Μωρα Στη Φωτια Live Στο Stage Στη Λαρισα 8/1/2010

Περυσι ειχα ανεβει στη Θεσ/νικη για συναυλια Πουλικακου,Απροσαρμοστων και Μωρων Στη Φωτια.Ομολογω οτι δεν τους ειχα σε εκτιμηση,ουτε σαν λυκειοπαιδο τους ακουγα ποτε.Μετα ομως απο εκεινο το live,ειλικρινα αλλαξα αποψη αρδην.Επαθα πλακα απο τη δυναμη,το παθος και την ενεργεια που εβγαζαν επι σκηνης και τολμω να πω οτι ο ‘‘Σαλβαδορ’’ ειναι μεγαλη μορφη.Οι τυποι ειναι απιστευτοι,αν και με αλλη συνθεση και δεν τους χανω με τιποτα.

http://www.morastifotia.gr/sunaulies.html

Φυσικα παιζουν και στην Αθηνα νωριτερα,στις 3/1/2010 στο ‘‘Κυτταρο’’

οποιος δεν τους εχει δει να παει…εγκρινω και επαυκσανω…:!:.

Εκεί θα είμαστε… :slight_smile:

Καλυτερα να μπουν ολες οι συναυλιες στον τιτλο.

Mας ΠΕΘΑΝΑΝ σήμερα… Μην τους χάσετε λέμε…

Ξέρει κανείς πότε θα ξαναπαίξουν στην Αθήνα;

H τελευταία συναυλία τους που έχει ανακοινωθεί είναι αυτή της 8ης Ιανουαρίου στην Λάρισα οπότε για την ώρα παραμένει άγνωστο το πότε θα ξαναπαίξουν Αθηνα.

manson21 δεν σταλεγα εγώ?:stuck_out_tongue: τα λαιβ των μωρών δεν υπάρχουν για τα ελληνικά δεδομένα :wink:

@Vic Vega: τα τελευταία 2 χρόνια που δεν χάνω συναυλία τους, στην αθήνα παίζουν ανά 4-6 μήνες… αλλά τώρα ξανάπαιξαν μετά από μόλις 2 μήνες, οπότε ελπίζουμε για κανα λαιβ τον μάρτιο… και επειδή χτες είχε αρκετό λαό πάλι, πιστεύω ότι όντως σύντομα θα μας ξαναεπισκεφτούν…

Είχες δίκιο όντως. :stuck_out_tongue:

Η μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ που κάνανε τα Μωρα στη Φωτια είναι να αφαιρέσουν τον ήχο του κοινού στο live DVD που βγάλανε για την προ διετίας συναυλία τους στο Κύτταρο. Μιλάμε θυμάμαι τί χαμός γινότανε και το συγκρίνω με το ηχητικό αποτέλεσμα του cd και του DVD και δεν έχει καμμία σχέση.

έχεις απόλυτο δίκιο… θυμάμαι πόσο είχα ξενερρώσει και εγώ… εκείνη τη μέρα ακουγόμασταν τρελά αλλά στο dvd δεν ακουγότανε… αλλά δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες…

Εφτασε η μερα.Σημερα ειμαστε για Λαρισα και…καλα να περασουμε…

Παιδια,τρομερο live!!!Της μουρλης εγινε.Το μαγαζι ηταν γεματο,επαιξαν περιπου 2 1/2 ωρες.βγηκαν κατοπιν λαικης απαιτησης 3 φορες για encore.Γενικα περασαμε παρα πολυ ωραια!!!Τρομερη μπαντα που ξερει να κανει παρα πολυ καλα live!!!