωρα παιζει?

Νταξει η δύναμη που έχει το mad να καθορίζει τις μουσικές προτιμήσεις του κοινού δεν είναι και αμελητέα :stuck_out_tongue:

σιγουρα αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι λογω του μαντ πουλανε στην ελλαδα πανω απο 10.000 κοπιες.:slight_smile:

Σωστός ο νέος!

Γουάιζ, κυρίως στη τιβι αναφέρομαι, καθώς δεν ακούω σχεδόν καθόλου ράδιο. Αλλά είμαι σίγουρος πως όλο και σε κανα Ρυθμό θα παιζόντουσαν τα κομμάτια τους. Ειδικά το Numb.

Το οτι οι LP θα μαζέψουν γύρω στο 10000 σε 2 βδομάδες, εκεί οφείλεται. Αλλιώς μόνο 5000 θα ήμασταν.

Επίσης, μου τη σπάει που θα είναι όλοι οι άκυροι εκεί. Διότι θα συνοδεύονται και απο γονείς. “Μη χοροπηδάς, η κόρη μου δε μπορεί να δει”. Ε αντε στο διάολο. Θα είμαστε 10 άτομα που θα κάνουμε όλο το χαμό εκεί :twisted:

ελεος δηλαδη καθεστε και ασχολειστε με αυτα τα γελοια υποκειμενα…

τι εννοεις 5 χιλιαδες θαρθουν λογω μαντ?οχι ρε συ δεν το πιστευω με καμια αυτο!

οσον αφορα για τους ακυρους…εγω οταν πηγα να παρω εισητηρια ειχε τα παντα εκει…ολα α ειδη!ο,τι μπορεις να φανταστεις.μικρους μεγαλους,μεταλλαδες,αγορια κοριτσια!και αυτο μαρεσει ρε συ γτ οσο και να λενε οτι η μουσικη τους ειναι για 16χρονα,ειδα ελαχιστα τετοια.
επισης αν σου πει καμια Μη χοροπηδάς η κόρη μου δε μπορεί να δει της λες να παει και αυτη και η κορη της!!δεν περιμενα εγω 7 χρονια για να μου λεει μλκιες μια κυρατσα…:lol: :lol: :stuck_out_tongue:
σε πειραζει που θα μαστε 10 και θα κανουμε χαμο?εμενα καθολου!!ασε που 10 θαμαστε το παρεακι μου!:wink:

ποιοι ειναι τα γελοια υποκειμενα?

Χαχα, βασικά θα πάρω τη κόρη και θα στείλω τη μάνα για βρούβες :lol:

Αν δεν κάνω τον Chester να πει “These pits are like the ones we met in Europe” εγώ δε φεύγω από κει:p

Τους Metallica εννοεί ρε!

χααχχααχα!και με 16χρονα ρε???(αν λεει τπτ η μανα δωστην σε μενα!χεχε)

Αν δεν κάνω τον Chester να πει “These pits are like the ones we met in Europe” εγώ δε φεύγω από κει

θα φυγουν κλοτσιδια στο one step closer …
μη με πορωνεις γμτ και εχουμε ακομα 20 μερες!!!

–ακυρος-- εναν σαν τον WISE να ειχε το καθε γκρουπ θα επρεπε ναταν φχαριστημενοι :smiley: μπραβο–

αν και δεν ειμαι τεραστιος φαν, οι LP δέχθηκαν οτι δεχθηκαν και οι Green Day το 2004, από κατι πιο εναλλακτκο “αλλαξαν” αποτομα και το fanbase τους πολλαπλασιαστηκε…οτι ειχαν το airplay το ειχαν, αλλα αυτο δεν τους υποβιβαζει στα ματια μου

Στο a place for my head κρατάτε απόσταση 10 μέτρων από μένα. Δε φταίω για ότι γίνει:-s :-s

:twisted: :band: :metal: :lightsabre:

στο lying from you για μενα. και στο papercut. και στο by myself. και στο crawling. και στο points of authority. και… και… και…