Μα δεν θα πάω, εδώ δεν έχω ακούσει γενιά τι να λέμε τώρα (μορφώστε με).
Αλλού πάτησα και έγραψα ότι έγραψα αλλά whatever.
Μόνο και μόνο επειδή το παίζεις κουλτούρα και συνεχίζεις με ειρωνίες τη στιγμή που έκλεισα με το “καλα να περάσεις” να σου πω ότι κατουράω στα λαρύγγια κάτι τέτοιων μπούφων σαν εσένα.
Ποιες ειρωνίες ρε μπουμπούνα, σοβαρολογώ, δεν έχω ακούσει. έλεος
Χαχα, ηρέμησε ρε Bacillus λίγο.
Nταξει. Γράψε λάθος. Απλά έγραψες:
Μα δεν θα πάω, εδώ δεν έχω ακούσει γενιά τι να λέμε τώρα (μορφώστε με).
:roll:
Σκασε ρε καθυστερημενε δεν θα βριζεις ετσι τον κοσμο.
Απολιτιστε.
ειρήνη αδέρφια:!:
Kαι ο καβγας καλα κρατει.
Μλκ Βακιλλε άσε τους εγωισμούς και κατέβα να μπούμε με ντου παρέα!
Διήμερο Τρατζεντυ/ΓΤΧ, δε σε χαλάει φλώρε.
τα προσχήματα παιδιά, τα προσχήματα…
για να θυμηθούμε τις “ealry dayz” :
όσο κι αν φωνάξαμε όσο κι αν προσπαθήσαμε
δεν καταφέραμε να σωθούμε…
η καφρίλα που παίζει στο τέλος κάνει τα πρώτα demo των Rotting Christ να ακούγονται μελωδικά. Αυτοί τα ξεκινησαν όλα ρεεεεε!
Άντε ρε… δεν περνάν οι μέρες…
Οντως… Δεν περνανε με τιποτα… 1 Μηνας εχει μεινει!
Εισητηρια εχετε παρει? Εγω αυτη τη βδομδα θα περασω απο το τικετ χαουζ.
hello kai apo mena… ante na doume…pote tha vgoune ta eishtiria
oso gia ola auta prohgoumenos… to mono pou exo na po einai oti o kathenas to zygizei analoga me to ti zitaei sthn kathe xronikh stigmh
ego tha pao sthn synavlia gia na doso to paron se kapoious anthropous pou me ta tragoudia tous diamorfosan kata poly ta pisteuo mou. Tous akouo apo 13 xronon kai eimai 30…oute thelo na ginoun fasaries oute tipota apo ola auta, opos epishs den me endiaferei kai to eishthrio, eite yparxei eite den yparxei, eite exei 15 euro eite exei 50
den theoro oti exei kana nohma olo auto gia to an oi bandaloup h oi opioi bandaloup einai pio etsi h pio allios…to kathe sygrotima to krinei h istoria apo thn stash tou apenanti sto koino tou kai apenanti sta idia tou ta pisteuo, oxi ena thread se forum…
gia auto eirhnh!!! ola einai orea!
outosiallos oi genia tou xaous den yparxoune pleon san sygrotima, auto to live einai mia kryfh epithymia gia tous idious fantazomai kai ena doro gia emas…
Για δες ποιος γράφτηκε! χαχαχα! Έπρεπε να βάλεις και ίδιο nickname να τους μπερδεύουμε.
Γράφε με ελληνικά ωρέ ξάδερφε!
Παρατήρησα ότι τις τελευταίες μέρες ανεβάζουν διάφοροι βιντεακια στο youtube, εν όψει του live! xaxa!
Ε ρε τι έχει να γίνει. Ομαδικα εγκεφαλικα θα πάθουμε.
Γεια σου Παναγιώτη, καλως ήρθες στο φλωρουμ!!
Εχω την εντυπωση ότι οι δυο αποπάνοι θα βαλουν τα κλαματα απο συγκινηση στο λαηβ των ΓτΧ, χαχα…!
Μακάρι να βολέψει να κατέβω κι εγώ!
Άντε κατεβα μια βολτα…
…καλα ρε μη βαρας…να σου πω ρε, πειραζει που δεν εβαλα τονους?
Εισητήρια από που μπορούμε να πάρουμε;
απο το ticket house, αλλα απο οσο ξερω δεν έχουνε βγει ακομα