Linkin Park

I’ve become so numb I can’t feel you there
Become so tired so much more aware
I’m becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you

To μονο που μου αρεσε αρκετα απο οσα εχω ακουσει.

Πάνω κάτω συμφωνώ με τον ifrit. Το κόλλημα της Α/Β Λυκείου ήτανε, τους έχω συνδέσει και με προσωπικές στιγμές, όπως το κομμάτι που πόσταρε ο φίλτατος ChrisP από πάνω. Ε μετά δεν είχαν τίποτε άλλο να μου προσφέρουν, καθώς το Minitues To Midnight δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, πέρα από 1-2 κομματάκια.

Στο live θα είμαστε εκεί όμως!8)

Tα σπάει το Numb, αλλά Faint δεν είναι…

αυτό είναι κόλλημα ρε

Το βίντεοκλιπ και μόνο πατάει χάμω το κομμάτι το ίδιο ε!

τι λε ρε φαντομντακ
είναι κομματάρα!

Ναι ρε φριφριτ! Αλλά και το βίντεο τα σπάει άσχημα.

Επίσης, τα scratches στη μέση του From The Inside από τις καλύτερες στιγμές του δίσκου!

Απαράδεκτοι (και μου τη σπάει να συμφωνώ με τον bluezlick #-o )

Μάλλον απάντησες “Κανένα” και έκανες εντίτ.

και σας ρωταω…πως δεν το χα παρει χαμπαρι αυτο το θρεντ !@#!#!$%$#%!@#$ ??

τι να πουμε για τους λπ?τα χω πει σε ολα τα αλλα θρεντς!:slight_smile:
ειναι μακραν απο τις πιο επιτυχιμενες μπαντες των τελευταιων χρονων…

α να κανω και ενα εντιτ για καποια προηγουμεναποστς που διαβασα…πρεπει καποια στιγμη να αποφασισει τι θελει ο κα8ενας.θελει να ειναι οπως τα παλια τους η δεν θελει γτ βαριεται την ολη ανακυκλωση??? καπου γινεται αστειο ολο αυτο…

Μεχρι κ το Meteora μου αρεσαν πολυ…Το minutes to midnight δε με ενθουσιασε …
Παρολαυτα μου αρεσεουν λαιβ πολυ…ειδικα η εμφνιση τους στο summer santarioum tour με metallica ,deftones k limpbizkit τα εσπαγε…

μιλας για το live in texas φαναζομαι…
το καλοκαιρι του 2005 ηταν μαζι με τους μεταλλικα παλι αλλα αυτη τη φορα ηταν co-headiners οχι support…

το live in texas μου άρεσε φοβερά και εντύπωση μου έκανε και η διασκευή του pushing me away
favorites το from the inside (με το πιο εκπληκτικό video που έχουν βγάλει http://www.youtube.com/watch?v=1P6PJe76TdU) και το place for my head
από τα νέα σα να πάω να ξεχωρίσω το no more sorrow

ναι οντως στο λαιβ παιξανε πολυ καλα!!χωρις λαθη χωρις τπτ…μια πολυ καλη περφορμανς.
το ρεμιξ του pushing ηταν απλα απαιχτο οπως ειπες.
το καινουριο το ακους καιρο?

Το 'χω ακούσει 4-5 φορές αλλά είναι τραγουδάκια που απλώς τα προσπερνάω οπότε δε μπορώ να πω πως το έχω χιλιοακούσει κ έχω καταλήξει (κι άλλες φορές τραγούδια που δε με ξετρέλαναν στην αρχή έγιναν από τα αγαπημένα μου στο τέλος!)

βασικα αυτος ο δισκος θελει αρκετη ακροαση μεχρι να καταλαβεις τι παιζει…

ναι ρε συ… βασικά τον βρήκα πολύ διαφορετικό από τους τελευταίους τους και πιο κοντά στο splitting the dna

το splitting te dna ειναι ουσιαστικα gray daze οχι λινκιν παρκ.
οπως και ναχει το mtm αν και διαφορετικο μπορω να πω οτι ειναι στο υφος τους καθως βγαζαν ανεκαθεν ΚΑΙ τετοια κομματια.μπορω να σκεφτω τραγουδια τυπου shadow of the day,leave out all the rest απο την αρχη της μπαντας,που αν τα βαλεις ολα μαζι βγαζουν ανετα ενα δισκο…:!:

οριστε λοιπον το απιστευτο νεο κλιπ των l.p.σε σκηνο8εσια κλασικα του joe hahn.

εγω πραγματικα εχω πορωθει πολυ ασχημα!!ειναι πολυ ομορφο κλιπ αλλα και τραγουδι!

Καραεμπορικό το κομμάτι αλλά μ’ αρέσει! :slight_smile:

Πες μου όμως, γιατι πρεπει να τραγουδάει τόσο φλώρικα ο τύπος?