Πλέον πολύ δύσκολο να χαλάσει η δουλειά αφού το δικαστήριο απέρριψε τα όσα ισχυρίζονται Χικς και Τζιλέτ!!
Η πώληση της Λίβερπουλ στη NESV ολοκληρώθηκε και επίσημα!
Τελειωσε? Aντε να δουμε…
Φαίνεται ότι τελείωσε. Αν και εξακολουθώ να είμαι ανήσυχος, οφείλω να πω ότι οι δηλώσεις του νέου ιδιοκτήτη με ικανοποιούν…αρκεί να φανούν και οι πράξεις συνεπείς με αυτές.
Καποιος να σταματησει το μαρτυριο,κατρακυλα,2-0 τρομπονι απο την εβερτον.
Τα μυαλά μας πονάνε ρε…
Τι θα γινει με αυτη την ομαδα ρε γαμωτο? [-X
Πάμε ρε ομαδάρα γαμώτο…
[Spoiler][SIZE=“5”]ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ;;;;;[/SIZE]
Championship του χρόνου;;;; [/Spoiler]
το πήραν απόφαση οτι δεν θα δουν πρωτάθλημα σε premier και είπαν να το πάρουν μια κατηγορία ποιο κάτω
Θλιβερή εμφάνιση.
Το 2-0 δεν έπρεπε να κατοχυρωθεί καθώς ο Γιακούμπου είναι μπροστά από τον Πέπη και επηρρεάζει την φάση, αλλά τέλος πάντων, έχει και 2 μέτρα πλάτες.
Κατά τ’αλλα σε μια φάση στο 1ο κράτησαν την μπάλα 30’’ και είπα ουάου,
Λούκας αιώνιο ταλέντο (η κατηγορία που σιχαίνομαι),
Μάξι πρώην ποδοσφαιριστής,
γελάει ο κόσμος με Κοντσέσκι (επαιζες αριστερό μπακ στην Φούλαμ, άρα ξέρεις να δίνεις μόνο ξύλο, για σέντρα ούτε καν)
ο Κόουλ δεν είναι για τ’αριστερά, καλύτερα να παίζει πίσω από τον φορ, ο οποίος Τόρρες κάτι ευκαιρίες σαν αυτή του τέλους τα είχε μέχρι πριν έναν χρόνο για πρωινό.
Κρίμα…
Πως τα καταφερνει αυτος ο Κυργιακος και τον παιρνει ο φακος συνεχεια σε κατι τετοιες “καβαλες”???:lol::lol::p:-s
Νομιζω οτι ο hodson ειναι για μπουλους,βεβαια τι να κανει οταν η ομαδα ειναι ενα ματσο χαλια αλλα κ αυτος δεν εχει καταφερει την παραμικρη βελτιωση μεχρι στιγμης.Ηδη ακουστηκε το ονομα του ραικαρντ και η αποφαση για νεο προπονητη φαινεται να εχει ηδη παρθει απο το νεο αφεντικο.
Όχι τον άμπα ρε… Ο μόνος αυτή τη στιγμή που νιώθει από τη φανέλα και την κατάσταση και είναι ελεύθερος είναι ο Μάρτιν Ο’Νιλ κατά την γνώμη μου… Αλλά ούτως ή άλλως ο Ρόυ είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για την κατάντια. Όταν οι παίχτες ακούνε ότι η ομάδα είναι για φούντο το πρώτο που κοιτάνε είναι να μην τραυματιστούν και τον Ιανουάριο να πάνε σ’αλλες πολιτείες… Ελπίζω ότι έστω και μ’αυτό το συνοθύλευμα σιγά-σιγά ο Χόντζον θα το φέρει σε υποφερτά επίπεδα… Προς Θεού δηλαδή, το κατάφερε με τη Φούλαμ… (No pun intended)
συνεχιζουμε με χοτζον, κανουμε μονο ηττες ολο το νοεμβριο, αναλαμβανει ο dalglish με την ομαδα ετοιμη να βαρεσει διαλυση, κανει τη μεγαλυτερη ανατροπη στην ιστορια της πρεμιερ λιγκ, γινεται ταινια ,κλαιμε ολοι κτλ
καλα δεν θα ταν?
περα απο τη πλακα, μακαρι να αναλαμβανε o βασιλιας, καποιος που ξερει τι σημαινει λιβερπουλ και τι σημαινει νικη…αυτο χρειαζεται πανω απ ολα η ομαδα
Θα συμφωνήσω στο 2ο μέρος του ποστ σου!!! Ίσως είναι καιρός για κάποιον ο οποίος πραγματικά ξέρει τι είναι η Liverpool.
Όσο για το πρώτο μέρος ε ναι καλά θα ήταν… αλλά σε λίγες αγωνιστικές θα έχουμε χάσει και μαθηματικά όποιες ελπίδες έχουμε αααααν δεν τις έχουμε χάσει ακόμα
Πάντως θα ήταν και γαμώ τις ταινίες!!
Όμως τέτοια ταινία μόνο από ντίσνεϋ θα έβγαινε γεμάτη υψηλά ιδανικά και διδάγματα… Εμείς όμως είμαστε βλάχοι του λιμανιού, οπότε δεν θα κόλλαγε στο στόρυ…
Κέννυ για μάνατζερ λοιπόν; Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Είναι εκτός ποδοσφαίρου εδώ και δεκαπέντε χρόνια, το ποδόσφαιρο και η πρέμιερ λιγκ έχουν αλλάξει δραματικά και δε νομίζω ότι με θούριους για τη δόξα και την τιμή της κόκκινης αρμάδας θα ιδρώσει το αυτί του κάθε μισθοφόρου…
Να ήταν κάποιος ξένος θα συμφωνούσα ότι μπορεί να μην καταλαβαίνει που ακριβώς βρίσκεται, αλλά ο Χότζον έχει δει το μεγαλείο της Λίβερπουλ…
Ο Νταγκλής θα παιζε με 4-4-2 και με γιόμες από την άμυνα.
Εγώ θα θελα τον Χίντινγκ εξαρχής, αλλά προτιμάει να παίρνει εθνικές και να αράζει.
Γίνεται να πετύχω μια τέτοια πτήση;;;
Σήμερα το πρωί, στις 11 η ώρα Αγγλίας, η Livepool απογειώθηκε από το αεροδρόμιο John Lennon με προορισμό την Napoli, όπου και θα πραγματοποιήσει τον επόμενο αγώνα της για τις υποχρεώσεις της στο Europa League. Ο πιλότος στην συγκεκριμένη πτήση της Astreus Airlines δεν ήταν άλλος από τον Bruce Dickinson, ο οποίος προσέθεσε μία ακόμα «ειδική αποστολή» στο βιογραφικό του. «Το ποδόσφαιρο δεν είναι το αγαπημένο μου σπορ, όμως η Liverpool είναι ένα εκπληκτικό club?, δήλωσε ο Bruce, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, συμπληρώνοντας: «Βασικά, είναι κάτι παραπάνω από ένα club, είναι ένας θεσμός που εκπροσωπεί ένα τόσο μεγάλο μέρος του κόσμου σε αυτή την πόλη. Ελπίζω να τα πάνε καλά, θα ήταν ωραίο να τους δω να σηκώνουν κεφάλι και να χαίρονται ξανά».
Παιδιά πότε θα πάρει τον πούλο αυτός ο άμπαλος προπονητής ο Ροι???
Αφού Ρομάντικ τάσσεται εναντίον Χόντζον, εγώ στηρίζω πλέον μέχρι θανάτου Ρόι. ΡΟΙ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ :D:p:p:p
Άσχετο,αλλά άμα η Λίβερπουλ ήταν στην Ελλάδα ο προπονητής πότε θα είχε φύγει???
Δεν είναι ρητορική η ερώτηση (βλ. ΠΑΟΚ πχ)