Caicedo είχαμε
Η υπερπαικτούρα μας φεύγει για το Κόπα Άφρικα, μας άφησε με μια τρομερή εμφάνιση χτες, όπου πατήσαμε τη Νιούκαστλ και τελικά το ματς ήρθε μόνο 4-2. Μεγάλη γκίνια για Νούνιες, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχε το καθαρό μυαλό να δώσει πάσα στον Σαλάχ για το 1-0 ενώ οι περισσότεροι θα προσπαθούσαν να τελειώσουν τη φάση μόνοι τους. Μαγική πάσα με εξωτερικό από Σαλάχ στο 3-1, μαγική μπαλιά 50 μέτρων από Μακάλιστερ ακριβώς ανάμεσα στους δύο αμυντικούς για το σάπιο πέναλτυ με το οποίο έγινε το 4-2. Είμαστε σε καλό φεγγάρι, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.
Ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως με αυτη τη μετρια ομαδα ειμαστε πρωτοι… ελπιζω να σπασει η γκινια των υπολοιπων γτ ο τρελοαιγυπτιος ειναι μια ομαδα μονος του
Μονο ζοτα τωρα και ο κλοπ βοηθος
Όχι επειδή το είχα παίξει 3-2 σκορ αλλά ρε ζοτα τι παράσταση έδωσες,τι σόου ήταν αυτο
Καθαρό πέναλτι ήταν ρε παιδιά , το slow motion το έκανε να φανεί να μην είναι και η τηλεόραση, για προσπαθήστε ενώ περπατάτε να σας κάνει τάκλιν κάποιος αν θα χάσετε την ισορροπία σας, όχι όταν ο Ζοτα τρέχει κι αυτός με χίλια.
Το είδα κι εγώ το ματσάκι, στεναχωρήθηκα για τον Νουνιεζ, ο Γκακπο την πέτυχε με την τάπα και το έβαλε, αυτός ο,τι κι αν έκανε δεν έμπαινε η μπάλα.
Δεν ξέρω αν το έχω πει στο τοπικ, αλλά σε συζητήσεις από το Νοέμβρη έλεγα ότι η Λίβερπουλ είναι πάρα πολύ καλή και φέτος, και είναι φαβορί. Πήρε τους 4 στο κέντρο, μπροστά έχει 5-6 επιλογές, όταν βρεθούν όλοι τους δε θα πιάνονται, ούτε 5 μήνες δενπαίζουν μαζί. Νόμιζα θα έπαιζε ο Γκραβενμπεργκ γενικά στο 6, αλλά αυτός ο Εντο είναι ο,τι πρέπει, μαρκάρει, τρέχει, δε μιλάει και λέει κι ευχαριστώ που παίζει στη Λίβερπουλ . Πρέπει να πάρει αμυντικό όμως, καλός ο Βιρτζιλ αλλά μεγάλωσε, πρέπει να πάρει τον επόμενο
Ναι δε λέω, καθαρό πέναλτυ είναι. Για το σόου λέω, έπεσε όπως πέφτει ο Πασχαλάκης σε σουτ που του γίνονται στο κέντρο σχεδόν της εστίας
Έτσι είναι σε όλα. Ο Ζότα έπεσε χορευτικά, αφού τον ακούμπησε ο Ντουμπράβκα όμως, θα το έπαιρνε το πέναλτυ. Ο Χάκπο με τις τάπες τη βρήκε, ναι, οι ευκαιρίες του Νούνιεζ ήταν πολύ καλύτερες αλλά είχε γκίνια, ήταν άτυχος. Ο φαν Ντάϊκ κάνει πάρα πολύ καλή χρονιά, έχει επιστρέψει στα παλιά του επίπεδα, ας πάει 33. Νομίζω το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει άλλος, μας γαμήσανε οι τραυματισμοί, τρεις αμυντικοί είναι εκτός (Ρόμπερτσον, Μάτιπ και τώρα Τσιμίκας), ο Γκόμεζ επίσης παίζει πολύ καλά όποτε μπαίνει, αλλά θες κι άλλον αμυντικό, υπάρχει πρόβλημα. Έντο πολύ καλός στον ρόλο του, τον Χράφενμπεργκ εγώ δεν τον είχα για να παίζει και πολύ παραπάνω απ’ όσο παίζει. Ευτυχώς γύρισε και ο Μακάλιστερ. Θα δούμε, έχει δρόμο ακόμα, αλλά έχουμε καλές πιθανότητες για πρωτάθλημα.
Οι οπαδοι το εχουν προτεινει, μεχρι καποια στιγμη που το παρακολουθησα ο συλλογος δεν ειχε σχολιασει κατι. Θα ειναι πολυ ωραιο αν γινει, ο Ερικσον ειναι Λιβερπουλ, οπως ειναι και ο πατερας του (!!).
