Υπαρχει ηδη τοπικ για brutal φωνες ξερω, αλλα οσο και να χει υπαρχει μια διαφορα απο το λαιβ με το στουντιο.
Προσωπικα μαρεσει ο Akerfeldt, και ο φροντμαν των Αμορφις ηταν πολυ καλος στο τελευταιο λαιβ.
Τωρα για παραμορφωσεις στο μικροφωνο και τα σχετικα δεν ξερω:p
Mackintosh:
Υπαρχει ηδη τοπικ για brutal φωνες ξερω, αλλα οσο και να χει υπαρχει μια διαφορα απο το λαιβ με το στουντιο.
Προσωπικα μαρεσει ο Akerfeldt, και ο φροντμαν των Αμορφις ηταν πολυ καλος στο τελευταιο λαιβ.
Τωρα για παραμορφωσεις στο μικροφωνο και τα σχετικα δεν ξερω:p
σε αυτους που ανεφερες προσθετω το φαινομενο george fischer των cannibal corpse.
αυτος δε χρειαζεται ουτε εφε, ουτε τιποτα.οπως μιλαει, τραγουδαει.
Δεν εχω ακουσει πολλες brutal φωνες live, αλλα ξεχωριζω ανετα τον John Tardy (Obituary).
mEnE
November 5, 2009, 3:26pm
Γιατί να ξεχωρίσεις την καλύτερη brutal φωνή ?!?
Εγώ είμαι του συντηριτικού και κλασσικού Rock , Metal και δέν μου κάνει αίσ8ηση καν αυτό το είδος φωνής και δεν καταλαβαίνω τι διαφορά!! Ας πούμε οι διαφορές ανάμεσα σε 2 κανονικούς τραγουδιστές είναι εμφανέστατες,ενω εδώ ?!? :-k
mEnE:
Γιατί να ξεχωρίσεις την καλύτερη brutal φωνή ?!?
Εγώ είμαι του συντηριτικού και κλασσικού Rock , Metal και δέν μου κάνει αίσ8ηση καν αυτό το είδος φωνής και δεν καταλαβαίνω τι διαφορά!! Ας πούμε οι διαφορές ανάμεσα σε 2 κανονικούς τραγουδιστές είναι εμφανέστατες,ενω εδώ ?!? :-k
κι εδω εμφανεστατες ειναι και μαλιστα το να βγαλεις τετοια φωνη ΑΠΑΙΤΕΙ τεχνικη κι εξασκηση.
Αφου μιλαμε για live, George Ficher.
O ανθρωπος δεν νιωθει.
πφφφ…αυτος ειπαμε δεν τραγουδαει.μιλαει.
mEnE
November 5, 2009, 11:09pm
Δηλαδή μπορεί να συγκριθεί η τεχνική κάποιου που βγάζει τέτοια,με την αντίστοιχη που έχει αναπτύξει ο Dickinson ή o Halford (ή ο Plant) π.χ. ?!?
Επίσης κανένας δεν μπορεί ν’αμφισβητήσει τις παραπάνω φωνές ενώ τους Brutalades ?!? (πληροφοριακά ρωτάω έτσι για να μάθω γιατί δέν ξέρω απο αυτά)
Πολλές φορές απαιτεί και πετάλι:p
Destroyer:
LG Petrov & Chuck Billy
κανενας, ομως, απο αυτους που ανεφερες δεν θεωρειται brutal.
ειδικα ο chuck billy ουδεμια σχεση.
Fernando Ribeiro. Συνδιαζει πολυ καλα καθαρα και ’ βρωμικα ’ ( οχι σαντουιτς ετσι ). Το βλεπεις στα πρωτα demo και στο Wolfheart και Irreligious.
anthrax
November 7, 2009, 4:33am
Ο Στράτος από ATAVISM!!! 8O