Liverpool

στο μάνατζερ ήταν τραγικότατος
κανονικά είναι συμπαθητικό παικτάκι, ψιλοτίμιος, εγώ δε τον ήθελα βασικό στη Φούλαμ πάντως.
τώρα αν σας κάνει εσάς… :stuck_out_tongue:

:-k:-k
Ναι ε; Μου έχει μείνει στο μυαλό σαν καλούτσικος.
Τέλος πάντων. Μάλλον είναι στο γενικό πλαίσιο αγοράζω και Άγγλους, οι οποίοι πλέον έχουν γίνει οι πιο υπερτιμημένοι ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, λόγω του μεγέθους της premier league + την ανάγκη, λόγω οδηγιών από φιφα, για ντόπιους παίχτες

Την μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας (έστω με τον νου μου) την βλέπω να πελαγοδρομεί κάπου στην 3ο4ο5η θέση πάλι…κρίμα και πάλι κρίμα…ελπίζω να βγω λάθος φυσικά!

Την ελπίδα μου την εναποθέτω στο πουλέν μου στο manager,Jonjo Shelvey,τον πήραμε από Charlton φέτος…

Πόσο αψυχολόγητη κίνηση είναι να δώσεις δανεικό τον Ακιλάνι;

O Jonjo αν θυμάμαι είχε -9 PA στο manager?

Κερδίστε την City σήμερα παίδες ,κάντε μου την χάρη xD

Δέκα μέρες έλειψα και το ξανακαταφέραμε. Δανεικό τον Ακουιλάνι; Θέλει προσπάθεια. Φαίνεται να έγινε καλά και δεν έχουμε τώρα δικαιολογία να μην παίζει. Εκτός αν ξέρουν ότι θα μείνει ο Ματσεράνο. Τι να πω… Θέλει προσπάθεια να τον διώξεις…
Ρε μαλάκινση παθαίνουν όλοι τους; Τιδιάλα;

[SPOILER]Πέπε, με εξέθεσες. Μόνο εγώ σε πιστεύω σε αυτό το φόρουμ και με έκανες ρόμπα. Γιατί Πέπε; Γιατί;

Γουάϊ;;;[/SPOILER]

15 εκατομμύρια (μόνο) για Μασεράνο στη Μπάρτσα; Και το σκέφτονται; Με τόσα πήρε η Σαχτάρ τον Καστίγιο…

τον ακουιλανι τον δωσατε δανεικο επειδη πηρατε τον ποουλσεν

Σου λέει, αφού έχουμε τόσα δημιουργικά χαφ περισεύει ο Ακουιλάνι, που δώσαμε και όλο το περσινό μπάτζετ για να τον πάρουμε… Πραγματικά ώρες-ώρες δεν τους καταλαβαίνω πως σκέφτονται.

Αυτή η ενδεκάδα που παίζει τώρα με τη Σίτι είναι πραγματικά αξιοθρήνητη.

άλλη μιά χρονιά στα σκουπίδια. νωρίς νωρίς κιόλας

tragic night

μπηκα μονο και μονο για να γραψω ποσο θλιβερη ειναι αυτη η λιβερπουλ

ειμαι ψιλοσκατα τωρα

θελω να ουρλιαξω: ΛΟΥΚΑΣ ,ΨΟΦΑ

Καποιοι παικτες δεν αξιζουν να φορανε αυτη τη φανελα,με αυτο το ροστερ δεν πας πουθενα.

να πω ότι αν δεν πιάσει ο Roy σ’εσάς, να πάτε να γαμηθείτε, γιατί στη Fulham τον είχανε για θεό και τον σουφρώσατε.
παλιοτέτοιοι.

Διαχρονικά δεν αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα οπότε χρόνο θα έχει να δείξει τι μπορεί… Από την άλλη, από τους τελευταίους έξι προπονητές οι πέντε πήραν μια κούπα στην πρώτη τους χρονιά… Ρόυ αγχώσου…

ο Roy δεν έχει αγχωθεί για τίποτα γιατί δεν έχει να αποδείξει τίποτα. πήρε ομάδα που πάλευε για την παραμονή της στην Πρεμιερ, και την πήγε τελικό γιουρόπα λιγκ.
τα pathetic παιχτάκια σας να αγχωθούν

Κάτι έχει ν’αποδείξει κι αυτός… Πόσες κούπες έχει πάρει στην καρριέρα του; Δύο τελικούς ΟΥΕΦΑ και δύο πρωταθλήματα Σουηδίας
Οπότε ή τα πηγαίνει σούπερ με τη Λίβερπουλ, μπαίνει στο Πάνθεον παρέα με Σάνκλυ, Πέισλυ ή αποτυγχάνει και επιστρέφει πάλι σε ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους στη πρέμιερ λιγκ (ή στην εθνική Αγγλίας :p)

Πόσο ακόμα θα μας χαλάει αυτή η ομάδα γαμώτο… πόσο…

μετα τις κατάρες των οπαδών τις φουλαμ δεν βλέπω να σηκώνει σύντομα κεφάλι η λιβερπουλ…

*τόσο χάλια ήταν χθες…??