Τι εγινε ρε παιδιά;;;;;;
Τι σφαλιάρα ήταν τούτη;;
Τελος ο Κλοπ το καλοκαίρι…
Πιο προβληματικό μου φαίνεται το timing της ανακοίνωσης παρά η ίδια καθαυτή.
Πες το ρε αγαπημένε μόλις τελειώσει η σεζόν ξέρω γω.
Πόσο καλό μπορεί να κάνει τώρα;
Εκτός κι αν το κάνεις για να προλάβεις/αλλάξεις κάτι.
Μην έχει κάνα θέμα υγείας φοβάμαι
Δε νομίζω. Εγώ πιστεύω ότι είναι όπως τα λέει, δεν έχει άλλη ενέργεια. Τον έχω και για τύπο που θέλει αποσυμπίεση κάπου κάπου, και πολύ άντεξε. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.
Ψύχραιμα το έχω πάρει
πολυ καλο ειναι το timing πιστευω. Δινει boost σε ολη την ομαδα να προσπαθησει παραπανω και για να τον ευχαριστησει για την προσφορα του με ενα ακομα πρωταθλημα και γιατι μπορει τα επομενα χρονια να μην ειναι στο ιδιο επιπεδο και να ειναι πιο δυσκολα για ολους
Ήρθε ο Αντζε και λακίζουν όλοι.
Μια χαρά ο Κλοπο, φεύγει καβάλα στο άλογο και με αδιανόητες επιτυχίες. 30 χρόνια ψάχνανε πρωτάθλημα οι κλαψιάρηδες και τους το πήρε εξωπραγματικά με αρχικό 26-1-0 (το διαννοειται κανείς αυτό πόσο τρελό είναι???) και παρά τσακ 100αρα, όπου φυσιολογικά γύρισε τον κόσμο ανάποδα και ήρθε η πανδημία.
Πολύ μεγάλη δουλειά έκανε, δεν είναι εύκολο (καλά τι εύκολο, απίστευτο είναι, άντε 2-3 ακόμα να υπάρχουν και αν) από μια μεσαία ομάδα αγωνιστικά να τη φέρει σε τέτοια ύψη τόσο γρήγορα, και άσχετα από το τι χάλασε και τι όχι (που δεν έχει καμία απολύτως σημασία), η Λίβερπουλ είναι πια εδώ και 4-5 χρόνια στις τοπ ομάδες και όχι μόνο στα χαρτιά.
Ότι κόντραρε στα ίσα τη Σίτι είναι από μόνο του παράσημο, και αν ήταν λίγο πιο τυχερή προπερσι θα έπαιρνε 4 τίτλους, αντί για δύο, μέσα σε όλα τα άλλα.
Οβερολ, ναι η Σίτι είναι υπερομαδα, αλλά εδώ και μερικά χρόνια το ποδόσφαιρο του Πεπ δεν είναι ποδόσφαιρο του Πεπ και κάπου το βαριέσαι. Η διετία 17-19 της Λίβερπουλ είναι for the books, και αυτό το πάμε για να κερδίσουμε που κατέβαιναν όλοι τους και μπαίναν μέσα να τους πατήσουν ήταν οργασμικό να το βλέπεις.
Καλύτερη ανάμνηση, Απρίλης του 18, προημιτελικά Τσου Λου, εγώ κάπου στο εξωτερικό, πριν το καταλάβεις μπαμ, μπαμ, μπαμ, 3-0 καλώς τα παιδιά
Το είπα και πιο πάνω, φέτος μου φαίνεται φαβορί η Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα και σε πιο ρομαντικό επίπεδο θα ήταν ωραίο να το πάρει, γιατί δεν άξιζε μόνο ένα πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια (ή τουλάχιστον το άξιζε ισάξια με τη Σίτι κάποιες χρονιές). Κρίμα που δεν είναι στο Τσου Λου που και της Λίβερπουλ και του Κλοπ του πάει.
Είδα και τη συνέντευξη από το προπονητικό κέντρο. Τον σέβομαι ακόμα περισσότερο, ένας κανονικός άνθρωπος είναι που υπολόγισε ότι κοντεύοντας τα 60 δε θα αντέχει να είναι “εκεί” 100% και γι’ αυτό αποφάσισε να φύγει, από τη στιγμή που κανένας δε θα τον έδιωχνε. Ελπίζω να το αποδεχτούνε όλοι και αυτή η σαιζόν να συνεχίσει και να κλείσει όσο πιο δυνατά μπορούνε ως ομάδα. Ταμείο στο τέλος!
Εγώ να σας πω την αλήθεια πιο πολύ εξεπλάγην όταν είχε ανανεώσει πριν 2 χρόνια μέχρι το 2026, επεικτείνοντας το τότε συμβόλαιό του, παρά σήμερα. Δεν περίμενα να μείνει και αιωνίως.
Θα το κάνουνε τελικά!