Liverpool

Δε μασάμε ρε. H Liverpool είναι μια ιδέα. Πάνω από παίχτες, πάνω από Αμερικάνους, πάνω από όλα!!!

20 χρονια απο το τελευταιο πρωταθλημα,παλι καλα που υπηρχε η ευρωπαικη διακριση με τσαμπιονς λιγκ/ουεφα τα τελευταια χρονια κ καπως αυτο γλυκανε τους οπαδους που εχουν να δουν χρονια ενα πρωταθλημα.

Σιγουρα η Liverpool υστερουσε στο οικονομικο κομματι ολα αυτα τα χρονια απο τους αντιπαλους της,δεν μπορουσε δλδ να χτυπησει παικτες αξιας που επαιρνε η man u, η τσελσι επι εποχης αμπραμοβιτς,η και παλαιοτερα αλλες ομαδες.

Με τον μπενιτεθ η ομαδα αναγεννηθηκε ,απλα οπως ηταν λογικο μετα απο 5-6 χρονια στην ομαδα ηρθε ο κορεσμος,ηρθαν τα πολλα οικονομικα προβληματα να δεσουν το γλυκο.

Κατι πρεπει να γινει με αυτη την ομαδα για να παρει πρωταθλημα,δεν ξερω τι τροπους θα βρουν,επιβαλεται η Liverpool να παρει πρωταθλημα,ειναι πολλα τα χρονια ξηρασιας.

Δυστυχώς πλέον δεν διαθέτουμε τα στοιχεία ενός πρωταθλητή για κανένα λόγο… Δεν έχουμε καν έναν παίχτη σύμβολο/σημαία να τραβήξει την ομάδα. Ο καταλληλότερος για αυτό είναι ο Gerrard αλλά πέρσυ πχ δεν έκανε τίποτα σχεδόν. Ίσως και η ηγετική μορφή του Carragher να βοηθούσε αλλά δεν…

Γενικά η ομάδα δεν δείχνει να το πιστεύει οτι μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα!!!

Για μένα ο Κάρα είναι ο φύσει αρχηγός της Λίβερπουλ. Και σα μορφή και σαν τσαμπουκάς και σαν πάθος στο ματς…

Ίσως και να έχεις δίκιο. Πολύ μαχητικός, άριστος αμυντικός και γενικά το έχει ρε παιδί!!!

Δεν υπαρχει σοβαρο ροστερ ρε παιδια τι να λεμε τωρα,με εναν τζεραρντ και εναν τορες να χαροπαλευουν μονοι τους δεν γινεται τιποτα.Δεν υπαρχουν λυσεις,οι παικτες αξιας που θα κανουν τη μεγαλη διαφορα.

Καποτε ειχες εναν hypia στην αμυνα,που μπορει να μην ηταν ο καλυτερος αμυντικος αλλα σιγουρα ειχε ψυχη και τα εδινε ολα,ειχες εναν hamman,εναν luis garcia,εναν alonso,εναν smicer,ακομη παλαιοτερα εναν mcallister,Μurphy και παει λεγοντας.

Τωρα τι υπαρχει,δεν ειναι παικτες για το επιπεδο της Liverpool ονοματα οπως Αquilani,Ngog,Johnson,Lucas,kyriakos,zenten κλπ,και δεν ειναι δυνατον να περιμενεις παντα απο εναν τζεραρντ να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.

To θέμα είναι ότι έχει παίχτες. Βασικά παιχταράδες οι οποίοι όμως που ίσως δεν παίζουν για την φανέλα. Η ομάδα σχεδόν σε όλα τα ματσ δεν είχε συνοχή. Δεν ήταν σύνολο όπως πχ το 2001 με τους Smicer, Hyppia, McAllister που αναφέρεις. Τότε η ομάδα ήταν ένα… τώρα είναι απλά μονάδες :frowning:

Δίνουμε που δίνουμε το Ματσεράνο στην Ίντερ. Δεν τους ζητάμε καλύτερα τον Καμπιάσσο, αντί για το Μουντάρι που μας δίνουν, να δαγκώνουμε κάνα λαρύγγι στο κέντρο; Ε;

Τον Μπενίτεθ τον έχεις για άσχετο; Ξέρει τι κάνει… Μασεράνο-Καμπιάσο στα αμυντικά χαφ και δεν θα περνάει ούτε μύγα. Πού να φτιάξει παιχνίδι ο αντίπαλος;

Ο Κάρα είναι ο απόλυτος scouser αλλά πάνε αυτά τα χρόνια ο παίχτης ανέβαινε δύο επίπεδα μόλις φόραγε την κόκκινη φανέλα…

