θα μου πεις πως γινεται να συμφωνουμε παντα εμεις? #-o
τα πες ολα…αλλα εχει τοσες διακυμανσεις αυτο η κομματαρα που μονο για την κορυφωση του (και το σολο του μπραντ )πρεπει να το βγαλουν…αλλα οπως πολυ σωστα ειπες ειναι αντιραδιοφωνικο…
Καλά στα 45 του δε θα του χει μείνει χορδή από τα ουρλιαχτά. Αλλά γι αυτό τους πάω γενικότερα έχουν τη σκληροπυρηνική και ευαίσθητη πλευρά τους και πειραματίζονται με τη μουσική. Και τα τρία άλμπουμ τους (δε βάζω το re-animation που μεταξύ άλλων είχε εκπληκτικά remix ειδικά του crawling), έχουν διαφορετικό ύφος και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Αντε να γίνει χαμός όπως στο Live in Texas:D
Υπήρξα και μέλος LPU για ένα χρόνο:D
Δε βλεπω το λογο γιατι θα επρεπε να μου αρεσουν μονο και μονο επειδη εκαναν σαπορτ σε μια αλλη μπαντα που μου σρεσει η επειδη ηταν κο-χεντλαινερσ κλτ κλτ…
μπα δεν ειμαι τρου τυπος απλα οταν δεν μου αρεσει μια μπαντα το λεω. Τοσο απλα!
Toυς ακουγα Λυκειο,τωρα δεν παιζει…νταξ,για το στυλακι αυτο,συμπαθητικοι ειναι,πολυ πιασαρικοι,ειδικα σε κατι soundtrack κτλ,κολλαε παρα πολυ…αλλα δεν με συγκινει αυτος ο ηχος αυτος,πολυ δηθεν σκληρος κ χωνει κ ετσι,μου φαινεται πλεον…μαρεσει η φωνη του τσεστερ,ουρλιαζει καλα(lol),αλλα μ’αρεσει,cool…το τελευταιο παντως cd,ειναι απο τα χειροτερα cd που εχω αγορασει ever(ειχα κ τα αλλα απο το σχολειο,ειπα να το παρω για την συλλογη κ καλα)…χαλια τελειως για μενα…παντως αν δεν τους ακουγα λυκειο κ ετσι,κ να ειχα 1-2 αναμνησεις με τραγουδια τους,δεν παιζει να ασχολιομουν ποτε μαζι τους…ασχετο,WISE,γνωριζομαστε απο καπου???( )
Princess_of_the_dawn το να πειραματιζεσαι αλλωτε σημαινει οτι εξελισσεσαι σαν ατομο και σαν μουσικος…
το καλο με αυτη την μπαντα ειναι ο,τι μπορει να γραψει τραγουδια καμια σχεση το ενα με το αλλο.βλ. my december και qwerty.
Lupin δεν ξερω για πες!
lupin μου κανεις μια χαρη???ακου το μια φορα ολοκληρο το cd…μπορει και να το λατρεψεις,με μενα ετσι εγινε…
Ρε,το εχω ακουσει,το εχω δλδ κ αυθεντικο κιολας…απλα μου φαινεται πολυ radio-friendly(καλα,κ τα αλλα ηταν καργα,οπωτε φαντασου αυτο),χωρις καμια εμπνευση η κατι ιδιαιτερο…WISE,εχεις pm:p !!!
δηλαδη εισαι ενας απο τους 10.000 και πλεον που αγορασαν το ΜΤΜ και το εκαναν χρυσο στην ελλαδα???
πες μου οτι δεν εισαι εσυ!!!
για να δω αμα εισαι εσυ…πως σου φανηκε το shadow of the day?ε?ε?
νταξει το πολ με το που μπαινεις στο ροκινγκ τα σπαει τρελλα!!!μουααχαχαχαχαχα
Ψηφισες εξετασεις ε??(:lol: )
ψηφισα μαζευω λεφτα για τις συναυλιες του ιουλιου!!ροκ ον μπειμπ \m/
αλλο που δεν θα μου χει μεινει φραγκο αφου στις 25 θα τα χω χαλασει ολα σε μπλουζες καπελα @@διες!
