Live οικονομικης ενίσχυσης (Skaribas,M.a.t.e, Guilty)

Το παρακάτω live θα γινει στις 11/11 στο We στην Θεσσαλονικη με σκοπο να μαζευτουν χρηματα για παιδι με θεμα υγειας. Στο we,stones και ροβερ (δεν γνωριζω για αλλα μερη ακομα) μπορειτε να προμηθευτειτε εισιτηρια για το live και/ή κουπονια ενισχυσης των 2 ευρω. Τα κουπονια ειναι ανεξαρτητα απο το live, δηλαδη αν θελετε παιρνετε μονο αυτα αν δεν σας ενδιαφερει το εισιτηριο. Τα εσοδα και απο τα εισιτηρια και απο τα κουπονια πηγαινουν στα εξοδα αποκαταστασης του παιδιου.

πληροφορίες για το event

Live οικονομικής ενίσχυσης Guilty (The Rock band) - M.A.t.E. – SKARIBAS

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Πολυχώρος WE

Είσοδος : 8€ (+ προαιρετικά κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης που θα κοστίζουν 2 ευρώ)

Τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων θα διατεθούν για την κάλυψη ιατρικών εξόδων και υγειονομικών δαπανών αποκατάστασης του μικρού μας φίλου !!!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Συμμετέχουν :

** Guilty (The Rock band) ⇒ μουσική αναδρομή στις αγαπημένες μας μουσικές (hard rock & heavy metal), στα καλύτερά τους χρόνια (70s, 80s, 90s). Οι Guilty, παίζοντας με πάθος και πίστη στο είδος, αποδίδουν μουσικά το μεγαλείο της μουσικής μέσα από τραγούδια – ύμνους που άφησαν εποχή. Οι Guilty επιστρέφουν για μια μουσική παράσταση ατελείωτου head – banging σε μια βραδιά αγνής hard rock μουσικής.

** M.A.t.E. ⇒ μουσικό σχήμα με συνθέσεις που αποτελούν μια συνάντηση αναλογικού και ψηφιακού ήχου, όπου φωνητικά, free synth samples, sound, loops και εικόνες χορεύουν σε ένα ακουστικό drum set με ηλεκτρονική αίσθηση, βασισμένο σε dub, drum & bass, trip hop και dub – step ήχους. Οι M.A.t.E. επιστρέφουν για μια μουσική παράσταση που θα ταράξει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της πόλης !!!

** SKARIBAS ⇒ Μετά από 10 χρόνια αισθητής απουσίας και 10 χρόνια αισθητής παρουσίας κατά το πρόσφατο παρελθόν, το σύγχρονο πολυπολιτισμικό υδραυλικό punk επιστρέφει για μία (και μόνο μία) ιστορική μουσική παράσταση. Η μίξη μουσικών στοιχείων από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, που συνδυάζονται αρμονικά και μη, σε συνδυασμό με ελληνικούς και εγγλέζικους στίχους, είναι και πάλι εδώ για να διαμορφώσουν εκ νέου τον ήχο των SKARIBAS. Αντικαταθλιπτικός ιδρώτας, κέφι και ένας μουσικός περίπατος στο θράσος

8 Likes

Skaribas

2 Likes

Είναι για πολύ σοβαρό και καλό σκοπό, όσοι δεν μπορούνε να πάνε, τουλάχιστον κουπόνια.

2 Likes

Εδω υπάρχει ένα αντίστοιχο live στην Λαρισα για το ίδιο παιδι. Αν υπάρχουν άτομα απο την ευρυτερη περιοχη.

Κι επειδή χτες μ’ έπιασε μια νοσταλγία και χάζευα στο internet, ιδού:

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι που λένε, ή απλά βάλτε το σ’ ένα οποιοδήποτε τυχαίο λεπτό και προσπαθήστε να μη χορέψετε.

5 Likes

Μη ξεχνιόμαστε

Μία (κάποιου είδους) γαστρεντερίτιδα που με τσάκισε 4 μέρες τώρα, με απέτρεψε από το να παρευρεθώ στο πιο κολασμένο live των τελευταίων χρόνων υποθέτω. Πάλι καλά είχα προλάβει να συνεισφέρω με κουπόνια, λες και το ήξερα ότι δε θα μπορούσα τελικά…

Για πείτε. Μ’ έναν που μίλησα μού είπε τα καλύτερα, αλλά δεν τον θεωρώ και αντικειμενικό παρατηρητή. Αν υπάρχει και κανένα vide-άκι για να ζηλέψουμε ακόμα παραπάνω, ακόμα καλύτερα.

Πηγα απο νωρις αλλα εφυγα νωρις για λογους δουλείας. Γεματο το we κσι γενικα εγινε καλος χαμουλης :slight_smile: