Γενιά του Χάους Live: 24-25/04/09@Gagarin

Πήρα για το Σάββατο, με μισή καρδιά πάντα.

Kαλα, καλα κανονισε να σε δω να περνας καλα… Κ ελπιζω να μην σ παιξουν το χωρο της σιωπης, μονο την Παρασκευη:p

:D:lol:…αντε λιγες ωρες ακομα γαμω την αναμονη μου!!!

Gotcha!!!:smiley:

Σήμερα bro…8)

(xθες το εγραψα αυτό οπότε για σήμερα αναφερόταν), αλλά ισχύει και για αύριο μιας και θα είμαι both days.

Eλα γαμω την τρελα μου… Δεν το πιστευω ρε οτι ξημερωσε 24-4!!!:smiley:

ε τα λέμε το βράδυ.

απόψε θα μαστε και πάλι μαζί…

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Φιλος με πηρε τηλ πριν λιγο κ μου ειπε να προσεχω γιατι λεει θα γινει πεσιμο απο χρυσαυγουλους!!!
Λετε να εχουμε κανενα ‘‘γελιο’’?

γιατι με μιση καρδια?

Oχι παλι, λιγο πριν το λαιβ… Οχι:p

NAI ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΑΥΤΟ!!!

Συγκινηση, ριγος, μεγαλειο, μπασταρδοκρατια, ξυλο!

Πολυς κοσμος… Σχετικα χαλαροι σεκιουριταδες, αλλα πολλοι δεν ξερω αν εγινε ντου, αλλα μαλλον οχι… Βσκ ειχε σχεδον γεμισει το ΓΚαγκαριν κ μας ενημερωσαν πως απεξω ηταν αλλοι τοσοι…

Απο κομματια δεν αφησαν κ τιποτα εκτος…

Το προκατακλυσμιαιες εικονες δεν μ αρεσε ετσι οπως το παιξανε, αλλα νταξει στ @@ μας… Οπως επισης, με χαλασε λιγο αυτο που ειπε πριν το συγκεκριμενο κομματι αλλα νταξει δεν πειραζει… Στο μπασταρδοκρατια εγινε ο απολυτος πανικος!!! Οπως πρεπει! Αυτααα

Χαρηκα που γνωρισα manson k panosqwerty και ξαναειδα panagioti, και rock.

τα πες ολα ρε !

απιστευτο συναισθημα να τους βλεπεις επι σκηνης να ερμηνευουν αυτες τις κομματαρες.

και μενα με ξενερωσε αυτο που ειπε …

Δν μας λετε και τι ειπε;

Οτι καμια επανασταση δεν μπορει να αλλαξει τον κοσμο οπως ειναι κ εξηγησε μετα τι λενε οι στιχοι του τραγουδιου… Αλλα νταξει νομιζω οτι το κομματι αυτο περιγραφει που ειπε να αφησουμε να καταστραφει μονος τ αυτος ο κοσμος… Τεσπα δεν εχει σημασια ειπε αλλα τοσα δεν κολλαμε σ αυτο…

Πολυ ωραιο λαιβ… Καυλωμενη κ η μπαντα και το κοινο… Λογικος ο χαμος που γινοταν.
Δεν ξερω για ντου παντως τζαμπατζηδες μπηκαν. Περιμενα κ εγω εκκλησια-υποκρισια αλλα τζιφος!

Ναι βσκ δεν ειπαν κ επιθανατιο… Τζαμπατζηδες μπηκαν να ιτο ξερω κ εγω…

Ναι ρε γαμωτο! Αυτα τα δυο τα περιμενα πολυ… Υπαρχει ενδεχομενο να παιχτουν αυριο??

(Οφφ τοπικ: βαρεθηκα να μετραω σαβουρες στα σκαλακια! και ηταν το τριτο μ λαιβ στο Γκαγκαριν)

Mπροστα ηουν κ εσυ ε??? Εγω φερθηκα εξυπνα, εχοντας παει καμποσες φορες γκαγκαριν κ υπολογιζα τα σκαλακια…

Δεν εφαγα εγω αλλα οι φιλοι μου γαμηθηκαν. Στο “δευτερο σκαλι” ημασταν εκει που ηταν κ ο πανικος.
Πρωτο μου πανκ λαιβ ηταν αυτο… Πολυ ξυλο οι πανκαδες αλλα νορμαλ ατομα στο πιτ σε αντιθεση με τα μετσαλ… Υπηρχε πολυ καλη διαθεση (εκτος απο τα ζωα που θελανε να πλακωθουν στο τελος)