LIVE 15-12-2013: Wrathblade - Convixion - Sacral Rage at Kyttaro club

Η Eat Metal Records και τα Entasis Studios παρουσιάζουν ακόμα ένα κολασμένο Heavy Metal Live την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου! Το εισιτήριο, όπως πάντα το φθηνότερο δυνατό, στο καλύτερο μαγαζί της Αθήνας παρέα με γνωστά και μη εξαιρετέα groups της Αθηναϊκής Heavy Metal σκηνής. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες!

Wrathblade: Γιορτάζοντας την 10ετή παρουσία τους στο Ελληνικό Underground αλλά και την νέα τους Split κυκλοφορία με τους Convixion, με τίτλο ?Alive Aftershock? θα δώσουν μια λυσσασμένη εμφάνιση καλύπτοντας υλικό από όλες τις κυκλοφορίες, και φυσικά τα νέα κομμάτια τους.

Convixion: Οι έτεροι υπαίτιοι του Split LP ?Alive Aftershock? θα κάνουν την εμφάνιση τους μετά από σχεδόν 10 μήνες απουσίας, έχοντας μαζί τους όχι μόνο το Split αλλά και μπόλικο νέο υλικό από το επερχόμενο Full Length τους.

Sacral Rage: Έχοντας ήδη κερδίσει τον σεβασμό του ελληνικού κοινού στο Underground, θα δώσουν ένα live-φωτιά με αρκετό νέο υλικό χωρίς όμως να μείνει απ?έξω η παρθενική τους κυκλοφορία ?Deadly Bits Of Iron Fragments?. Ανανεωμένοι και πιο ετοιμοπόλεμοι από ποτέ!

Μετά το live θα ακολουθήσουν εκπλήξεις!

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Time schedule:

23:00 - END Surprise
21:45 - 23:00 Wrathblade
20:30 - 21:30 Convixion
19:30 - 20:15 Sacral Rage
19:00 Doors

Metal Above All

αυτα ειναι live
πιο μεσα δε γινεται

Σε λιγότερο από 2 βδομάδες !!!

Today !!!