Liverpool

ολα τα ματς που μενουν κρισιμα ειναι (εννοειται με τσελσκι και αλ σιτυ δεν ειναι απλα κρισιμα, θα κρινουν το πρωταθλημα)
αν πηγαινουμε σοβαρα για πρωτη θεση πρεπει δεν νοειται να χανουμε βαθμους στην εδρα μας σε τετοια ματς οπως με σαντερλαντ

Γαμωπαίχνιδο…όλοι πίσω, χωρίς διαδρόμους, όπου πάει η μπάλα…δύσκολο πράμα…

Εδιτ…τι κιτρινη ρε μουνι…

Εδιτ εδιτ γκοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλ

δωσε δευτερη κιτρινη βρε αηδια γαμω την κοινωνια μου, αν δεν ειναι αυτο καρτα τοτε τι ειναι

αμ δεν δίνει κόκκινη στο φαουλ, δεν δίνει και τη δευτερη κίτρινη μετά…τι να πω…
Φαίνεται ότι ο Βεργίνης έχει μέσο…

Τεσπα, ευτυχώς που μπήκε το γκολ, γιατί με αυτούς τους χτικιάρηδες θα φτύσουμε αίμα, αηδιαστική ομάδα, να πέσουν και να παναγαμηθούν…ή να παναγαμηθούν και να πέσουν…

Έδιτ στο τέλος του ματς…Κάτι ξέρει ο γερο τοξικός που τα φοβάται σαν τις αμαρτίες του αυτά τα κωλοπαίχνιδα… Από τις αισχρότερες ομάδες που έχω δει φέτος να μας παίζουν και κόντεψε να μας πάρει και βαθμό…Ας είναι, άλλες χρονιές αυτά τα χάναμε…
Συνεχίζουμε…Ματς της χρονιάς το επόμενο με τα πετεινάρια στο Άνφιλντ…Μόνο το επόμενο…

7 στα 7 ακομα για το ονειρο

…κοίτα να δεις που γίνεται:):!:

Δυσκολα γινεται. Βλεπουμε.

…δεν γίνεται…

…αλλά δεν σταματάμε…

edit: από την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο σήμερα…

Το χειροτερο ειναι οτι ακομα κ αν παρουμε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια η Σιτι θα ειναι εναν ποντο μπροστα μας αν νικησει ολα τα παιχνιδια εκτος απ το μεταξυ μας.

Οποτε ειναι που ειναι δυσκολο, δεν ειναι κ στο χερι μας.

ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

κοίτα να δείς που αρχίζει και συνομωτεί το σύμπαν…

έλα γράκχο ακούς??? :stuck_out_tongue:

Ρε σεις, κάντε μας τη χάρη και πάρτε το εσείς, ΟΚ;
Αφού εμείς προφανώς δεν το θέλουμε…

Σε παρακαλώ σύμπαν, συνωμότησε και στο απογευματινό παιχνίδι και θα σου τραγουδάω όλο το βράδυ ωσάν να είμαι ο Πάολο

εμπρος καλε μου Γκναμπρυ

Αρκει να μην κανουμε καμια μαλακια αυριο με Τοτεναμ κιολας ε

λετε ωρε???παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εγω δυστυχως εχω ενθουσιαστει παρα πολυ σε σημειο που θα ξενερωσω αν/οταν δεν το παρουμε.

Οσο περιεργο κ αν ακουγεται αυτο οταν μιλαμε για τη Λιβερπουλ ε

Για να δούμε. Απλώς αυξήθηκαν λίγο οι πιθανότητές μας, αλλά και πάλι δεν είμαστε εμείς αυτοί με τις περισσότερες, ακόμα τρίτοι είμαστε στις πιθανότητες.

Πάμε ρε Τζον Χένρι. Πάμε να σηκώσει ο ΑΡΧΗΓΟΣ την κούπα που του λείπει.

Μόνο το αυριανό. Τιποτα άλλο…