Liverpool

ήρθε Χ το άλλο…
με έχει πιάσει ένας κόμπος στο στομάχι…

Έχει πολύ δρόμο ακόμα παιδιά. Υπομονή!!

Πάμε σήμερα νίκη με τα πετεινάρια.

τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ

Νομιζω μεχρι να τελειωσει η φετινη πρεμιερ θα χω παθει εμφραγμα

2-0 με Λουίς.

2-0 με τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο…

*φαντάζομαι τον deckard την βραδιά που θα πάρετε πρωτάθλημα, που θα έχει μεθύσει χωρίς να έχει πιει γουλιά, και γελάω :lol:

Τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ, το τραινο περνα

6 ματς ακόμα.

6 στα 6 ακόμα

Μα τη μπαναγία χίλιες φορές να το πάρετε εσείς από τα άλλα 2 σιχάματα.

Για τον ουδέτερο οπαδό είμαστε συμπαθέστατοι με 88 γκολ επίθεση σε 32 αγώνες.

…δεν θέλω να είμαστε συμπαθέστατοι Παντελή…

Συμπαθέστατες είναι η Μπιλμπάο, ή η Τζένοα και η Βόλφσμπουργκ, ξέρω γω…

[B]ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΜΑΣΤΕ[/B]…το μεγαλύτερο κλαμπ του κοσμου…ή μαζί μας ή πουθενά…

Και αφού δεν ληγει με βασιλικό διάταγμα χθες, πάμε για το ντέρμπι στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ…

Και μετά το χθεσινό μπορώ να πω ότι η έξοδος στο τσου λου είναι πλεον εφικτή…

ένα ωραίο που έγραψε ένας στο OFFICIAL GR LIVERPOOL SUPPORTERS CLUB:

Μόλις παρατήρησα ένα αστείο στατιστικό γεγονός.Τη σεζόν 1987-1988 η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα.Την επόμενη σεζόν(1988-1989) ο Jamie Carragher εντάσσεται στις ακαδημίες της Liverpool και η Arsenal “κλέβει” το πρωτάθλημα μέσα στο Anfield την τελευταία αγωνιστική με γκολ στο '90.Τη σεζόν 1989-1990 ο Jamie Carragher μεταπηδά στις ακαδημίες της Everton o τίτλος καταλήγει και πάλι στα χέρια της Liverpool!Μετά από ένα χρόνο (1990-91)ο Jamie επιστρέφει στις ακαδημίες μια για πάντα και η ομάδα μας δεν θα καταφέρει να ξαναπάρει τον τίτλο.Τη σεζόν 2013-14 ο Jamie αποχωρεί από τη Liverpool και από την ενεργό δράση… If you know what I mean…

Καλο… Λες να ειναι τοσο κατσικοποδαρος?

Ένα φοβερό πράμα πάντως, σχεδόν όλοι οι γαύροι είναι και Λίβερπουλ στην Αγγλία, και το αντίστροφο.
Πόσο κλισέ.

…μας ενώνουν πολλά:):!:

Ναι, βέβαια…
Οι χίλιοι πλας Έλληνες στην Πόλη το 2005 από όλη την Ελλάδα, γαύροι ήταν…

Εγώ που είμαι Άρσεναλ πρέπει να διεκδικώ κάποιο ειδικό βραβείο μαζοχισμού πάντως.

επισης ξερω πολλους ΑΕΚτζηδες που ειναι Λιβερπουλ.
(με εμενα πρωτο και καλυτερο)

Ε τι ήτανε οι περισσότεροι. Σιγά μην ήταν βάζελοι! Απ’ αυτους οι περισσότεροι είναι Γιουνάιτεντ (άλλη κλισεδιά κι αυτή).