Ντάξει καλά ήταν. Συγκίνηση σε κάποια κομμάτια, βαρεμάρα σε κάποια άλλα. Τους περίμενα πιο παθιασμένους. Γι’ αυτό μάλλον φταίει η νέα, γρέτζα φωνή του Ηλιακόπουλου που με ξένισε σε κάμποσα κομμάτια.
Τεσπα, δεν πειράζει, τους είδαμε κι αυτούς. Μάλλον έπρεπε να τους προλάβω στα 80ς.
σημερα περιμενα πιο καυλωμενο κοινο, αλλα δεν γαμιεται
ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
ΥΓ Και καποιες μπαντες που το παιζουν υπερανω καλο ειναι να το βουλωνουν σε καποια πραγματα γιατι τα παρασημα του παραδεισου δεν το παν, δν το λενε ουτε προκειται να το πουν καλυτερα με τοσο παθος ,με τοσο απογνωση, γενικα να πουν αυτο που μιλαει το κομματι… αντε
Ο Θοδωρής ήταν και λίγο βραχνιασμένος χθες πάντως. γενικά η πρώτη μέρα είχε πολύ περισσότερο πάθος και ένταση από την πλευρά του κόσμου. Εγώ δεν πα να έλεγα ότι χθες θα καθόμουν κάπου σε καμμιά γωνιά να τους απολαύσω, δεν κρατήθηκα και πάλι έπεσα στον χορό. Τελικά το προκατακλυσμιαιες εικόνες του πάει πολύ ρε έτσι όπως το παίξανε. την δευτερη μέρα δλδ μου έκατσε πολύ καλύτερα στο αυτί. όπως είπα και στον Θοδωρή μετά, ε δεν υπάρχει τπτ άλλο να δούμε πλέον. Η φωνή μου έχει κλείσει για τα καλά σήμερα! κάποια στιγμή θα βάλω το μυαλό μου σε τάξη με σκοπό να γράψω τις εντυπώσεις μου εκτενώς.
Πάντως ότι υπήρχε μια βαρεμάρα χθες στο κοινό είναι γεγονός. Δεν ξέρω γιατί. Αυτή όμως η διήμερη εμφανισή τους σίγουρα θα μείνει στην ιστόρια, αν και θα την προτιμόυσα με χαμηλότερη τιμή, λιγότερους μπρατσαράδες κάτω απ την σκήνη, και σε πιο χύμα καταστάσεις…αλλά φαντάζομαι εχουν ξαναειπωθεί αυτά…
Σχετικά με το live οι ΓΤΧ εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση, όπου γράφει και για την βιντεοσκόπηση:
Συνοψίζοντας, Ευχαριστούμε όλους εσάς για την αγάπη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας προσφέρατε. Πιστεύουμε πως η επιλογή μας δικαιώθηκε, το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε να ελπίζουμε. Ευχαριστούμε όλα τα άτομα που διένυσαν δεκάδες χιλιόμετρα για να συναντηθούμε. Είχαμε μαζί μας άτομα απο όλη την Ελλάδα, αλλά και άτομα που ήρθαν απο Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Κύπρο. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Gagarin για τη φιλοξενία, τη συνεργασία και τη συμπαράστασή τους στο δύσκολο αυτό εγχείρημα. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους απο τα παλιά που εμφανίστηκαν απο το πουθενά. “όποιος πειράξει τη Γενιά θα φάει χώμα” ήταν το σύνθημα που ακούστηκε απο την “παλιά φρουρά”.
Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας: Π. Μαθιέλη (φώτα, βίντεο), Γ. Καραγιαννίδη (κονσόλα), Γιάλλα (ηχογράφηση) και Μανώλη (stage crew). Ευχαριστούμε τους εχθρούς μας που έσπευσαν για άλλη μια φορά να καταδικάσουν, να λασπώσουν, να εκφοβίσουν, να σαμποτάρουν, εκφράζοντας τον ανεγκέφαλο και ισοπεδωτικό φασισμό τους. Το μόνο που κατάφεραν είναι να συσπειρώσουν γύρω μας αυτούς που ακόμα γνωρίζουν πώς να σκέφτονται ελεύθερα και να κρίνουν αντικειμενικά και νηφάλια.
Όπως υποσχεθήκαμε, οι εμφανίσεις μας ηχογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν. Σύντομα ξεκινάμε την επεξεργασία του υλικού και όταν ολοκληρωθεί θα σας το προσφέρουμε δωρεάν μέσα απο το διαδίκτυο.
