Εντωμεταξύ υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα και το λέει και ο Κλοπ αλλά ο Παντελής ξέρει καλυτερα.
Ένα πρόβλημα είναι ότι δηλώνουν πως την υποστηρίζουν κάποιοι σαν εσένα.
Ουτε με ξέρεις οπότε δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε εσένα για τον αν και πως υποστηρίζω την ομάδα μου. Είπα την άποψη μου και τέλος. Μην πετάγεστε σαν τσαπού χωρίς να λες κάτι. Η ομάδα θέλει μεταγραφες end of story.
Αυτά τα ποστ είναι σειριακά έτσι?
…ούτε θέλω να σε μάθω.
Ουτε και εγώ οπότε τελειώνει το θέμα
Ο Αρθουρ Μελο απο την Γιουβεντους, ερχεται ως δανεικος στην ομαδα μας.
Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα μετά το παιχνίδι με την Brighton.
Θα ξεκινούσα λοιπόν από την κριτική που δέχθηκε ο Southgate όλη την προηγούμενη εβδομάδα από παλαίμαχους, ρεπόρτερ και φίλαθλους της Liverpool για τα όσα είπε σχετικά με το TAA και την πιθανή απουσία του από το Μουντιάλ. Το παιδί περνάει μία πάρα πολύ κακή περίοδο. Όταν ένας παικταράς του βεληνεκούς του περνάει μία κακή περίοδο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει ένα σωτήριο κόψιμο, μία εξαιρετική σέντρα ή να βάλει γκολ. Σημαίνει ότι απέχει πολύ από το επίπεδο που μπορεί να παίξει. Και αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Ο Trent προς το παρόν ειναι μαύρα χάλια. Τον περνούν σαν σταματημένο, η πλευρά του είναι μονίμως κενή, δημιουργικά είναι επιπόλαιος και μπλαζέ, άνευρος και ασταθής. Αν είχε ισάξια λύση ο Klopp θα τον έβαζε κι αυτός στον πάγκο.
Συνολικά πάντως η αμυντική λειτουργία της Liverpool φέτος είναι πανηγύρι, είναι η χαρά του γκολ, είναι η χαρά του όβερ, είναι η χαρά του κάθε απίθανου επιθετικού που ανεβάζει το κασέ του στο Fantasy football.
Ο VVD είναι αγνώριστος και ασταθής, έχει χαρίσει άπειρα memes, ο Fabinho δείχνει εξουθενωμένος κι αργός, ο Gomez έγινε ανέκδοτο και γύρισε στον πάγκο, ο Milner όπου παίζει είναι λυση ανάγκης, ο μόνος που δείχνει σε μία καλή πραγματικά κατάσταση χωρίς να μπορεί να τα σώσει όλα είναι ο Matip.
Από κει και πέρα, για να ολοκληρώσουμε τα αρνητικά, εκτός ρυθμού και φόρμας εξακολουθεί να είναι ο Salah κι αυτό μας στοιχίζει πολύ.
Συνολικά η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αργή, χωρίς κίνηση στον χώρο, χωρίς αυτοματισμούς, νωθρή αμυντικά, προσπαθεί να πιέσει ψηλά αφήνοντας τεράστιο κενά. Σκιά του εαυτού μας.
Οι καλές στιγμές βασίζονται περισσότερο στο αστείρευτο ταλέντο των παικτών, μεμονωμένα όμως.
Η ομάδα έμεινε ζωντανή χάρη στον Alisson. Τελεία και παύλα. Δύο εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησαν τη Liverpool κοντά στο σκορ και έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη. Την οποία ωστόσο πούλησε η αμυντική της λειτουργία και παλι. Πολύ καλός δημιουργικά ο Hendo μέχρι να τον βγάλει o Klopp. Που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τον έβγαλε ο Klopp. Οι εμπνεύσεις του σήμερα δεν βοήθησαν γενικά.
Τέλος, δεν ξέρω τι φταίει κι ο Firmino εδώ και τρία χρόνια παίζει λες και είναι 35 ετών -είναι η φυσική κατάσταση, είναι ψυχολογικό το ζήτημα, είναι που η ομάδα που έχει ανεβάσει δέκα στροφές παραπάνω σε ταχύτητα- ο άνθρωπος όμως ξέρει τρομακτικά καντάρια μπάλας. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος που να ξέρει τόση μπάλα στην ομάδα. Ίσως ο Thiago μόνο να μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Κρίμα που δεν τον έχουμε έτσι σταθερά.
Μια από τα ίδια λοιπόν. Η ομάδα με 3 εβδομάδες κενό, παρουσιάστηκε ίδια και απαράλλαχτη σαν να μην κέρδισε τίποτα από αυτή την παύση κι αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι το πρόβλημα έχει ρίζες, δεν είναι παροδικό. Δεν ξέρω αν μπορεί με ένα ηλεκτροσόκ φυσικής κατάστασης να συνέλθει. Αν δεν συνέλθει συνεχίζουμε τα μέτρια έως κακά αποτελέσματα.
ΥΓ Με τους Rangers πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να μπορέσει η ομάδα τουλάχιστον στο Champions League να κερδίσει το χαμένο έδαφος της πρώτης ήττας.
Δεν τραβαει φετος το ομαδα,θλιψις.
Εκλεισε Gakpo από PSV
Εμείς περιμενουμε τον Bellingham
Τωρα παμε για Thuram και Kone
Ναι ναι!