Γενιά του Χάους Live: 24-25/04/09@Gagarin

Ή απλα δεν παιρνεις και μπαινεις με ντου… Πλακα κανω μην ξανανοιξει παλι η ιδια κουβεντα

ντου γιατι?

Γιατι ταιριαζει στην ΓΤΧ!!! Εδω γινονται ντου σε λαιβ κ λαιβ… Στην Γενια δεν θα γινει!!!
Οντως, μην συνεχιστει η συζητηση περι “ντου”.

Just ΝΤΟΥ it ρε!

Η προπώληση των εισιτηρίων για το live στις 24+25 Απριλίου στο Gagarin, ξεκίνησε σήμερα.

Ticket House - Πανεπιστημίου 42 (στη στοά).

παναή, ακούς ρε? αύριο. θα πάω κέντρο. θα πάρω και για σένα? ή θα είσαι κέντρο και θα το μοντάρεις?

γιατί που λένε οι γενιά στα τραγούδια τους ότι η φιλοσοφία τους είναι η φιλοσοφία του ντου?

δεν ξέρω…εγώ δεν κρίνω κανενός την άποψη…απλά ρωτάω γιατί δεν έχω καταλάβει με ποιο τρόπο τιμάς ένα group όταν κάνεις κάτι που μπορεί να χαλάσει την συναυλία τους…αυτή είναι η απορία μου βασικά…

θα πάρεις και για μένα. Κοίτα να διαλέξεις κάνα φρέσκο… :stuck_out_tongue:

δεν ειναι οτι τιμας τιποτα… Τσεκαρε αν δεν το χεις τσεκαρει τις προηγουμενες σελιδες… Επισης, δεν νομιζω να χεις (οχι μονο εσυ κι ολοι) αυταπατες οτι δεν θα γινει… Το μονο που δν μπορω να φανταστω ειναι το πώς θα ειμαστε εκει μεσα…
Καλυτερα μηχανουργειο ρε, να ταν το σουρεαλ, να χουν ανοιξει πιτ απεξω, σιγα μην χοραγαμε μεσα…

ναι τα ειδα…δεν ξερω…εγω δεν μπορω να πω τι να κανει και τι να μην κανει καποιος…οπως νιωθει ο καθενας… :slight_smile:

ρε δεν το πιστεύω. αυριο θα πω: “θέλω εισιτήρια για την συναυλία της Γενιάς του Χάους”. Ποιός να μας το λεγε ότι κάποτε θα βλέπαμε live ρε?

χαχαχαχαχαχα πεσε κοιμησου τωρα…γρηγορα…!!! ειναι μεγαλη μερα αυριο!

φίλε cynic εδώ κάνεις λάθος…εγώ όπως και πολλοί άλλοι τιμούμε τα παλικάρια και την μουσική τους, τις ιδέες τους και κυρίως τους ίδιους τους εαυτούς μας που δίνουμε το παρόν σε ένα ιστορικό live…

δεν μου προσφέρει τίποτα να κάνω φασαρίες για το αντίτιμο…χάνω την ουσία…ιδικά σε ένα συγκρότημα που ήταν πολύ πιο πάνω στιχουργικά και ιδεολογικά από τέτοιες συμπεριφορές…

αλλά όπως προείπα…ο καθένας πράττει όπως νιώθει και όπως καταλαβαίνει…

Kαταρχην να σ πω οτι εγω θα παρω εισιτηριο για να το διευκρινισω… Εγω δεν ειπα οτι θελω φασαριες (ποσο μαλλον σ ενα χωρο που δεν μου πολυταιριαζει με τετοια σκηνικα, να ταν πολυτεχνειο…). Και οπως σωστα ειπες εγω δεν θα πω στον αλλον τι θα κανει και γενικα δεν ειμαι αντιθετος στην λογικη του ντου. Εγω ηθελα να σταθω στο γεγονος οτι υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες να γινουν αρκετα σκηνικα μεσα κι εξω… Αυτο μονο. Γενικα ομως συμφωνουμε δεν ειδα να διαφωνουμε καπου εκτος αν παρερμηνευσες αυτα που ειπα ή δεν τα διατυπωσα σωστα.

εγώ αναφέρθηκα μόνο στο οτι “δεν είναι ότι τιμάς τίποτα…” που είπες, τα υπόλοιπα ήτανε δικές μου σκέψεις…

όπως και να έχει δεν παρερμήνευσα αυτά που έγραψες και κύριος δεν διαφώνησα, απλά σχολίασα για το αν τιμούμε η όχι, ο καθένας παει για δικούς του λόγους και με διαφορετικά συναισθήματα αρκεί τα συναισθήματα που έχω εγώ να μην καταστρέψουμε τα δικά σου συναισθήματα και το αντίστροφο για να μπορέσουμε να περάσουμε ωραία τελικά γιατί δεν υπάρχει και τίποτα να χωρίσουμε, αν κάποιους τους ενόχλησε το αντίτιμο ας μην έρθουνε, στους γενιά νομίζω περισσεύει…

δεν ξέρω γιατί μερικοί σκέφτονται πάντως έτσι, πίσω από μια ταμπέλα πάντα, την ταμπέλα του Punk στην προκειμένη περίπτωση, το έχει αυτό ο Έλληνας με τις ταμπέλες γενικότερα οφείλω να ομολογήσω…

είναι όπως όταν ήμασταν στο σχολείο που κάναμε κατάληψη και δεν ξέραμε γιατί…αλλά κατά τα άλλα αγωνιζόμασταν για κάτι…χαχαχαχα…

Α γι αυτο σ λεω κατι δεν πηγε καλα:p Η φραση “δεν ειναι οτι τιμας τιποτα…” ηταν απαντηση σε αυτο που ειπες οτι καποιοι νομιζουν πως θα τιμησουν τη γενια κανοντας ντου…
Η ταμπελα του Punk ποσως με ενδιαφερει εμενα προσωπικα κα ιδεν θα ειναι αυτη που θα κατευθυνει το τι θα κανω. Θα μουν εντελως ηλιθιος
Τωρα οσον αφορα τον παραλληλισμο με τις καταληψεις, ελπιζω να καταλαβαινεις (τωρα τουλαχιστον, αν οχι τοτε οπως λες) το οτι υπαρχουν χιλιοι δυο λογοι για τους οποιους κανεις μια καταληψη (σχολικη, μιας σχολης, ενος δημοσιου κτηριου κτλ)

ναι φυσικά…υπάρχουνε 1002 λόγοι, αρκεί να τους γνωρίζεις και να ξέρεις γιατί συμφωνείς με αυτούς…εκεί χάνετε η ουσία νομίζω

πάντως προσωπική μου άποψη και συμφωνώ με ένα Post που διάβασα νωρίτερα είναι οτι καλύτερα που γίνετε στο gagarin, ο ήχος θα είναι καλύτερος και οι γενια του χαους στο κάτω κάτω είναι 45 αριδες, θέλουνε να δώσουμε στον κόσμο κάτι άλλο…όχι αυτό που νομίζουμε η θα ήθελαν μερικοι να συμβει…

Tα νούμερα #55, #56, #57, #58 για την πρώτη συναυλία βρίσκονται στα χέρια μου…:smiley:

παναγιωτη εμεις τι νουμερα εχουμε?

101, 102, 103 για την πρώτη μέρα
και κάπου τα αντιστοιχα για την δεύτερη.

πραγματικα, δεν νομίζω να έχω δώσει με μεγαλύτερη χαρά λεφτά, ε.

Οπ! Κυκλοφορησαν!!!:smiley:
Την δευτερα εξορμηση!!