Λοιπόν οι Linkin Park για εμένα είναι ένα αξιοπρεπέστατο συγκρότημα. Μέχρι εκεί. Αυτό που με σπάει είναι μία ομάδα ατόμων που ασχολείται με τους Linkin Park. Τους ακούει ξέρω γω το κάθε άμπαλο κοριτσάκι που την βρίσκει με Παπαρίζου και Σφακιανάκη και μετά λέει “Τι θεοί που είναι; Τι φωνάρα που έχει ο τύπος…”. Ε, προφανώς σε σύγκριση με τις πίπες που ακούς οι LP και θεοί είναι και φωνάρα έχει ο τραγουδιστής τους. Ε, σε σύγκριση με τα δικά μου ακούσματα ούτε θεοί είναι ούτε φωνάρα έχει ο τραγουδιστής τους. Απλά είναι ένα αξιοπρεπές συγκρότημα. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε από το κοινό τους (ή έστω ένα μέρος του κοινού τους) και την πληρώνει το ίδιο το γκρουπ. Για τα μπάζα δεν είναι οι Linkin Park, μην το λέτε αυτό. Για τα μπάζα είναι πολλά άτομα που τους ακούνε (όχι όλα) μην κρίνεται όμως ένα συγκρότημα από μερίδα του κοινού του αλλά από το ίδιο το συγκρότημα. Ίσως και να πάω στην συναυλία τους. Θα δούμε, ανάλογα τα κέφια.
manson ως ενα σημειο καλα τα λες.
εκει που θα διαφωνησω ειναι στο οτι τα κοριτσακια που την βρισκουν με παπαριζου κ.λ.π (που και για μενα ειναι ο,τι χειροτερο αυτο και καταλαβαινω πως το εννοεις) ακουνε δυστυχως οχι μονο l.p. αλλα και μεταλλικα και τον τυπο που εχεις σαν nick αλλα και τον τυπο στην φωτο σου.κακα τα ψεματα ο,τι πουλαει το ακουνε πολλες ομαδες ανθρωπων απλα για να το ακουσουν και να χουν κατι να λενε περι μουσικης…
εγω πιστευω οτι δεν ειναι αυτες οι ομαδες που κανουν διασημα αυτα τα συγκροτηματα…απλα λογω της “διασημοτητας” και αναγνωρισης τους και αυτες οι ομαδες για μενα ακολουθουν τη μοδα…
εχεις πολλα δικια στην προτελευταια σειρα που λες να μην κρινουμε!λιγα κοριτσακια ακουνε μειντεν μεταλλικα,queen και παει λεγοντας…???
καλως η κακως αυτη η μουσικη ειτε την πουμε nu metal ειτε alternative δεν χαιρει εκτιμισης απο τους φανατικους μεταλλαδες (σκληροπυρινικους) γτ ειναι πιο “ευπεπτη” σε ατομα που ακουνε πιο ηρεμα πραγματα.αλλα γτ πρεπει να κατηγορουμε τοσα συγκροτηματα γιαυτο?(βλ.l.p.,p.o.d.,paparoach,lostprophets,soad και δυστυχως ειναι μεγαλη ακομα η λιστα…)
Γιατί είναι «για τα μπάζα» κάποιος που ακούει Παπαρίζου και Σφακιανάκη; Γιατί «πρέπει» να ακούει κάποιος κάτι αποκλειστικά και όταν ακούει αυτό «πρέπει» να μην ακούει τίποτε άλλο; Γιατί είναι κακό να είναι ένα συγκρότημα «της μόδας»;
Η καλή μουσική είναι διαθέσιμη σε όλους. Οι Linking Park δεν παίζουν κακή μουσική, αν και προσωπικά θεωρώ πως οι τραγουδιστές τους είναι οι λιγότερο πειστικοί μιας ολόκληρης γενιάς. Το γεγονός ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάποιου δεν είναι στην κορυφή των πωλήσεων, δεν σημαίνει ότι εκείνοι που είναι στην κορυφή των πωλήσεων είναι πάντα σε αυτή τη θέση αδίκως. Γιατί η εμπορική επιτυχία του rock να γίνεται πάντα αφορμή για «κράξιμο», ενώ ταυτόχρονα μυξόκλαιμε, από μέσα μας, που άλλα μουσικά είδη το έχουν βγάλει «εκτός μόδας»;
δεν ειπαμε οτι ειναι για τα μπαζα αυτοι που ακουνε αυτα.ειπαμε οτι ειναι για τα μπαζα αυτοι που ακουνε αυτα και μετα 8εωρουνε την ροκ ως κατι το απιστευτο και το χρησιμοποιουνε σαν μοδα!
δεν θα λεγα οτι ο τραγουδιστης τους(και μιλαω γιαυτον που τραγουδαει,οχι που ραπαρει) δεν ειναι πειστικος.σε παρα πολλες λιστες ειναι μεσα στους 50 και στους 100 με τις καλυτερες φωνες στην ροκ/μεταλ.ξερω θα μου πειτε ολα ειναι ανεπισημα και ο καθενας βγαζει οτι λιστες θελει.(εχω φαει αρκετο πολεμο για το συγκροτημα και τη μουσικη που ακουω και ξερω τι θα πουνε καποιοι) αλλα αμα ειναι ετσι,τοτε δεν θα πιστεψω οτι ο dio ειναι στην πρωτη δεκαδα και οτι ο heatfield στην πρωτη 3οαδα γτ δεν παιζει με την καμια ο chester (των l.p.) να ειναι στην πρωτη 50αδα!!!..
ελα ντε γτ να γινεται για κραξιμο…δεν μπορω να καταλαβω γτ οταν κατακτουνε τα τσαρτ οι λ.π. πρεπει να μην το αξιζουν κιολας.και οταν το κατακτουνε οι μεταλλικα,μειντεν,σκορπιονς το αξιζουν 100%???
Για μένα είναι για τα μπάζα, μουσικά, όσοι δεν την ψάχνουν στην μουσική. Μου πασάρουν Παπαρίζου την ακούω, μου πασάρουν Notis τον ακούω, μου πασάρουν Linkin Park τους ακούω. Και εκεί της λες: “Όπα, τελικά τα αυτιά σου δεν είναι φτιαγμένα μόνο για σκυλάδικα. Αφού μπορούν να εκτιμήσουν Linkin Park ίσως να μπορούν να εκτιμήσουν και κάτι παρόμοιο”. Αλλά δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ αυτό. Γιατί το “κάτι παρόμοιο” ίσως δεν της το πασάρουν ποτέ. Άρα δεν πρόκειται να το μάθει και ποτέ.
Εγώ θα συμφωνήσω με τον manson απλά στο ότι οι LP είναι ένα αξιοπρεπές πλην υπερτιμημένο (για μένα πάντα ε) συγκρότημα. Απλά πιστεύω ότι αυτή τους η υπερεκτίμηση οφείλεται στην δημοσιότητα που απέκτησαν και στην πέραση που είχαν στο εφηβικό κοινό. Αυτό είναι όλο.
Τώρα από’κει και πέρα ο,τιδήποτε άλλο μου μοιάζει υπερβολή και τσάμπα λόγος…
Θα περάσουμε καλά πάντως στην συναυλία τους. Ένα ευχάριστο καλοκαιριάτικο 1.5ωράκι.
leviatahan μαλλον δεν μιλας για ελλαδα.γτ στην ελλαδα ουδε ποτε διαφημιστηκαν.
τωρα ποσο υπερτιμημενοι μπορει ναναι οι λινκιν δεν ξερω.δεν νομιζω πια οτι ειναι τοσο.και αυτο το στηριζω στο οτι αν ηταν υπερτιμημενο θα πηγαιναν αντε 2 χρονια καλα και μετα δεν θα υπηρχαν στον χαρτη…ειναι ουσιαστικα 8(για να μην πω 10) χρονια μπαντα…ε οχι νασαι τοσο πολυ υπερτιμημενος και να κανεις 10 χρονια πορεια.και με μονο 3 στουντιακα σιντι??εναι παραλογα αυτα μου φαινεται…
και οσον αφορα ελλαδα,φαντασου ειναι υπερτιμημενοι οι λπ και δεν αξιζουν…οι κις που μαζεψαν 8000 πως να τους πουμε??και μιλαμε για κις…
οπως και ναχει στις 25 θα το καψουμε παρεα!!!χεχε!
Ε, πώς ουδέποτε διαφημίστηκαν? Τα videos στο MAD έπαιζαν και παίζουν συνέχεια σε διάφορες εκπομπές, όπως και τα singl-άκια στο ράδιο. Μην λέμε κι ό,τι νάναι…
Αυτό ακριβώς…
Ε και το ότι υπάρχουν ακόμα οι LP και τους θυμόμαστε, κι αυτό λόγω της πέρασης που’χουν στο εφηβικό κοινό και της προώθησης που έχουν συμβαίνει… έτσι εξηγείται άλλωστε το γιατί τόσες και τόσες μπάντες που είναι τεράστιες δεν τις ξέρει πολύς κόσμος (π.χ. στον χώρο του progressive όπου υπάρχει μηδενικό marketing…).
Στη χώρα του θείου Bill ειδικά άμα σε παίζει το ΜΤV συνέχεια… αυτό έλειπε, να μην σε ξέρει όλος ο κόσμος.