ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΟΥΖΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ! Πιστευα σε σενα απο τοτε που εκανες ζεμπεκιες στην τσελσι!!
- κι αυτο ο σελβι μας το δωσε :")
ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΟΥΖΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ! Πιστευα σε σενα απο τοτε που εκανες ζεμπεκιες στην τσελσι!!
Ασπας γαμημενο αδυναμο σκουπιδι
Σέλβι ρε μαλάκες, , 3 ασίστ, ένα γκολ :lol::lol::lol:
Μαλάκες ο Τζότζο…έλεος
Γκαντεμιά, γαμώ τα συμπαντα…40 μέρες έξω ο Κουτίνιο…
Ποτε επιστρεφει το Αλλεν?
μας ματιάσανε ρεεεε
Πουστη τσίχλα, γαμω το σπίτι σου, τα άλογα, τα κρασιά σου και τα υπόλοιπα…
Εναν λογο που ειναι εξω ο Τουρε.Ενα
α οχι παιζει να τον εχει βαλει δεξι μπακ, για αυτο δε φαινεται στο παιχνιδι
γελω γαργαρα με αμυνα και ασπας. κοντρολ με το ποδι αγορι μου, οχι το καλαμι! soccer 101 ειναι αυτα!
Παίζει με 4 στόπερ. Δεξιά Τουρε αριστερά Σάκο… Ασπας ανέκδοτο… Μόλις το φαγαμε…
και στα ακρα παιζουμε με αυτους που επρεπε να παιζουν σεντερ μπακ… σκρτελ και αγκερ ειναι απλα οι χειροτεροι αμυντικοι σε ολο τον κοσμο, χωρις διαπραγματευση. αυτα που εγιναν πριν και κατα τη διαρκεια του κορνερ ουτε εγω δε τα κανω
Οπως παίζουμε, μόλις τελειώσει το ματς πρέπει όλοι να περάσουν τεστ ηλιθιοτητας… Απίστευτα πράγματα…
Εχετε τερματοφυλακαρα ομως:D
τι να το κανουμε που σε 2 χρονια θα χει παθει καρκινο απο αυτα που βλεπει και ανγακζεται να κανει… δε τ απιστευω αυτα που βλεπω,απλα δε γινονται
Παλια καλη Λιβερπουλ.
Καλό τεστ σήμερα με το πιο σιχαμένο είδος όλων των εποχών στον πλανήτη Γη…
Για να μας δω ρε μάγκες…τι σκατά ψάρια πιάνετε…
Και επιστροφή Σουάρες…
αυτοι βαν περσι θα εχουν? και βασικα ελπιζω να κατεβασει ο ροτζερς καμια αμυνα της προκοπης σημερα
Μη βάλει και πέμπτο στόπερ και στη θέση του Μινιολέ…
O δοντιας εχει χαλασει 2 μεγαλες ευκαιριες για γκολ και αρχιζει να μου τη δινει. Αλλα η ομαδα στανταρ εχει ανεβει επιπεδο με αυτον μεσα. Καλα, οσο μπορει να ανεβει.
Θεος σκωτσεζος σχολιαστης που αναφερεται στον Τζεραρντ ως “Ζεράάάρ” ή “Στηβι Τζι”
προς το παρον τους παιζουμε με ανεση κιολας, αλλα μαλλον το ματς θα παει 1) Γκολ Λιβερπουλ—> χαρακωματα και ανακοπες 2) Γκολ Γιουναιτεντ —> Καταρρευση