είναι αδύνατον σε κάποιους να καταλάβουν οτι οι γενιά του χάους είναι 30 χρόνια συγκρότημα σχεδόν και δεν χρειάζεται να το παίξει “πανκ” για να ικανοποιήσει μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων… ακόμα ακούω παράπονα για διάφορα…αν είναι έτσι γιατί δεν τους δίνανε ένα manual με το πως πρέπει να φέρεται ένας “πανκις”
δηλαδή τι πειράζει που έλεγε ο Θοδωρής αυτά που έλεγε? εμείς θα τον μάθουμε τι πρέπει να πει και πως θα το πει? παω στοίχημα οτι το μαύρο το χρώμα της στέρησης δεν αρέσει σε κάποιους γιατί εχει την λεξη “μπατσος” χωρις να τους κατηγορεί…ίσως να προτείναμε να αλλάξουμε και τους στίχους για να γινουνε πιο “πανκ” χαχαχα
όλα αυτά είναι αστεία και αν κάποιοι δίνανε πραγματικά σημασία στο ποιοι ήτανε οι γενιά και τι ακριβώς λέγανε στους στίχους τους τότε ίσως καταλαβαίνανε οτι το να θές από ένα συγκρότημα να έρθει στα μέτρα σου γιατί χαλάει την συνταγή σε κάτι που δημιούργησες μόνος σου τότε αυτοαναιρείσαι εσύ ο ίδιος.
Νομίζω οτι πολλοί ψάχνανε άλλοθι να στους γενιά του χάους για να επιβεβαιώνουνε την δικιά τους λογική και τα δικά τους πιστεύω…έτσι όμως χάνεις την ουσία, ξεφευγεις από την λογική και καταλήγεις ακόμα και αυτά που πιστεύεις να γυρνάνε εναντίον σου…
Νταξει πολλα ηταν που θα μπορουσαν επιθανατιος, αγνωστος στρατιωτης, 401, εκκλησια υποκρισια, ξυπνα εργατη, οπως επισης κ τα αλλα τρια απο το 97 ειδικα το εμεις αποψε… Τεσπα τωρα μιλαμε για υλικο ακυκλοφορητο/ντεμο…
τελικά όλη αυτή η γκρίνια του προηγουμενου καιρού μου φανταζει πολύ ασήμαντη για να ασχολούμαστε μαζί της πλέον.
ρε θυμάμαι τον Θοδωρή να τραγουδάει, πχ στο κοινωνικά υποπροϊόντα, εκεί που λέει “στα ψυχιατρεία ίσως είναι τρελοί” και το έλεγε με τέτοιο πάθος… πραγματικά ανατριχιαστικό.
Το “Εμείς Απόψε” το βγάλανε τελευταία στιγμή εκτός σετλιστ, ενώ το προβάρανε κανονικά. Το 401 όντως είναι κομματάρα, αλλα το Ισόβια Μόνοι που χώσανε ήταν τελείως blast from the past, κανονικά!!!
Η λέξη “διαχρονικό” συνάντησε την πεμπτουσία της σε αυτό το live.
Xαχαχα, ναι κ εγω αυτο ελεγα… Κ το πρωι που ξυπνησα μιλησα με τν τριτο παναγιωτη:p και μου λεει εχω ορεξη για good friendly violent fun…:lol: E, δεν ηθελα κ πολυ παρθηκε η αποφαση!!!
Ε τωρα ρωταω γινεται να ακους υποπροιντα και να καθεσαι να κοιτας απο τον εξωστη???Παλι καλα που δεν ειμασταν εκει,γιατι θα πηδαγα απο κατω!!! :lol::lol::lol::lol:
ανεβήκανε βίντεο από τον 22RAT που τελικά είναι πανταχού παρών!!!
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ 24/4
ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ 24/4
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ 25/4
(ακούγεται ο cynic να φωνάζει “παίξε μπάσο ρεεεε”, χαχαχαχα!)
ΤΑ ΛΟΓΙΑ 25/4
ρε γμτ δεν εχω βρει ακόμα το Μπασταρδοκρατία από την Παρασκευή, που ο χαμός που έγινε με το που έπαιξε την εισαγωγή δεν περιγράφεται και δεν συγκρίνεται με αυτόν του Σαββάτου.