Αυτά τα χρόνια έχεουν γίνει εγκλήματα. Πρώτα με την ομάδα του Εβανσάκου που αν δεν έχανε 21 βαθμούς εντός έδρας θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα κι άλλη μία πρόπερσι που αντί να βάλουν λίγα χρήματα να δώσουν στην ομάδα αυτό που έλειπε (ακραίους χαφ) για να χτυπήσει το πρωτάθλημα πήγαν και πούλησαν τον Αλόνσο…

Να δούμε ο Ρόυ αν έχει το μαγικό ραβδάκι…

Ειλικρινά δεν έχω βγάλει άκρη μέσα στα χρόνια τι μου πρωτοφταίει. Ο αμύριστος ο Σούνες, ο λίγος Έβανς, το έμφραγμα του Ουγιέ, η μαλακία του Ράφα (που ΕΙΝΑΙ καλός προπονητής), όλα μαζί, η μαύρη μας η μοίρα, το πράσινο χρώμα που έχει μπει και στο σήμα, αλλά και στη φανέλα, οι Αμερικάνοι, το ΔΝΤ, ο Λοβέρδος (το %#^$* του μέσα);

Toxiko σε καταλαβαίνω απόλυτα, γουστάρω τόσο πολύ αυτή την ομάδα αλλά από χαρές τίποτα γαμώτο… Αν εξαιρέσεις το 2001 και το 2005 μόνο πίκρες παίρνουμε. Σκέψου ότι έχουμε να δούμε πρωτάθλημα 20 χρόνια… 20 ΧΡΟΝΙΑ!!! Αν είναι δυνατόν…

Άστο καλύτερα, ξυνεις πληγές. Σήμερα το πρωί ο Σπορφμ είχε το σποτάκι του 2ου γκολ της άρσεναλ στα χασομέρια, που μας είχε στερήσει το πρωτάθλημα του 91 αν θυμάμαι καλά… Θλίψη…
Βέβαια, έχω να λέω, ότι η με διαφορά καλύτερή μου στιγμή σε γήπεδο (και πίστεψέ με δεν έχω δει λίγα) είναι ο τελικός της Πόλης. Ευχαριστώ το Θεό που ήμουνα μέσα. Και μερικά πράγματα δεν ξαναγίνονται ποτέ. Ούτε αλλάζονται με κάτι.

Εγώ λόγο άπειρης ηλιθιότητας δεν πήρα ticket όταν μπορούσα κάπου στην φάση των 16. Μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ νευρίασα λίγο καιρό αργότερα που δεν ήμουν μέσα ε;…

Εγώ δεν παραπονιέμαι. Κάθε άλλο. Μου πρότειναν εισιτήριο και μεταφορικά (όχι δωρεάν) 5 μέρες πριν τον τελικό. Πώς να πεις όχι;

Ζηλεύω άπειρα!!! :smiley: :smiley: :smiley:

ρε πήρατε Roy Hodgson και γκρινιάζετε ρε

οπως τα λεει ο shaman…
καταραμένοι να είσαστε…
σε λίγο θα αρχίσει το πρωτάθλημα και η φουλαμ είναι ακόμη στον σχεδιασμό…!!

Αν υπηρχε κατι για το οποιο ημασταν περηφανοι ,που γουσταραμε τα τελευταια χρονια κ μας εδινε οξυγονο στις δυσκολες στιγμες αυτο ηταν η εδρα,το this is anfield με την τρομερη οπως παντα ατμοσφαιρα του,πλεον ακομα κ απο το anfield ειδικα φετος περνουσε ο καθε πικραμενος.

Εκει που καποτε οι αντιπαλοι χανανε απο τα αποδυτηρια μολις πατουσανε το ποδι τους στο χορταρι του anfield,τωρα αυτο το κατι που θα φοβισει τον αντιπαλο δεν υπαρχει.

Για το '91 είδα πριν κανα μήνα στο sport tv ή κάποιο τέτοιο κανάλι το τέλος του αγώνα… Ρε τι ευκαιρία χάνει ο Aldridge ακριβώς πριν φάμε το γκολ από τον Thomas?

Όσο για τον Hodson να πω την αλήθεια θα προτιμούσα Martin O’Neil αλλά η Βίλα δεν τον άφηνε με τίποτε…

Πρόταση Arsenal για Pepe Reina 25 μύρια. ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΕΤΕ…

θα σπάσουμε τα γραφεία…:lol::lol::lol: