Αγαπητοί φίλοι,
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007 το HELLASMETALLICA CLUB διοργανώνει στο ΑΝ Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) το επόμενο μεγάλο party Metallica!
Το event θα περιλαμβάνει live tribute gig με τις συμμετοχές των συγκροτημάτων Ivory Tower και Prejudice Reborn αλλά και προβολές βίντεο-αφιερωμάτων στην συναυλία της 3ης Ιουλίου 2007 στη Μαλακάσα.
Όπως πάντα θα ακολουθήσει κλήρωση μοναδικών αυθεντικών Metallica δώρων, εμπνευσμένων από τον δίσκο Master of Puppets αλλά και του Metallica Tour 2007, και φυσικά ολονύχτιο headbanging με εξαιρετικό ηχητικό υλικό.
Η είσοδος θα είναι 10 €
Ώρα έναρξης : 10 μ.μ.
Σας περιμένουμε όλους, επειδή….WE NEED MORE METALLICA!!!
Aντε…επιτελους…φτανει η μεγαλη μερα…
Καλα δεν θα ρθει κανενας απο εδω μεσα…:-k
Δεν βλεπω να εχει ποσταρει καποιος…
Εγω ψηνομαι πολυ να παω…
Αντε ρε παιδες…ελατε κι αλλοι…καλα θα ναι…
Και εγω θα παω!!θα ναι καλη φαση πιστευω…αντε θα τα πουμε αυριο…
Να ρωτηξω κατι? Η εισοδος θα ειναι με ποτο?:-k Γιατι λεφτα δεν…
Μπα, θα το λεγε…
Αλλα η μπυρα στο ΑΝ ειναι φτηνη (3 ευρω αν θυμαμαι σωστα) οποτε δεν ειναι κ τοσο προβλημα…
Nαι, αλλα ειναι μικρη και παιρνω παντα τουλαχιστον 2!! :drunk:
Ποσοι ψηνεστε να πάμε?:-k
Εγω ψηνομαι σοβαρα, αλλα ακομα δεν το χω σιγουρο…
ισως ερθω κι εγω
Λοιπον παιδες ηταν απιστευτα…:!: :!: :!:
Και τα δυο γκρουπ τα εδωσαν ολα…λιγο καθηστεριμενα…εντεκα{πανω -κατω} ξεκινησαν απ τις δεκα που ειχαν πρωτοπει…
Επεξαν μεταλλικα φυσικα, και κανα δυο, τρια κομματια δικα τους το καθε γκρουπ…
Γυρω στις μιαμιση τελειωσαν και κλειρωθηκαν απιστυτα δωρακια μεταλλικα…45 cd με 13 κομματια το καθε κομματι απο διαφορετικο live…,δεκα συλεκτικα μπλουζακια,ενα συλλεκτικο κουτι μεταλλικα, ενα συλλεκτικο αλμπουμ με σπανιο φωτογραφικο υλικο με τους μεταλλικα απ το καλοκαιρι στην Μαλακασα, δεκα φανταστικα ρολογια μεταλλικα{το κερδισε ενας φιλος και το ειδα…καλα τρομερο…θελω κι εγω…
}…και δεκα cd απ το καθε γκρουπ…
Οταν τελειωσε η κληρωση ακολουθησε video-wall
με τους μεταλλικα απ την Μαλακασα…
Ηταν απιστευτα…τρελη πορωση…
Αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του φαν κλαμπ…τα δωσαν ολα για αυτην την απιστευτη βραδια… =D>
ΥΓ:Ηρθε κανενας απο δω…δεν ειδα καποιον…:-k
Ευχαριστούμε πρώτον για τα καλά λόγια και δεύτερον όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν έχασαν μία από τις καλύτερες βραδυές!!!
Διευκρινίζω ότι το πρόγραμμα ήταν να ανοίξουν στις 10 οι πόρτες και το Live να ξεκινήσει αργότερα, έτσι ώστε οι πρώτοι που ήταν εκεί να απολαύσουν σπάνια ακουστικά κομμάτια και live ηχογραφήσεις.
Πολλά πολλά μπράβο στους Ivory Tower και τους Prejudice Reborn που τα έδωσαν πραγματικά όλα και ήταν φανταστικοί τόσο στα τραγούδια των Metallica όσο και στα δικά τους κομμάτια.
Χαιρόμαστε επίσης που σας άρεσαν και τα δώρα (κάναμε προσπάθεια να πάρουν όσο περισσότεροι γινόταν κάποιο συλλεκτικό δώρο που στην Ελλάδα πραγματικά δεν μπορεί να βρεθεί).
Υπενθυμίζω ότι κληρώσεις δώρων γίνονται συχνά και από το site μας για τα μέλη του club (η εγγραφή είναι απλή και εντελώς δωρεάν) οπότε όποιος δεν κέρδισε τώρα κάτι πιθανόν να σταθεί τυχερός στο μέλλον
Keep it true - Keep it metal