και τα ΠΑΡΑΣΗΜΑ από την πρώτη μέρα
Τι υμνος…:bow2::bow2:
Τι να πουμε τωρα…Αυτο ηταν εμπειρια δεν ηταν ενα απλο live.
Να 'μαι κι εγώ. Ήθελα απλώς να πω ότι από τότε που ο panagiotis μου έστειλε να ακούσω κομμάτια των ΓΤΧ (πριν από περίπου δύο χρόνια) και έκατσα και διάβασα τους στίχους τους νιώθω πιο σοφή και πιο γεμάτη.
Τόσο καιρό δεν γράφω εδώ μέσα γιατί ασχολήθηκαν οι περισσότεροι όχι τόσο με το ότι οι Γενιά μετά από 20 χρόνια απουσίας μας τιμούν με δύο live που είναι από μόνο του σπουδαίο αλλά με οτιδήποτε άλλο μικρό και ασήμαντο.
Εγώ ειλικρινά ευχαριστώ τους Γενιά που μου έδωσαν την ευκαιρία να τους απολαύσω live στα 19 μου. Είναι πολύ πιο σημαντικό για μένα από όσο μπορεί να ακούγεται.
Ε νομίζω ότι η Φένια μιλάει σοφά! Respect στην Φένια που μας ήρθε από τα βόρεια για να δει το live!
A! και respect και στην ψηφιακή της!
από το myspace των ΓΤΧ
ο ορισμός του κοινού που παραληρεί ε.
Πωωωωω! Τι καυλωτικη φωτο ειναι αυτη ρε!!!
γαμωτο φαινονται και οι δυο φιλοι μου που ειχαμε παει μαζι αλλα εγω αορατος…
Ανεβασε και αλλες αν μπορεις
υπάρχουν στο myspace των ΓΤΧ έτσι και αλλιώς
α! και για του λόγου το αληθές:
Με 1500 ατομα(περισσοτερα ειχε αλλα λεμε τωρα)βγαινουν 25χιλιαδες ευρω.
Βεβαια,αυτα τα 500 ευρω θα μπορουσαν να πανε κι αλλου π υπαρχει μεγαλυτερη αναγκη.
Ρε παιδιά πραγματικά χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον από εδώ μέσα, γιατί σέβομαι απόλυτα την πόρωση και την αγάπη που τρέφουν πολύ από εδώ για τους γτχ, πιστεύω πως το λαιβ αυτό εχει κακώς (κατά τη γνώμη πάντα) θεοποιηθεί τόσο πολύ. Εγώ δεν θα μιλήσω τώρα ούτε για την τιμή, ούτε για το γκαγκαριν (για τα οποία και πάλι έχω ένσταση αλλά τέλοσπάντων) αλλά θα μιλήσω για την μουσική που παίχτηκε το σάββατο τουλάχιστον, που ήταν και η μέρα που παρακολούθησα. Ο ήχος καθόλου εντυπώσιακος για τις προετοιμασίες που φαντάζομαι είχαν γίνει, η φώνη καμία σχέση με την κλασσική, και πολλά φώτα και καπνοί για το τίποτα (το τελευταίο άσχετο με μουσική). Κι επειδή κι έγω ακούω πανκ, δεν απαίτω όπως είναι φυσικό από όλα τα λαιβ να είναι καλώς ο ήχος… άπλα λέω ότι η μούσική που παίχτηκε σε αυτό το λαιβ δεν θα πρεπε να αποτέλει παράγοντα θεοποίησης του λαιβ… Τώρα το ότι η εμφάνιση αυτή έμεινε στην ιστορία έπειδη ήταν η πρώτη σε 20 χρόνια όλοι το παραδεχόμαστε…
και σορι αν ξενέρωσα κάποιους με αυτό το μύνημα…
p.s: κι όπως είπε και ο μεταλ13 παραπάνω το ότι από τα 30000 ευρόπουλα τα 500 πήγαν στο ελληνικό τμήμα της διεθνούς αμνηστίας δεν μου λέει κάτι…
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα.
Ειχανε πει πως τα εσοδα απο τα μπλουζακια θα πηγαιναν στην Διεθνη Αμνηστια… 10 ευρω το ενα ειχαν…
Τα λεφτα απο τα εισητηρια ειναι πιθανον για το γκαγκαριν, για τις προβες που κανανε και για την βιντεοσκοπηση του λαιβ με σκοπο την διαθεση του μεσω ιντερνετ (τζαμπα νομιζω)…
ακριβώς. εσείς που λέτε για τα παραπάνω λεφτά που μπορούσαν να μαζευτούν, πήρατε μπλουζάκι για να στηρίξετε την κίνηση αυτή? :-k
όσο για το μουσικό της συναυλίας, την πρώτη μέρα υπήρχε όντως κάποιο πρόβλημα με την κιθάρα που δεν ακουγόταν πολύ καλά, αλλά την δευτερη μέρα ο ήχος ήταν μια χαρά. και δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο φίλος από πάνω που λέει για την “μουσική που παίχτηκε στην συναυλία”. τι περίμενε να ακούσει και δεν το ακουσε?
το live αυτό δεν το θεοποιούμε εμείς χωρίς λόγο. σκέψου ότι στο γκαγκάριν εκεινες τις δύο μέρες υπήρχαν 15αρηδες, 25αρηδες, 35αρηδες και 45 αρηδες. και όλοι γίνανε ένα και τραγουδάγανε σαν μανιασμένοι. απλά ήταν το live της χρονιάς για την ελληνική σκηνή. τπτ περισσότερο, τπτ λιγότερο.
Κοίτα αν ήξερα ότι αγοράζοντας μπλουζάκι θα μπορούσα να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτά τα 500 ευρώ που δόθηκαν, ίσως και να αγόραζα, αλλά δεν το ήξερα ή τελοσπάντων δεν είχα πληροφορηθεί σωστά…
Όσο για το μουσικό μέρος εγώ περίμενα λιγότερο metal-ικο ήχο, καλύτερη φώνη που να θυμιζει τα παλιά τα χρόνια, και προσωπικά τη δεύτερη μέρα που πήγα μου φάνηκε πολύ δυνατά το μπάσο…Αυτα λοίπον μάζι με άλλα πράγματα εκτός ήχου κλπ δεν με εντυπωσίασαν…Τέλοσπάντων όμως όλα αυτά είναι η αποψή μου…
Και για να το τελειώσω αυτο που άρχισα σήμερα… το λαιβ τελείωσε, άλλοι το χάρηκαν πάρα πολύ, άλλοι λιγότερο, και ο καθένας ας κρατήσει της αναμνήσεις που θέλει ο ίδιος από αυτο το λαιβ…8)
Το χαν πει απο πριν!!!
Δεν το είχα δει… ενιγουει…
το είχανε πει, και το είχαμε αναφέρει και δω.
μερικα reviews για το live:
Tωρα θα χει μεινει κανα μπλουζακι??? Κ αν θα μπορεσω να παρω καπως
Καποιος πρεπει να τους εξηγησει οτι η Γενια ουτε κομματι “κακια ελπιδα” εχει,ουτε “θελω να χορεψω” ουτε “ο κηπος με τα δερματα”…#-o
χαχα σωστός!