Liverpool

Η Αρσεναλ δεν ηθελε τον Στεκελεμπουργκ του Αγιαξ; 25 μυρια για τερμα ειναι λιγα; Εγω θα τον εδινα τον Πεπε (αλλωστε δε μας εχει κρεμασει και λιγες φορες) και θα χτυπουσα τον προαναφερθεν.

Αν έμεναν τα αμερικανάκια θα τον είχαν δώσει με τα μισά λεφτά… Αλλά τώρα που θα πληρωθεί το ρηθέν του προφήτη (Chairman Mao has never seen a greater show of red strength - Bill Shankly) και μας παίρνουν οι κινέζοι δεν νομίζω ο Ray να τον πουλήσει…

25 μύρια είναι βέβαια τρελά λεφτά για τερματοφύλακα, αλλά το παλικάρι είναι 27… Έχει δηλαδή τουλάχιστον 7-8 χρόνια μπροστά του. Κι ο Στεκέλενμπεργκ τόσο είναι, αλλά ας τον πάρει η Άρσεναλ να δούμε αν μπορεί να προσαρμοστεί στην Αγγλία και σε 3 χρόνια μιλάμε για το τι παλτό γλυτώσαμε…

Κι εγώ είμαι υπέρ του Ρείνα. Τον θεωρώ πολύ καλό τερματοφύλακα σε εξαιρετική ηλικία, γνώστη του νησιού και αφοσιωμένο στο κλαμπ (όχι ότι όλα δεν έχουν την τιμή τους) Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να ψάχνουμε κάτι που ήδη έχουμε.

Μεγάλο λάθος αν φύγει. Είναι από τους πολύ καλούς τερματοφύλακες με εμπειρία και στην Αγγλία και στην Ευρώπη. Συμφωνώ απόλυτα με toxiko ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάχνουμε κάτι που έχουμε!

Ενας κινεζος λεει ενδιαφερεται να αγορασει τη λιβερπουλ,ο ρεινα εχει ενα κακο,ειναι κοντος.

Αν δεν κάνω λάθος, ο μόνος που έχει χρησιμοποιήσει αυτό το επιχείρημα στο ποδόσφαιρο είναι ο Αλέφαντος… :stuck_out_tongue: Κι άσε που τσεκάροντας το wiki βλέπω πως είναι 1,88…:lol::lol::lol:

Εδιτ: Βλέπω βέβαια ότι πάμε να πάρουμε Κράουτς πάλι…

Μπορει…:stuck_out_tongue: Γεια σου ρε αλεφαντε εισαι παλικαρι κλπ κλπ κλπ.:stuck_out_tongue:

Ο ρεινα προσωπικα με εχει απογοητευσει καπως,ειναι η τους υψους η τους βαθους τερματοφυλακας,θα κανει ας πουμε 2-3 καλες συνεχομενες εμφανισεις,θα πιασει τα απιαστα,θα αποκρουσει 2-3 μπεναλτυ,και στον επομενο αγωνα θα το φαει κατω απο τα ποδια,θα τον κρεμασουν απο τα 30 μετρα,θα παει να κανει βολε κ θα γλιστρισει κλπ.:stuck_out_tongue:

btw
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΤΟΥΝΤΕΚ ΡΕ.:dizzy:

Ναι, και το Βάντσικ στον Παο και τον Καζιμιέρσκι στον Οσφπ. Μήπως να πάρει και ο Απόλλωνας τον Κούκλα;

Kατι λεγαμε για τον ρεινα θυμαστε?:stuck_out_tongue: Το επνιξε στο 90…#-o Μαλλον γρασα θα ειχαν τα γαντια του…

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=40931&Ln=En

τα χασε ο καημένος…
η κόκκινη του κοουλ θα μπορούσε να ειναι και κίτρινη αλλα κόλλησε το πόδι του άλλου κάτω και φάνηκε άσχημο…

:lol::lol:
Να’σαι καλά τοξικέ αλλά τον Κούκλα μόνο εμείς θα τον θυμόμαστε εδώ μέσα!

Ον τοπικ: Mεγάλη γκέλα ο Ρέινα σήμερα αλλά για να τα λέμε και όλα θα μπορούσε να του το είχε καρφώσει ο Σαμάκ και να μην την έστελνε στο δοκάρι. Έχει και η άμυνα μεγάλη ευθύνη που φτάνει εκεί ο Σαμάκ ανενόχλητος στη μπάλα

Ρε, ουτε μια βδομαδα δε μας αφησε ο κοντος να χαρουμε το χαβαλε μας. Καλη αρχη, τα λεγα εγω μεταξυ σοβαρου και αστειου. 25 μυρια και τον κραταμε; Ωρε που παμε!!!

Υ.Γ. Τελικα εχουμε το συνδρομο Γκρομπελαρ :-k

Εννοείς κλέινοντας την καριέρα του ο Ρέινα στη Λίβερπουλ να έχει πάρει 6 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 3 λιγκ καπ, 1 τσου λου;

Πάει να πάρει τον κοντσεσκι απο την φουλαμ η λιβερπουλ…
ε μωρέ όλοι σαν τα κοράκια…!!!
σε λίγο θα παίζουν οι μικροί στη φουλαμ.!

Είναι καλός τουλάχιστον?

ναι είναι πολύ καλός…!
αλλά άμα πάει στην λιβεπουλ θα λέω ότι είναι χάλια. :stuck_out_tongue:

Στο manager τον είχα με την west ham θυμάμαι. Συμπαθητικός ήταν, αλλά μετά έριξα λεφτά στην ομάδα και πήρε πόδι για να ρθει καλύτερος 8)

Τι να πώ ρε παιδιά αυτή η Λίβερπουλ είναι η κατάρα της Αγγλίας…έχουμε καταντήσει η ΑΕΚ της Μεγάλης Βρετανίας και φέτος μας βλέπω χωρίς τίτλο…
Αλλαγή τερματοφύλακας εδώ και τώρα

Ρείνα τράβα για καμία Εσπανιόλ…

Καλο το υπονοουμενο. Εμφανισεις οπως του Μπρους, ειδικα στα τελευταια του, που γελουσε και το παρδαλο κατσικι. Εδω που τα λεμε, ο Πεπε ειναι απο τους πλεον ασταθεις κιπερ στο νησι.

Τελευταία φορά που είχαμε σταθερό γκοάλι πρέπει να γυρίσουμε πίσω στον Ρέυ Κλέμενς… Αλλά κι αυτός είχε μπροστά Χάνσεν και Λώρενσον… Για να μην πω ότι η άμυνα ξεκίναγε από τον Κίγκαν/Νταλγκλίς και Τόσακ/Ρας… Τώρα;:-k