Hybrid μακραν…Papercut, With You, Points Of Authority, By Myself, In The End, A Place For My Head.
Meteora…αν και ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξω…
Ο πρώτος δίσκος σκληρής μουσικής που αγόρασα. Ακόμη το λιώνω μετά μανίας. Απόλυτο respect.
αυτοι που δεν ψηφισαν Hybrid Theory αναρωτιεμαι αν το εχουν ακουσει και το συγκριναν με τα επομενα που κυκλοφορησαν και τα προτιμανε… γιατι δυσκολο να πεις δεν γαμουσαν αρχικα και γαμουσαν στα επομενα ή εξελιχτηκαν καπως καλυτερα, μαλλον το αντιθετο συνεβη μαυτους οπως και με καθε συγκροτημα του Μτν σχεδον…
Αντικειμενικα το Hybrid ειναι καλυτερο λοιπον.
Λαθος,υποκειμενικα ειναι καλυτερο το Meteora.
Eνα θεικο remix στο my december το εχετε ακουσει?
Ψηφιζω hybrid theory αν και το meteora ειναι και αυτο πολυ καλο.Minutes to midnight παντως μεγαλη βλακεια.
ω θεε,δεν ήταν πριν 20 χρόνια δα το γυμνάσιο:p
Κeep on voting…
Meteora = Perfection, δεν υπάρχει ούτε ένα τραγούδι από αυτό το άλμπουμ που να μην μου αρέσει.
Αχ ένα λιώσιμο που’χε πέσει στο γυμνάσιο 3+ χρόνια πριν…
Για μένα το Meteora είναι πιο ώριμο και μου άφηνε μια κάπως ηλεκτρονική αίσθηση… επιπλέον, ακόμα και τα κομμάτια που έχουν μείνει στην αφάνεια για τους Χ ή Ψ λόγους (πχ το Easier To Run δεν έχω δει να το αναφέρει κανείς ποτέ) ήταν καλά. Αν και το Hybrid Theory ήταν εξίσου καλό, είχε περισσότερα κομμάτια που δεν μου άρεσαν μέσα… Τέλος, το Meteora έμοιαζε να έχει μία συνοχή, μία ροή σαν δίσκος… το Numb μόνο να μην είχε… ακόμα και σήμερα μου τη δίνει αυτό το κομμάτι.
Μeteora σιγουρα. Ειδικά αν μέσα σε αυτό το cd υπήρχε και το In The End δε χρειαζόταν να βγάλουν κανένα αλλο δισκο.
[QUOTE=fenia;343132 Ειδικά αν μέσα σε αυτό το cd υπήρχε και το In The End .[/QUOTE]
Εχει το breaking the habit ομως…
Xαλαρά hybrid theory αν και τα άλλα 2 μου αρέσουν.Απλώς αυτό έχει όλες τις κομματάρες!
το cd με τον jay-z καλά κάνατε και δεν το αναφέρατε!!
μπραβο πολυ ωραιο πολ αν και για καποιον που ειναι πολυ φανατικος ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξει.τλχ για τα πρωτα 2…το ΜΤΜ μαρεσε παρα πολυ.τωρα αναμενεσα σε μετεορα και h.t. χμμ…δεν ξερω γμτ δινω ενα προβαδισμα στο h.t. γτ μαυτο τους αγαπησα και γτ κομματια οπως papercut,in the end,crawling,place δυσκολα ξαναγραφονται…
επρεπε να μπει και το collision course και το live in texas.ξερω πολλους που ειδικα το λαιβ τους αρεσε παρα πολυ…
για μενα τα album τον lp πανε ετσι…
minutes to midnight 9,5/10
meteora 9,9/10
hybrid theory 11/10
αρα ψηφιζω την θεωρια του υβριδιου για τον λογο πως περα απο τους lp και τους gnr,KANENA αλλο συγκροτημα δεν καταφερε με το πρωτο του cd να κανει τοσο ντορο,να εχει τοσο ολοκληρωμενα κομματια
ποιο να πρωτοαναφερω???δεν θα ξεχωρισω καποιο μονο και μονο επειδη ηταν τελειες συνθεσεις rap/metal με βαση 10 χρονια πριν οι οποιες ακουγονται μεχρι σημερα…
και θα συνεχισουν να ακουγονται νασαι σιγουρος…
Δύσκολη επιλογή πραγματικά!:-k Επέλεξα το Meteora γιατί έχει περισσότερες κομματάρες απ’ότι το Hybrid Theory.Το Minutes to Midnight μέτριο.
Λοιπόν το ξεθάβω μιας και τώρα πια έχω ακούσει αρκετά απ’ αυτούς. Η γνώμη μου είναι πως πρόκεται για καλό γκρουπάκι. Πολύ πιασάρικα τα ρεφραίν τους, και γενικά τα τραγούδια τους, οι μελωδίες τους. Πολύ εύπεπτο άκουσμα (και δε το λέω για κακό). Τα μειονεκτήματα είναι πολλά:
Πραγματικά βαρετοί, όταν ασχοληθείς μαζί τους σοβαρά. Εγώ για 1-2 μέρες άκουγα το Hybrid Theory πριν καιρό, και ακόμα δε το έχω ξανακούσει, δε μπορώ, βαριέμαι ;Ρ
Στιχουργικά, είναι σα να διαβάζω το ίδιο με λίγο διαφορετικά λόγια ;Ρ
Πάντως, μερικά κομμάτια τους πάντως, με πωρώνουν άσχημα!
Καταλήγοντας, καλοί είναι ως κάτι πολύ ανάλαφρο.