ΛΑΙΒΑΡΑ:!:
Mirror mirror και δε συμμαζεύεται!
ΛΑΙΒΑΡΑ:!:
Mirror mirror και δε συμμαζεύεται!
παιδιά σόρυ αλλά το alive in athens δεν πρεπει να συγκαταλέγεται καν στα live!!έχουν ξαναγράψει φωνη,έχουν ξαναγράψει κιθάρες,ανεβοκατεβάζουνε τον κόσμο όποτε και όσο γουστάρουνε!τραγικό…το ξανάκουσα πρόσφατα και θυμήθηκα γιατί είχα να το ακούσω απο τότε που βγήκε…αυτό είναι στούντιο άλμπουμ!!!από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις…κρίμα…
όσο για την δική μου άποψη για κορυφαίο live,δεν μπορώ παρά να πω ΟΛΑ όσα έχουνε βγάλει οι τεράστιοι AC/DC!!!η μεγαλύτερη live μπάντα όλων των εποχών!!
τα λαιβ που εχουμε φτιαξει μονοι μας μετρανε??αν ναι live in lisbon απο linkin park.αλλιως live in texas απο linkin park
Όλα τα λάιβ είναι “πειραγμένα”. Όχι μόνο το Alive…
Λόγω |Wise| μια και που το θυμήθηκα: LP - Rock Am Ring 20048)
Hm…
Opeth - Lamentations αν και το setlist είναι ολίγον τι ξενέρωμα…
Iron Maiden - Live After Death (αν και δεν είμαι πολύ των Maiden αυτό είναι θεϊκό live!), Rock In Rio
Metallica - Live Shit
Queen - Live At The Bowl
Dream Theater - Live at Tokyo, Live Scenes From New York, Live At Budokan, Score … δεν υπάρχουν live τα άτομα, τρομερά και διαφορετικά κάθε φορά setlists, εξωγήινο παίξιμο…
Queenryche - Operation Livecrime
Lamb of God - Killadelphia ό,τι πρέπει για ξύλο
Deep Purple - Made In Japan .-
Led Zeppelin - The Song Remains The Same
Αυτά.
άλλο πειραγμένα κι άλλο αυτό το πράγμα…άλλο να γράψεις 2-3 σημεία στην κιθάρα που έγιναν λάθη και άλλο να ξαναγράψεις το μισό υλικο!!!
Αν υπάρχει ένα live που με πόρωσε όσο λίγα, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν είναι πειραγμένο όσο δεν πάει είναι ένα:
strike of theeeeee beeaaaaaaaaaaaaaast!!!
ρε αυτός ο ήχος τα σπάει αλλά δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο τέλειος.
σίγουρα αυτά τα 2, το πρώτο ειδικά…
plus:
Judas Priest - Unleashed In The East (λόγω τρελής απόδοσης της μπάντας, ακόμα κ άν είναι “studio-made” όπως ακούγεται)
Scorpions - Tokyo Tapes (λόγω τρελής απόδοσης του Roth)
Peter Frampton - Frampton Comes Alive (λόγω εξαιρετικά cool ατμόσφαιρας)
Mayhem - Live In Leipzig (λόγω Dead)
Birth Control - Live (λόγω… Birth Control κ κυρίως της εκτέλεσης του “Gamma Ray”)
Nirvana - Unplugged In New York (λόγω Cobain στα καλύτερά του και επιλογής ιδιαίτερων κομματιών)
Έχω κι άλλα καλά και γνωστά live albums, αλλά μ’αυτά που ανέφερα κόλλησα περισσότερο…
πως μου διεφυγε??? :band:
linkin park - live in texas
red hot chili peppers - live at slane castle