δάκρυα συγκίνησης
Κάποτε με ένα αυτοκρατορικό χρυσόβουλο, δίνανε ολάκερες επαρχίες…
Μανδάμ βασίλισσα, κυρα-Λισάβετ, δεν ζητώ πολλά. Άμεση λήξη του πρωταθλήματος θέλω… Να κλείσω τα ματάκια μου ευτυχισμένος…
Το ντερμπι δεν είχε διαφορές με τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών.
Η ομαδάρα μας ήταν πιο αποφασισμένη και σίγουρη στο πρώτο με την Γιουνάιτεντ να ναι χαμένη και ο καλύτερος παίκτης της να ναι ο 40χρονος Γκιγκς.
Το δεύτερο πάλι όπως τα ξέραμε με τα προηγούμενα χρόνια.
Να μην μπορούμε να αλλάξουμε πάσες παρά μόνο στο τέλος, η Μάντσεστερ να πιέζει αλλά αυτή την φορά δεν είχε Φέργκι. Ούτε τον αέρα του, ούτε την κωλοφαρδία του, ούτε την εύνοια διαιτησίας.
3/3 και συνεχίζουμε.
βγάλε το μπούστη απεδώ
μπορω να χρησιμοποιω αυτη την εικονα για παντα
Δεν ξέρω αν φταίει ότι δεν έχω δει κανένα ματς, αλλά δεν έχω δει κανένα ματς.
Ματς το ματς πάμε και πάντα να μαζέψουμε γρήγορα τους 40 να σωθούμε και μετά βλέπουμε…
Στάριτζ δαιμονισμένος, να γυρίσει και ο παλαβιάρης, να ανέβουμε λίγο ακόμα…
http://www.woop.gr/content/122850/metagraphikos-orgasmos-sten-liverpoul
περα απο τον πιτσιρικα απο την Σπορτινγκ που δεν εχω ιδεα ποιος ειναι οι αλλοι 2 ειναι παααααρα πολυ σωστες κινησεις
.και φήμες για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο…ξανά…αλλά με όχι πολλές πιθανότητες…
ε νομιζω πως η αμυνα εκλεισε. τωρα 15 εκατομμυρια για 5ο σεντερ μπακ… καλα βεβαια απο τη διοικηση ολα τα περιμενω :lol:
Παίζει πολύ δανεισμός, γενικά, γύρω-γύρω…και ο Κυριάκος, αν ήταν, θα ήταν αγορά…
φερτε ματα σας ικετευω
ρε ουστ
Ακόμα δεν το λήξανε το πρωτάθλημα;
Πφφφ…
Μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ ο Σακχό. Βέβαια έχουμε 4 πολύ καλούς στοπερ πίσω τώρα. Μπορεί να αλλάξει και το σύστημα σε κανά 3-5-2 πχ, με Ενρικε και Τζονσον να παίζουν πιο μπροστά που ναι οι φυσικές τους θέσεις.
Λέμε τώρα…
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα πρόγραμμα που αν μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε θα μας κρατήσει ψηλά για κάμποσο…
Να σωθούμε από τον πρώτο γύρο, ρε γμτ, γιατί μετά μπλέκεις…
Τι;;;;; ποια στόπερ εννοείς;;; καλα;;;;;; Τον Coates… Tov Skrtel??? ή τον Ilori??? Αντε ο Agger να πουμε οτι είναι καλός (οχι επιπεδου Terry, Vidic, Kompany, Luiz, Ferdinand ktl) και ο Τουρε (λέμε τωρα) αν πάρει κανα παιχνίδι στα πόδια του…
Σεντερ μπακ σαν τον Sakho είχες αιώνες να δεις… Μια χαρά σου κατσε… πρεπει να μπει βασικουρα άμεσα.
Παντως γενικά εχεις ανεβάσει επιπεδο… αλλα εχεις πάλι 12-13 παιχτες… ενω οι αλλοι έχουν 20+ (ισως να ειναι θετικο οτι δεν παιζεις ευρωπη παντως)
Παμε για πρωταθλημα.
Σίγουρα πάμε. Μη σου πω ότι γυρίζουμε κιόλας.
[B][SIZE=“4”]ΦΑΓΑΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΛΒΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ[/SIZE][/B]
[B][SIZE=“5”]ΣΤΑΡΙΤΖ ΚΑΒΛΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE][/B]
Μας το δωσε ο σελβι ρε μαλακες, εχω σκελετιασει απ τα γελια