Γενιά του Χάους Live: 24-25/04/09@Gagarin

Δεξερω αν θα το τιμησω τελικα αυτο το live(εκτος κι αν αλλαξει κατι).Καλα να περασετε παντως.

εσυ θα χάσεις.Βασικά σκέφτομαι ότι αυτό θα είναι από τα λίγα live που (λογικά) θα έχει από πανκιά και ροκάδες ως μεταλλάδες και γκοθάδες.

Για Γκοθαδες το βρισκω λιγο απιθανο…
Τοσο ιστορικο που θα ειναι αυτο το λαιβ λογικο ειναι να μαζεψει διαφορους ροκ-μεταλλαδες (οπως κ εμενα)

καποιος μπορει να ακουει και gothic και metal…δεν σας περασε απο το μυαλο? :stuck_out_tongue: εκτος και αν μιλατε αποκλειστικα για εμφανιση… :slight_smile:

Ε ναι… Αν καποιος ειναι κατι εμφανισιακα ειναι πιθανον να ειναι κ το γουστο του (κυριως) στην μουσικη.
Σημερα πηρα το #0068 για την πρωτη μερα!!!

Ακούω παντού για “ντου” και για “ντου” και δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει κάποιος να κάνει ντου σε μια συναυλία, όποιος δεν θέλει ας μην πάει…δεν τον υποχρέωσε κανείς.

Στην τελική, δεν σέβονται τους υπόλοιπους που αποφάσισαν να πληρώσουνε? ακριβώς αυτές οι συμπεριφορές είναι που δεν αντιπροσωπεύουνε τους γενιά του χάους νομίζω…

ίσως το βλέπω μόνο εγώ έτσι, τι να πω.
Ισως γιατί δεν θα πήγαινα πότε να χαλάσω το πάρτυ κάποιου μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω τον εαυτό μου…
εκεί είναι και το νόημα πιστεύω τελικά, να αλλάξουμε τον εαυτό μας για να αλλάξουμε και όλα τα άλλα αλλιώς…πετυχαίνουμε το αντίθετο…

anyway, απλά ακούω πολύ για ντου και το βρίσκω παιδιάστικο…

Βασικά κι εγώ το έψηνα να πάω. Και δε με ενοχλεί και το καθιερωμένο ντου που θα γινόταν. Αλλά σκέφτομαι ότι παίζει να πληρώσω μόνο και μόνο τα μεταφορικά και να μην ξεκινήσει καν η συναυλία και κάπου εκεί μου κόβεται η φόρα.

Oxι κ τοσο χαλια ωστε να μην ξεκινησει καν:-k

Δεν ξέρω αν θα γίνει ντου, εγώ το μόνο που εύχομαι και ελπίζω είναι να πανε όλα καλά και να είναι το live που θα μας μείνει αξέχαστο. Αλλά οκ, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό όταν λες ότι φοβάσαι μην ακυρωθεί η συναυλία. Όπως και να χει, πέφτουμε ακριβώς στα λεγόμενα του Παναγιώτη απο πάνω, ο οποίος τα μίλησε όμορφα. Και εντάξει, ίδια συζήτηση πάλι.

[SPOILER]
Ασχετό, αλλά θυμάστε την ατάκα στην κασσέτα από το live στο Αγρίνιο, όταν παίζανε οι ΓΤΧ? Όταν γινόταν οι φασαρίες:

Όποιος δεν γουστάρει ρε μουν#@ να φύγει από δω μεσά!!![/SPOILER]

Χαχαχαχαχα… Ναι ωραια φαση… ακουγεται:lol:

Και νταξει ρε παιδι μου παο το ενα ντου ξερω γω που εχει γινει σε απειρες συναυλιες, μεχρι ακυρωση υπαρχει χαωδης διαφορα… Βσκ δεν σκεφτομαι τοσο αν θα ξεκινησει αλλα ποσοι κ σε τι κατασταση θα μαστε εκει μεσα

Σε κατασταση εγκεφαλικού!

Ναι ρε… Εννοω ποσος κοσμος θα ναι μεσα εκει… σε φαση δεν θα μπορουμε να παρουμε ανασα

το gagarin ειναι φέρετρο, κι η ανάσα στάχτη!!! :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχαχαχ το “καθιερωμένο” ντου?

αυτή η λέξη τα είπε όλα…ακόμα και για τους ίδιους που υποστηρίζουν τέτοιες λογικές το “ντου” είναι ένα “πρέπει” χαχαχαχαχαχα τεσπα…

Παναγιώτη κοίτα να φοράς το μαγιό σου απο μέσα…γιατί θα παίξει πολύ ιδρωτίλα, και πάρε και βατραχοπέδιλα μαζί σου για κάνα μακροβούτι…

Εεεε, ξαναδιάβασε το post μου, δεν υποστήριξα κανένα ντου.

όχι με παρεξήγησες…δεν το είπα για σένα, το είπα γενικώς για αυτούς που αναφέρεται αυτό που είπες :p:D

Πάντως εγώ αν ζούσα κοντά στην αθήνα ή ακόμα ακόμα αν ήμουν ένα χρόνο μεγαλύτερος (φοιτητής) θα πήγενα όχι τόσο γιατί γουστάρω ΓτΧ, δεν έχω ακούσει σχεδόν καθόλου αλλά καθαρά και μόνο για τη φάση. Και τη φάση δεν την γαμάν τα 15 ? αλλά η μαλακία μερικών ανθρώπων που θα πάνε και θα καταστρέψουν την συναυλία και τον χώρο

Α, ΟΚ. Τότε μάλλον συμφωνούμε σχετικά με τη φιλοσοφία των ‘‘καθιερωμένων ντου’’.

Αντε, μαζευτείτε και εσείς οι βόρειοι και κατεβείτε ρεεεε!

Νεα συνεντευξη ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

http://www.rockap.gr/?p=2077

αλκσξβδγλοκξβσδαφλκγβλσδκφβγλκσδξγλκγσδφλκξβγσδγ