Κ εγω εκει ημουν… Ναι πανκ/χαρντκορ ειναι πιο αλληλεγγυα τα ατομα σε σχεση με τα ζωα τους μετσαλαδες… Α, επισης δεν ειναι τυχαιο οτι οι σεκιουριταδες δεν ακουμπησαν κανεναν στο stage diving.
Τωρα για το ξυλο στο τελος, κατι πρεπει να παιχτηκε δεν βγαζω συμπερασματα αυθαιρετα… δεν αξιζει να ασχοληθουμε με αυτο το γεγονος, ενδιαφερει μονο αυτους που αναμιχθηκαν κανεναν αλλον. Απλα
Λοιπον επικες στιγμες ηταν το βιντεακι-σκιτσο στην αρχη, η ανατρχιλα λιγο πριν βγουν κ η εισαγωγη στο Ρεκβιεμ. Προσωπικα μου κοπηκαν τα ποδια.
Επισης ετσι οπως εσκασε το Κοινωνικα Υποπροιοντα… Γαμευσιμο…
Κ εννοειται το Μπασταρδοκρατια οπου εγινε Ο χαμος
Αααα, και το Ρεκβιεμ ειναι που ναι τραγικα γαμω τα κομματια κ στιχοι
Κ για μενα καλυτερη στιγμη τα παρασημα του παραδεισου
Eξαιρετικό live. Yπήρχε μια μικρή αμηχανία στα μνματα που περνούσε ο Ηλιακόπουλος ανάμεσα στα τραγούδια, ίσως πολύς κόσμος να περίμενε να φώναζε κάτι του στυλ: “Βάλτε φωτιά στην πόλη” την στιγμή που εκείνος έλεγε: “Τα ναρκωτικά είναι μια μεγάλη μπίζνα, χτίζουμε κέντρα αποτοξίνωσης αλλά δεν κάνουμε τίποτα για την πρόληψη”… Κοντά μου ήταν μια ομάδα παιδιών που ενώ χτυπιόντουσαν τρελά σε κάθε κομμάτι, ενδιάμεσα έκραζαν σε φάση: “ουουου αρπαχτή, τράβα κάνε κάνα βαράκι κτλ”. Από μουσικής πλευράς δεν νομίζω να υπάρχει κανένα παράπονο. Αυτό που έγινε όταν ακούστηκαν οι πρώτες νότες του “Μπασταρδοκρατία” δεν περιγράφεται με λόγια. Για μένα μετά από αυτό η καλύτερη στιγμή ήταν “ο χορός της σιωπής” . Γενικά ήταν πολύ καλό live και κάτι μου λέει πως αυτό του Σαββάτου θα είναι καλύτερο, θα έχει περισσότερη αμεσότητα (δυστηχώς δεν θα είμαι). Χάρηκα που γνώρισα Cynic. Μετά το τέλος της συναυλίας πιάσαμε κουβέντα και με τον τραγουδιστή των “Μεθυσμένων Ξωτικών”…
Ακομα κι αν ο Θοδωρης δε θελει να βαλει φωτια στην πολη, αυτη που θελουν παντως μαλλον δεν καταλαβαν οτι τα οσα ειπε και στους στιχους ειναι οι λογοι για να μπουρλοτιασει η πολη
δεν θα πω πολλά ακόμα, γιατί δεν μπορώ να βάλω σε μια τάξη αυτά που ζήσαμε χθες.
πρώτη φορά βγήκε μπάντα και δάκρυσα.
Μας λείψατε ρεεεεε φωναζανε από κάτω.
ο κόσμος απέδειξε την αγάπη του για αυτή την μπάντα γεμίζοντας ασφυκτικά το Γκαγκάριν.
Τι να πω, όλη την ώρα τραγουδάγαμε τα ποιήματα. Άλλοτε αγκαλιά με τον ξάδερφο, άλλοτε με τον cynic, άλλοτε με αγνώστους.
Respect σε όσους ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, εμείς στην παρέα είχαμε δύο παιδιά από Αλεξανδρούπολη και Σαλονικη, και φαντάζομαι ότι πολλοί θα κάνανε πολλά χιλιόμετρα για να δούν την μπάντα.
Εκτελεστικά η μπάντα ήταν σε ΑΡΙΣΤΟ επίπεδο. ο ντράμμερ των Sleepin Pillow έδωσε ρέστα. Αλλά αυτά θα τα πω αργότερα.
Μία δικαίωση για την μπάντα που μετά από 20 χρόνια απουσίας επέστρεψε και μας έδωσε ίσως το πιο ουσιαστικό και τίμιο live που έχω παρακολουθήσει.
Γεια σας και απο μενα! Ειμουν και εγω εκει χτες! Πολυ καλη η γενιακ του χαους.Υπηρχε ενα μουδιασμα στην αρχη απ`ολους πιστευω για το πως θα ακουστουν μετα απο τοσα χρονια.Ενα προβληματακι στον ηχο υπηρχε με την κιθαρα που η μελωδια της δεν ακουγοταν δυνατα.
Πιστευω παντος οτι επιτηδες αφισαν για το τελος το: Για τωρα και για πάντα… Στο τελος λεει κατι που πρεπει να το προσεξουν αρκετοι και νομιζω οτι απευθυνονταν σε καποιους απο το κοινο.Το τραγουδι λεει : Ανθρωποι που αρνιούνται να εξελιχτουν…
Η Γενια του χαους (οπως εχουν πει σε συνεντευξη τους παλιοτερα) δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος.Αυτο λεει πολλα.
Καλο χτυπημα σε οσους πανε σημερα!8)
ΥΓ: Και μενα με χαλασε το σχολιο για την οικολογικη συνειδηση που ειπε.Θελω να πιστευω οτι δεν το εννοει ετσι οπως ακουστηκε.
ναι…για μενα η μονη ξενερα στο μουσικο κομματι της συναυλιας…
προτιμουσα την πρωτη…
καλα ενταξει,οχι ξενερα , πολυ ωραια ηταν και αυτη απλα ηθελα την πρωτη…