E,ρε τι θα γινει τη Δευτερα στο Σανταν!!Τους εχω δει αλλες τρεις φορες στο παρελθον και φυσικα ψηνομαι και για αλλη μια!!!
αυτό δν το χάνω όπως τις άλλες φορές ! λογικά θα είμαι εκεί !
:D:D
εδιτ. ώρα ξέρουμε ;
Φιλε,κλασσικα στο Santan οι συναυλιες κατα τις 23:00 αρχιζουν!!Αν δεν τους εχεις δει,μην τους χασεις,ακουσε με!
σπυρόπουλοι στις κιθάρες κ βαγγέλης χάνος στο μπάσο ; δν χάνονται τέτοια λέμε !
Ρε συ,να σε ρωτησω ο Μανδηλας εφυγε η ειναι ακομα μαζι τους?
δν πιστεύω . τουλάχιστον το myspace τους δν τον έχει μέσα …
Επειδή τους είχα δει πριν λίγο καιρό (ένα - δυο μήνες περίπου), ο Σπυρόπουλος τραγούδαγε σε όλα σχεδόν τα κομμάτια. Απλώς σε κάποια φάση ανέβηκε και ο Σ. Θεοχάρης (πρώην Αδιέξοδο και τραγουδιστής των Σπυριδούλα στο Ταξίδι στο Κέντρο της Πόλης) στην σκηνή και ερμήνευσε 3-4 τραγούδια από το “Ταξίδι στο κέντρο της πόλης” όπως το “είμαι ελεύθερος”, “πωλείται συνείδηση” αλλά και μία διασκευή στο “ι wanna be your dog” των Stooges. Κλασσικά, ο Σωτήρης μας ανέβασε όλους με την ενέργεια του και το πάθος του στην ερμηνεία αυτών των τραγουδιών. Δεν ξέρω αν θα έρθει στον Βόλο ο Σωτήρης, να πω την αλήθεια χλωμό το βλέπω, απλώς στο ΑΝ έκατσε η φάση και ανέβηκε στην σκηνή.
Ωραια φαση Παναγιωτη,αλλα εστω και χωρις Σωτηρη θα ειναι φοβερη rock βραδια αυριο!!!
Θελω ‘‘Λευκες Οροσειρες’’.Ελπιζω να το παιξουν!
Eνταξει,απλα απιστευτοι.Ομολογω πως στο πρωτο μερος της συναυλιας,οχι οτι δεν επαιζαν καλα,απλα ηταν καπως υποτονικοι!Στο δευτερο μερος,αλλο group πραγματικα.Επαιξαν καθαρα δυομισυ ωρες,στο τελος παραγγελιες και jamαρισματα!Ζητησα και πηρα το playlist τους!!!Απεδωσαν εξαιρετικα αρκετες διασκευες οπως και κομματια απο τους Απροσαρμοστους!!!Τι να πω ,παντα τετοια ηταν livara!!!
συμφωνώ απολύτως με τον jiopas . στην αρχή φάνηκαν λίγο πεσμένοι αλλά στο δεύτερο μέρος έπαιξαν με περισσότερο κέφι και ζωντάνια . εγώ την έκανα όταν ακούγονταν οι πρώτες νότες του riders on the storm . τι άλλο έπαιξαν μετά ;
Επαιξαν αλλο ενα η δυο αν θυμαμαι καλα και μετα τερμα.Εκλεισαν με το ‘‘Εν κατακλειδι’’.
πάντως πιστεύω πως το διάλειμμα κούρασε πολύ κόσμο λόγω της μεγάλης διάρκειας .
όποιοι ωστόσο δν την κοπάνησαν ανταμίφθηκαν κ με το παραπάνω . μόνο κ μόνο η διπλή κιθαριστική πανδαισία στο τραγούδι ,του οποίου ο τίτλος μ διαφεύγει, ήταν από τα πιο αξιομνημόνευτα σημεία του λαιβ.
:D:D
εδιτ. λίγο πιασοκώλικη όμως η είσοδος των 15 ? . και καλά την δευτέρα είχε λαιβ. αλλά υπό Κ.Σ. δν θα πήγαινα να πιω ποτό σε μαγαζί με τέτοια τιμολογιακή πολιτική .
φοιτητές είμαστε κύριε , δν μας τρέχουν από τα μπατζάκια !
Μιλας φυσικα για την κορυφαια στιγμη του ive.Ηταν το θεικο’‘Λευκες Οροσειρες’'ενα απο τα τρια αγαπημενα μου κομματια τους!!Ηταν φοβερο live αν και πραγματι το διαλειμμα κρατησε πολυ.
Ρε συ γνωριζεις αυτους τους Nemesea που θα παιξουν την Τριτη στο Santan?
δν έχω την παραμικρή αηδία !
ΣΑΝΤΑΝ
θετικό. πολλά λαιβ σε μικρό χρονικό διάστημα.
αρνητικό. τιμές κ τοποθεσία μαγαζιού.
ΣΑΝΤΑΝ
θετικό. πολλά λαιβ σε μικρό χρονικό διάστημα.
αρνητικό. τιμές κ τοποθεσία μαγαζιού.[/QUOTE]
…ημερα και ωρα διεξαγωγης συναυλιων!Αν δεν παει 23:30-00:00 δεν βγαινει κανενας.